ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A dzis w Tarnowie widzialem Avancika podobnego do TTomkowego a za sterami kierowniczka..
TTom3k Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A dzis w Tarnowie widzialem Avancika podobnego do TTomkowego a za sterami kierowniczka.. hmmm ;P A to nie byl czasem 99r ? ;] bo jezdzi taki..
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 TTom3k na 100% to byl przed liftowy model.
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 A dzis w Tarnowie widzialem Avancika podobnego do TTomkowego a za sterami kierowniczka.. Może TTom3k nawet nie wiedział, że jego K (dobrze zapamiętałem?) pojechała jego bryką na basen i solarium
ykk Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 wit.s raczej nie. Bo tamta A4 nie miala sciemy i miala felgi.. Chyba ze to tak tylko dla niepoznaki..
TTom3k Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 A dzis w Tarnowie widzialem Avancika podobnego do TTomkowego a za sterami kierowniczka.. Może TTom3k nawet nie wiedział, że jego K (dobrze zapamiętałem?) pojechała jego bryką na basen i solarium Hmm hehe a co widziales tam moje auto ? bo bylem ostatnio ..;]
Hornet A4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 nie no panowie spadliśmy na koniec listy :gwizdanie:
TTom3k Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Tak sie zastanawiam cyz ten temat ma wogule sens ? Tu kompletnie nic sie nei dzieje taka prawda...a spoty co pol roku ...nikt nowy tu nie zaglada..
Hornet A4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no teraz jest martwy sezon sesja była a dla mnie dalej trwa czekaj TTom3k napewno się ruszy
maku211 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 jak to nikt nowy nie zaglada a ja:P o nowym saczu sie juz zapomina:)...
TTom3k Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 jak to nikt nowy nie zaglada a ja:P o nowym saczu sie juz zapomina:)... No maku ty sie udzielasz tutaj wiecej nic co niektorzy ..
wit.s Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 co jest Misiaczki, jakeś załamanko? No, nie bądźcie baby
maku211 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 a mam taki pomysl moze zrobimy jakis spocki Tarnow + N. Sacz . zlocik zrbi sie gdzies w polowie drogi:).. wiem ze teraz macie sesje ale moze kiedys.. zrobi sie cos duzego. u was jest troche ludzi , u mnie moze sie bardziej rozkreci.. chociaz i tak jest juz dobrze .. ale ogolnie pomyslce o tym
TTom3k Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 No spoko ja moge jechac .. wit.s zalamkaaa...
Hornet A4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 eeeeeeeeeeeeeeeee nie jest tak zle dobra zmykam ...
czaki22 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 można tak zrobić np przy zjeździe z góry jak jest widok rozmowa na dole są parkingi wiecznie wolne z tym ze zapowiadają zimnice wiec pewnie znowu nici z tego spota
wit.s Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 Ku*wa. Żadne nici ze spota :ranting1: Plan jest taki: - sobota - 15,00 w DT - przejazd zwartą (tym razem ikogo nie gubimy) kolumną do Tarnowa (kółko na placu Kazimierza i do Maka na Szujskiego) - trzeba się pokazć - herbatka w Maku na Szuja - przejazd do Mościc na placyk na robienie fotek - czas wolny-każdy wypie*dala do swoich zajęć Potrzebne: - aparat trochę lepszy niż te w telefonie Przydałoby się: - CB - coby trzymać kolumnę w całości (ja swoje będe miał) Czas trwania: - +/- 2 godziny Nie pie*rdolcie mi, że są jakieś problemy. Sesje pozaliczne, pora troche zbyt wczesna żeby się na*ebać, kurtki ciepłe poubierać (TTom3k - czapkę zabierz, albo przełóż wizyte u fryzjera na później, bo znów będziesz marudził, ze Ci koło uszu halny gwizda ) Niezmiernie miło mi będzie spotkać się z Wami w sobotę. Ku*wa P.S. Jak macie jakieś inne propozycje co do organizacji sobotniego spota-to dawać. Jak Wam pasi-deklarować się.
czaki22 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 no to masz jak robi, 2 osoby sie udzieliły , ja sie pisze oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi