TTom3k Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Nooooooo jasna d*pa! ja teras nigdzie nie wyjade! bo jest 0 stopni a zaras zacznie marznac FUCKFUCKFUCK
TTom3k Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Jak zaras nie przestanie to sie bardzo wkur....bo nie wyjade dzis z parkingu
wit.s Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 Zarąbiście. A ja właśnie w nocy się wybieram do Tarnowa. Ja to zawsze wiem jak trafić
TTom3k Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 No to wit.s przyczepnosci! bo za***iście slisko jest
wit.s Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 Dotarłem 3,30 Nawet nie było najgorzej, ASP wariował, mgła, tak, że nic nie widać, a ja miałem delirę z przepicia RedBull'ami. Ale dałem radę. Już jestem "w pracy"
slaweq Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Witek jaka droga jest w nocy? czarna czy lezy snieg?
ykk Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 8C Do wieczora juz nie bedzie tego bialego dziadostwa..
wit.s Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 Witek jaka droga jest w nocy? czarna czy lezy snieg? W większości czarna. Na kielecczyźnie na środku jezdni trochę błota pośniegowego. Poza tym jest wilgotno i momentami podmarznięte, tak, że na zakrętach trzeba być mąrze używac pedału gazu i hamulca
DareQ Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 oj ciasno dzisiaj na E4.. 20km korek od Bodzanowa do Bochni. Potem ciasno ale w miare plynnie. A zapowiadalo sie ze bedzie luzno bo w Krakowie bez korkow
Szuder Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 "Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć" o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th: tego życzę wszystkim klubowiczom a także tradycyjnie Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...
L3Vy Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 L3Vy robiles wieczorkiem koleczka..? ja ??? hehe rano na rondzie pod Starym Kościołem jak wpadłem na pełnym gazie a chciaem skręcić w Szkolną hehe to troche mi "klamka" pomogła hehe ( bo już naprawiłem ehe teraz trzyma az miło ) a co widziałeś moja furke gdzieś ??? może mój ojciec hehe ale nie bo ja byłem o 21 z laska w kosciele i miałem key'sy w kieszeni.. WESOŁYCH ŚWIAT TROLE
wit.s Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 No, widzę Żuczki, że Święta, pełną parą. Jedzą, piją, lulki palą ... a właśnie. Może ja bym sobie zapalił
Hornet A4 Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Wit.s zapal gume WESOŁYCH ŚWIAT I WESOŁEGO JAJKA
Rekomendowane odpowiedzi