Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe - 17 rządzi - hehe czaki - loozik - mnie pasi o której bądź, ale im wcześniej tym wygodniej. ja proponuje 17. felgi 17 - godzina 17, będzie ok, spróbujemy może czaki jakoś wcześniej z fotelami? klamke sam wymienie :)

Opublikowano

hmm wychodzi n to ze chce ale nie będa mógł moze na 20 minut

Opublikowano

20 minut - nie kumam - spot na 20 minut - to nawet nie wpadam, czaki co taki zrezygnowany jesteś? jak znowu nas będzie trzech to nast. razem nikt nie przyjedzie.

Opublikowano

ja jak cos to moze po 18 wpadne jak dotre do Tarnowa.. :D

niech ktos mi napisze kto na 100% bedzie, tel na prv..[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2008, 16:44 _________________________________________________no i lipa.. do Tarnowa dotarłem dopiero po 19..

jakieś streszczenie ze spota ??

Opublikowano

chyba nikogo nie było - rozeszło się po kościach. dobry pomysł rzucił czaki - pierwsze soboty miesiąca np. o konkretnej godznie, wtedy wiadomo kiedy i jak - a często w ostatniejc chwili jak sie umawiamy to lipa z tego wychodzi.

Opublikowano

tu trzeba chyba pół roku z góry ustalać

Opublikowano

Mozna tak jak w rzeszowie robia :) Jakos sie gromadza w parenascie audiczek ..[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2008, 07:30 _________________________________________________Aha...napisalem poprzedniego posta o 7:30 i nikt do tej pory nic nie napisal ? SPOKOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano

Bo Tarnow Noca spi.. :cool::polew:

Opublikowano

nie tyle nie chcą co nie mają czasu - po weekendzie się przypomnij jakoś - w ogóle co ty chcesz zrobić - logi czy tylko kuknąć ogólnie na bycury jakie sie pojawiły?