wit.s Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 A tak przy okazji - cyknijcie jakąś fajną fotę do wstawienia w pierwszym poście.
DARKDEWIL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam Tarnowiaków O i widze CZAKI jest główny prowodyr tego zamieszania że się tu pojawiłem Z chęcią bym się pojawił na spocie 14 ale niestety jeszcze moja a4 w proszku dopiero się szpachluje a Bardzo Małym Wozem nawet się nie polaca pokazywac. Ale odrazu zawiadamiam że się piszę na następny spot
czaki22 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 no wkoncu ile jeszcze to auto beda ci robic ?
DARKDEWIL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czaki jeszcze tydzień mi zejdzie blacharz się ociągał troche ale odstawił kawał ładnej roboty w piątek zjeżdza z lakierni i jeszcze pare napraw musze upchną ubezpieczycielowi jeszcze Tak że planowany wyjazd z servis boxu 16 - 17 czerwca Ps. Nie dorwałeś może pokrywy na silnik dla mnie ?
czaki22 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 graniczy z cudem dorawnie pokrywy jest jedna ale peknieta, ma byc dowiem sie w tygodniu pewnie
DARKDEWIL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Panowie mam propozycję co do spotów ........ miejsce nie pod MC.donaldem Proponuje plac pod dębem na Wałowej ..... o wiele ładniejsza lokalizacja Czekam na opinie
chrapusta Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 też jestem za dębem - więcej miejsca i mam prosto z obwodnicy -
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 (...)a Bardzo Małym Wozem (...) A czemu nie BardzoMałym? Chłopaki! Nie chcecie poooglądać? Jakbym był w Tarnówku, to bym jk najbardziej ...[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 18:01:55_________________________________________________ o witek zyje Ledwo
DARKDEWIL Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Bardzo Mały Wóz inaczej BMW 318i combi niestety jestem zmuszony nim się toczyc do puki mi A4 nie postawią na kółka wit.s napewno nie ma co oglądac Ursus wracający z pola lepiej wygląda
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Bardzo Mały Wóz inaczej BMW 318i combi niestety jestem zmuszony nim się toczyc do puki mi A4 nie postawią na kółka wit.s napewno nie ma co oglądac Ursus wracający z pola lepiej wygląda Tyl naped
L3Vy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 a ja tak z inną propozycja żeby zrobic tego spota tak godzine wczeniej ?? co Wy na to ? bo ja bym przyjechał tak na 17 bo później ide na impreze..
DARKDEWIL Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Istny wypas narazie przód blaszaki 14 guma typu półslik z odzysku a tył pełna rasówa zimówa bieżnikowana na zakrętach Ned For Speed Tokio Drift
Rekomendowane odpowiedzi