czaki22 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 darkevilo nie jedzie ale plyty midał, i mat a4 nie jedzie tez niestety
ykk Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Mam juz CB. Ale sasiad mi powiedzial ze z ta antena na dachu auto wyglada jak trolejbus.. :polew: Niestety nie przeciagne kabla z bagaznika..
czaki22 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 fotki ze spocika tam gdzie s w tłumie aut jest Hornet ze swoja A4 i sk***ysynem pod maska
lelus_DT Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 nie zle, ale jakość taka sobie, wes mi to czaki walnij na pczte w pelnej rozdzielczosci to sobie zapisze:)
TTom3k Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Glupie fotki bo nie widac mojej maszyny haha
wit.s Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Opublikowano 15 Listopada 2008 To widzę, że tam Was była całkiem niezła liczba
czaki22 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 a była była, ale sporo z tarnowa brakowało ludzików
slaweq Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Od nas też kilka osób nie przyjechało mimo, że byli na liście Gdyby sie zjawili to pewnie 30 furek by było
Hornet A4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 witam spocik udany rano wsiadam do halbiczki i z ciekawosci poruszalem tylnymi kolami a tu luz na łozyskach ze heeeeeeeej heheheheheheh wymieniałem łozyska miałem dciagnac i tak mi zeszło heheh i klameczka doprawiła jeszcze ale jutro sie dociagnie i bedzie gites czaki pamietaj o mojej skórzanej klameczce heheheheh chce miec z nia lepszy kontakt heheheheheh
czaki22 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 pamietam kolejke juz ci zajołem:)
TTom3k Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 witam spocik udany rano wsiadam do halbiczki i z ciekawosci poruszalem tylnymi kolami a tu luz na łozyskach ze heeeeeeeej heheheheheheh wymieniałem łozyska miałem dciagnac i tak mi zeszło heheh i klameczka doprawiła jeszcze ale jutro sie dociagnie i bedzie gites czaki pamietaj o mojej skórzanej klameczce heheheheh chce miec z nia lepszy kontakt heheheheheh Hahahahah szkoda ze nikt nie nakrecil twoich popisow
ykk Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 witam spocik udany rano wsiadam do halbiczki i z ciekawosci poruszalem tylnymi kolami a tu luz na łozyskach ze heeeeeeeej heheheheheheh wymieniałem łozyska miałem dciagnac i tak mi zeszło heheh i klameczka doprawiła jeszcze ale jutro sie dociagnie i bedzie gites czaki pamietaj o mojej skórzanej klameczce heheheheh chce miec z nia lepszy kontakt heheheheheh Hahahahah szkoda ze nikt nie nakrecil twoich popisow Dokladnie.. Hornet A4 jak tam felga..? Prosta..?
norbi3000 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 koledzy jakbyscie mieli chwile czasu to przeslijcie mi linki do tych hidow 6000 bo jest ich tyle na allegro i nie wiem ktore by sie nadawaly i byly dobre, pozdro !!! LELUS zapodaj link do tych co Ty masz, jak Twoj kolega chce kupic to zlozymy sie na wysylke
TTom3k Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Mi tez sie glupio zrobilo bez xenonow hehe Podeslijcie jakis dobre ;] Chociasz tak sie zastanawiam miedzy roznicami xenonw za 200zl a za 500zl czy w ogole jakas jest? Chyba tylko w wykonaniu czesci a swieca pewnie tak samo.
ykk Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 TTom3k roznica moze byc taka ze beda Ci zaklocac CB
mat a4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 szkoda ze nie dałem rade jechać na spota tyle :audi:powinno być na tarnowskim spocie
Rekomendowane odpowiedzi