PABLO Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A może da się tą grę kupić w 5 osób jak ostatnio BF3 to od razu się zgłaszam
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tylko że ona zajmuje 45Gb. Ponoć to kwestia tego że każda wersja językowa jest osobno zapisana. Wczoraj miałem troche czasu i połaziłem po sklepach w okolicy, wszędzie tylko BF3, a o U3 cisza. Kazali mi przyjść w czwartek albo piątek Idioci... BF3 mi wciskali.
nowal Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 julo23 w dg są 2 sklepy gamingowe i w sosnowcu 1
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 No, poczekam już do jutra. Dziś i tak zamknięte. Luzik. Mam w co grać.
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A może da się tą grę kupić w 5 osób jak ostatnio BF3 to od razu się zgłaszam pszech...może nie prześpisz teraz okazji ja w końcu ściągnałem, dopisz mnie do listy graczy No kolega od wczoraj gra w Uncharted 3, kupił proorder na ultimie, z tego co mówi to bezapelacyjnie gra roku. wcale się nie zdziwię jak tak będzie, poprzednie części są rewelacyjne Uncharted rulez
julo23 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 T-zółw, tylko nie kasuj tego profilu, bo będziesz ściagał od nowa Kolega Nowala tak zrobił i 13 gb ściągania poszło...
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Nikt jeszcze nie porównywał grafiki PS3 vs Xbox 360 to jest okazja. http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-analysis/ Wersji na PC można podziękować bo jest poza konkurencją
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 T-zółw, tylko nie kasuj tego profilu, bo będziesz ściagał od nowa Kolega Nowala tak zrobił i 13 gb ściągania poszło... :shocked: dzięki za info .... bo inaczej karwa znowu 3 dni download'u
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 A może da się tą grę kupić w 5 osób jak ostatnio BF3 to od razu się zgłaszam pszech...może nie prześpisz teraz okazji ja w końcu ściągnałem, dopisz mnie do listy graczy No kolega od wczoraj gra w Uncharted 3, kupił proorder na ultimie, z tego co mówi to bezapelacyjnie gra roku. wcale się nie zdziwię jak tak będzie, poprzednie części są rewelacyjne Uncharted rulez Chyba sobie kupię pakiet Unchartedów.. I w końcu w to pogram...
julo23 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Nikt jeszcze nie porównywał grafiki PS3 vs Xbox 360 to jest okazja. http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-analysis/ Wersji na PC można podziękować bo jest poza konkurencją No tak, ale z drugiej strony spróbuj odpalić BF3 na 5-letnim kompie, podejrzewam że nawet menu nie pójdzie. Dzięki Bogu są jeszcze gry od Naughty Dog, bo dzięki takim pozycją nie potrzeba zmieniać konsoli na nowszy model.
boberek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 no Forza 4 zostały mi jeszcze dwa sezony potem trzeba zacząc grać wyścig po wyścigu B3 kox gram toche zeby zaraz sie kampania nie skonczyła 15.11.2011 Assasin 08.11.2011 CoD MW3 kiedy ja w to bede grał
T-żółw Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Chyba sobie kupię pakiet Unchartedów.. I w końcu w to pogram... karwa przecież już kiedyś Tobie pożyczyłem jedynkę btw to jedna z gier dla której warto mieć PS3 zacząłem kampanie BF3 grafika nie powala :gwizdanie:
insane_Infinity Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Na Ps3 nie powala...zagraj Na PC :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Chyba sobie kupię pakiet Unchartedów.. I w końcu w to pogram... karwa przecież już kiedyś Tobie pożyczyłem jedynkę Wiem :tongue4: Ale zanim zacząłem grać to Ci oddałem :kox: :>
jarko Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wersji na PC można podziękować bo jest poza konkurencją Co za rok będziesz z domu wyprzedawał żeby "wzmocnić" kompa na najnowszą MEGA produkcję ?
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wersji na PC można podziękować bo jest poza konkurencją Co za rok będziesz z domu wyprzedawał żeby "wzmocnić" kompa na najnowszą MEGA produkcję ? Wyluzuj Jareczku.. za 2 dni im się znudzi powtarzanie w kółko jednego i tego samego
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Co za rok będziesz z domu wyprzedawał żeby "wzmocnić" kompa na najnowszą MEGA produkcję ? Nie muszę, bo mi karta graficzna wystarczy na najbliższe 3 lata grać w gry na max ustawieniach Tylko procek i płyta do wymiany bo trzeba komputer po 4 latach z modernizować
Rekomendowane odpowiedzi