Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

battle la tez spojrzałem to porażka. szkoda kupować ale reszta jak najbardziej auta, piraci i crysis

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

battle la terz spojżałem to porażka. szkoda kupować ale reszta jak najbardziej auta, piraci i crysis

a gdzie tu ORTOGRAFIA chryste panie :D

Opublikowano
:polew: pierwsze to przez przypadek a z drugim to nigdy nie wiedziałem ;)
Opublikowano

No to wzielibyśmy może

lego piraci po 28zł

AUTA 2 / CARS 2 139 zl / 5 = 28 zł, ponoć banalna platyna :naughty:

Crysis-69zł13,8zł

lub

Crysis 2-139zł/27,8zl

bo trzeba korzystać z dobrodziejstw systemu póki jeszcze mozna.

ale na tym koncie muszą wziąść te osoby co brały BF3, bo ja tam kase jeszcze mam i nie przeleje juz na inne konto :wallbash:

Więc najlepiej bierzemy w 5 tak jak ostatnio, te same osoby.

Moskal, Lego jest :kox:

Grałeś ? Niby dziecinne ale spróbuj zebrać 100% klocków. :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 20:22_________________________________________________

w sumie te zakupy grupowe to prawie jak za darmo... ciekawe co na to wydawcy gier w ogole, bo dostawali sporo po pupie jak nowosc kosztowala 1/3 ceny pudelkowej.

No dokładnie. Ale wiesz dlaczego gra w dystrybucji elektronicznej kosztuje 239zł, gdzie tego samego dnia w sklepie można ją wyrwać za np. 149zł ? Może własnie dlatego.

Bo o ile tutaj 5 osób kupi grę za 239zł ( i nie trafi ona do drugiego obiegu, jako używka, a ta dalej znowu wróci na rynek i tak przejdzie prze 10 rąk gdzie WYDAWCA zarobi na niej raz) to kupowanie używek to prawdziwa plaga.. Z resztą stąd się wzięły Online passy i inne udziwnienia.

Lepiej sprzedać grę 5 osobom za powiedzmy 50zł i zarobić 240zł, niż sprzedać grę za 150zł, która będzie wymieniana między graczami do "końca świata" :kox:

Nosfer, jest jeszcze taki myk...

Jak przejdziesz gre z PSS, to deaktywujesz slota i sprzedajesz innej osobie. :naughty:

Opublikowano

Ja mam Crysisa więc z niego odpadam.. Swoją drogą nuuuuuudaaaaaaa...

Crysis 2 nie wiem czy będzie lepszy :gwizdanie:

Naprawdę lepiej pyknąć w Carsy :polew:

Więc jeśli robimy zrzutę na PAKIET - to odpadam, jeśli na pojedyncze tytuły to coś mogę złapać. :wink4:[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 23:15_________________________________________________Przejrzę PSN jeszcze - coś tam by się znalazło przecież :wink4:[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 23:16_________________________________________________

jedynie crysis coś soba przedstawia :decayed:

Na PC.. :)

Opublikowano

No to może tylko 2 gry?

Lego Pirates od the Caribbean 139zł

Cars 2 139 zł

139x 2 = 278 / 5= 55.60zł

Opublikowano

No to może tylko 2 gry?

Lego Pirates od the Caribbean 139zł

Cars 2 139 zł

139x 2 = 278 / 5= 55.60zł

same "must have" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No jeśli sie robi platyny to tak :wink4:

Pozatym jak sie wszystkie MUST HAVE juz ma...

Opublikowano

jedynie crysis coś soba przedstawia :decayed:

Na PC.. :)

Chętnie bym zagrał w niego jeszcze raz :kox:

Opublikowano

Czym się różni zwykły kabel HDMI pod PS3 wartości kilkunastu złotych od tego ze złotymi końcówkami wartości 80-100 zł??????????

Opublikowano

ceną

Opublikowano

chce kupić PS3 z softem 3.41 lub 3.55 , idzie to sprawdzić po tym co jest napisane na tyle konsoli chodzi mi o Cech

data code, mają te softy swoje oznaczenia data code i Cech?????

Opublikowano

nie musisz się gościa zapytać bo jak była łączona do neta i grana przez niego to ma najnowszy soft.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:54_________________________________________________swoją mam do sprzedania jak byś był zainteresowany :naughty:

Opublikowano

nie musisz się gościa zapytać bo jak była łączona do neta i grana przez niego to ma najnowszy soft.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:54_________________________________________________swoją mam do sprzedania jak byś był zainteresowany :naughty:

Ja chce nową a nie używki , chodzi mi o to czy te softy miały swoje data code i cech ,bo kazdy soft chyba miał inne data code i cech, a to idzie sprawdzić na odwrocie konsoli bo nie sazde aby mi w sklepie każda konsole podłączali i sprawdzali soft :)

Opublikowano

e jak nową kupujesz to Ci w sklepie powiedzą :>

Opublikowano

e jak nową kupujesz to Ci w sklepie powiedzą :>

ta ale spierda...j

Opublikowano

:oklaski: :ssij:

Opublikowano

Jak masz zamiar kupic nowa konsole z tak starym softem?? Chyba ze jakis lezak magazynowy ktory nie zszedl w czasie. W sklepie raczej tego nie kupisz.

Tymbardziej,ze teraz wszedzie slimy sprzedaja.

Opublikowano

Czym się różni zwykły kabel HDMI pod PS3 wartości kilkunastu złotych od tego ze złotymi końcówkami wartości 80-100 zł??????????

Taki za kilkanaście złotych może mieć gorszą przepustowość i niższą specyfikację 1.2b. (niższa liczba klatek animacji w zaciętych scenach np. Transformers 3)

Najlepiej nie oszczędzaj i kup dobry kabel o specyfikacje 1.3c dający pełne 1080p :arrow2:http://allegro.pl/przewod-hdmi-1-3-profigold-pro-pgv1000ci-0-5m-w-wa-i1878309913.html

Jeśli masz TV 3D :arrow2:http://allegro.pl/kabel-hdmi-1-4-full-hd-3d-techlink-wiresnx-5-m-i1910965265.html

Opublikowano

Taki za kilkanaście złotych może mieć gorszą przepustowość i niższą specyfikację 1.2b. (niższa liczba klatek animacji w zaciętych scenach np. Transformers 3)

A co jeśli oba maja taką sama specyfikację ? :naughty: :naughty: :naughty: