Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mnie to interesuje. Jednak chyba bym nie dał 800zł za kierownice. Wolałbym kupić DFP za ~300

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

btw, a ile w ogole gier wykorzystuje mozliwosci G25? tj. reczna skrzynia, sprzeglo...

Od wczoraj upalam xbox'owa kierownice i jestem mega zadowolony :)

Opublikowano

Sprzęgło to raczej symulatory. np. seria "RACE". biegi też, ale co jeszcze :dontknow:

Myślę po prostu, że to dobra kiera dla maniaków symulatorów i lig on-line.

Opublikowano

btw, a ile w ogole gier wykorzystuje mozliwosci G25? tj. reczna skrzynia, sprzeglo...

mam G25 od roku. jest masa gier na nią np. GTR1, GTR2, GTL, RBR, F1 Challenge. Dla mnie sytuacja była zero jedynkowa - albo zmieniam biegi w trybie H i cisne sprzęgło albo nie gram wcale. to jedyna kiera, która to umorzliwia.

co do NFS Shift - przełom jest ale tylko w kwestii NFS. Do GRIDa mu daleko...

Opublikowano

mowilem ze to dobra kiera za rozsadna cene? :good:

Opublikowano

No, ale jaki efekt ?

Bo sie zastanawiam właśnie czy nie kupić. I ciekawi mi czy jest taki szał między Padem, a kierą ?

Opublikowano

do kiery trzeba być przyzwyczajonym. mi ciężko było sie przestawić, tym bardziej że zawsze jeżdzilem na klawie i palce miałem już wyćwiczone :naughty:

po okresie mordęgi przywykłem i juz sie nie przesiadam na nic innego.

Opublikowano

po okresie mordęgi przywykłem i juz sie nie przesiadam na nic innego.

to jest to samo co przejscie z myszy na pada :good:

Opublikowano

Tyle że przejście z pada na kierę to zmiana na lepsze a z myszy na pada to lekki masochizm :decayed:

Opublikowano

a RE5 może zabrałeś z domu ?

Opublikowano

a RE5 może zabrałeś z domu ?

za tydzień przywioze , ok ??? ale dasz szifta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Shift niezły, dziś trochę grałem i pierwsze wrażenie całkiem całkiem........

Opublikowano
  • Autor

Nosfer, pierwsze pare zakretow bylo "dziwne", ale po wczorajszym wieczorze juz nigdy nie zagram padem w samochodowke... :naughty::kox:

Opublikowano

Nosfer, pierwsze pare zakretow bylo "dziwne", ale po wczorajszym wieczorze juz nigdy nie zagram padem w samochodowke... :naughty::kox:

Ku** i już mnie nakręcają :angry:

Baba mnie wygoni z domu.. :polew: :polew:

Opublikowano

Paulina chciała mi kiedys kupic "na gwiazdke" ale nie wie bidulka cóż by uczyniła :kox::polew:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 08:26_________________________________________________W ogóle jak jade z Pauliną i mam jakąś sytuacje podbramkową to zawsze sie tłumacze tym ,że to tysiące godzin grania na konsoli ratuje nam życie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Paulina chciała mi kiedys kupic "na gwiazdke" ale nie wie bidulka cóż by uczyniła :kox::polew:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 08:26_________________________________________________W ogóle jak jade z Pauliną i mam jakąś sytuacje podbramkową to zawsze sie tłumacze tym ,że to tysiące godzin grania na konsoli ratuje nam życie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: nie ma to jak trening na sucho :polew: :polew: Tyle godzin spędzonych na graniu nie pójdzie na marne - najważniejsze bezpieczeństwo :polew:

PS

Chyba należy już w końcu zmienić temat wątku, na : "Kto nie gra w NFS, itp" :wink4::naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

jakiś pomysł na wytłumaczenie godzin spędzonych przed tekkenem :naughty:

Opublikowano

Ogr. Daj nicka z PS3.

(wyślę Ci gołąbabę :D a`la little big planet :nabijasie: - ale to raczej zajawka dla Jarka)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: nie ma to jak trening na sucho :polew: :polew:

sie śmiejesz , niedawno jechałem do starych i od prawie roku naprawiali wiadukt przed Sierpcem , objazd był puszczony dołem. jechałem juz nowym wiaduktem za jakąś terenówka i byłem ciekawy co zrobili z objazdem na dole. zagapiłem sie , paulina krzyczy uważaj , a ja mam dupe terenówki prawie przed maską. no i miałem do wyboru bagażnik lub bariera stalowa. cudem zmieściłem sie na centymetry miedzy terenówke a bariere , mina pasażera z terenówki jak mnie zobaczył z prawej strony - bezcenna :polew: :polew: :polew: :polew:

EOT

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

jakiś pomysł na wytłumaczenie godzin spędzonych przed tekkenem :naughty:

Oczywiście - walczyć się nauczysz, a obrażeń nie poniesiesz. Zawsze zwarty i gotowy, aby bronić swej Kobiety przed napastnikami na ulicy :polew: :polew: :good:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 09:57_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: nie ma to jak trening na sucho :polew: :polew:

sie śmiejesz , niedawno jechałem do starych i od prawie roku naprawiali wiadukt przed Sierpcem , objazd był puszczony dołem. jechałem juz nowym wiaduktem za jakąś terenówka i byłem ciekawy co zrobili z objazdem na dole. zagapiłem sie , paulina krzyczy uważaj , a ja mam dupe terenówki prawie przed maską. no i miałem do wyboru bagażnik lub bariera stalowa. cudem zmieściłem sie na centymetry miedzy terenówke a bariere , mina pasażera z terenówki jak mnie zobaczył z prawej strony - bezcenna :polew: :polew: :polew: :polew:

EOT

:polew: :polew: +6 do lansu za brak otarć o barierkę i "clean session" :polew: