Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj tez odgrzalem Fallout'a 3, musze go w koncu przejsc... ale boje sie miesiaca z glowy na ta gre...

Odpal Bioshock-a :wink4:

Już chyba jest nawet druga część.. Ale pierwsza wymiata. :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Coz... od razu widac, ze Shift jest bardziej dynamiczny podczas gry... i daje wieksza frajde.

Opublikowano

"Operation Flashpoint Dragon Rising" polecam przed chwila odpaliłem:D jest frajda dla snajperow:D

Opublikowano

Co do Operation Flashpoint:Dragon Rising to mam mieszane uczucia... Jeśli ktoś grał w oryginalnego Flashpointa i oczekuje podobnych doznań po Dragon Rising - może się rozczarować. Jest to zupełnie inna gra, stworzona przez innych ludzi i na zupełnie innym silniku (tym samym co w Race Driver Grid). Oryginalnego Flashpointa stworzyli Czesi ze studia Bohemia Interactive, niestety, w wyniku konfliktów z Codemasters (wydawca gry), obie firmy zakończyły współpracę. Czesi, jako twórcy, zabrali ze sobą wszystko prócz tytułu "Operation Flashpoint", gdyż prawa autorskie do niego zostały w Codemasters. Bohemia oczywiście nadal wydaje kolejne części prawdziwego, oryginalnego Flashpointa, tyle że pod zmienioną nazwą - Armed Assault, w skrócie ArmA. Z kolei Codemasters, posiadając prawa do kultowego tytułu (i nic poza tym) - postanowili to wykorzystać. Zatrudnili ludzi, dali im możliwości i tak oto powstała podróbka prawdziwego Flashpointa, czyli Dragon Rising. Niestety, w odróżnieniu od gry Czechów, Dragon Rising nie jest hardkorowym symulatorem pola walki, jest to zaledwie taktyczny shooter na otwartej przestrzeni. U mnie, jako fana OPF, nie wyzwala takich emocji, poczucia zagrożenia i dreszczyku jak oryginał. I nie daje takiej frajdy. Wg mnie jest to uproszczona, okrojona i zubożona wersja oryginału. Nie jest to zła gra, wręcz przeciwnie, jest naprawdę dobra ale do czeskiego Flashpointa sporo jej brakuje, powiem więcej - Dragon Rising nie zasługuje na przedsionek "Operation Flashpoint". Podsumowując - jeśli dla kogoś Oparation Flashpoint z 2001 roku był zbyt trudny i hardkorowy - może śmiało zagrac w Dragon Rising i z pewnością będzie się dobrze bawił. Jeśli natomiast ktoś oczekuje po Dragon Rising pełnoprawnego następcy oryginału - lepiej niech kupi Armed Assault.

Opublikowano

Jest demo tej gry?

Chciałbym zobaczyć co to w ogóle jest :mysli:

Opublikowano

Graliście w wolfensteina nowego?? Rzekłbym ze calkiem fajny :gwizdanie:

Opublikowano

czy gry ze starego X-a działają na X360 ????

Opublikowano

Gra ktoś może na necie w Gears Of War 2 ? Bo granie z przypadkowymi ludzmi to porażka poprostu :confused4:

Opublikowano

hm dzialaja tylk orginaly ale nie wiem czy noie trzeba jakiegos amulatora cos slyszalem ale nie pamietam moze mnie ktos poprawi

Opublikowano
  • Autor

Co za Daniel mnie zaprosil do kontaktow w X? :decayed:

Opublikowano

Graliście w wolfensteina nowego?? Rzekłbym ze calkiem fajny :gwizdanie:

popieram fajna gra :good:

Opublikowano
  • Autor

W EMPIKU jest promocja na FEAR 2 :kox: za 50PLN :kox: :kox:

Opublikowano

@up fajna rzeźnia... polecam :good:

Opublikowano

mało miodna powiadasz? :mysli:

Opublikowano
kto grał: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2497

warto inwestowac?

Tu opinia kolegi który wydaje się być mocno w temacie:

Co do Operation Flashpoint:Dragon Rising to mam mieszane uczucia... Jeśli ktoś grał w oryginalnego Flashpointa i oczekuje podobnych doznań po Dragon Rising - może się rozczarować. Jest to zupełnie inna gra, stworzona przez innych ludzi i na zupełnie innym silniku (tym samym co w Race Driver Grid). Oryginalnego Flashpointa stworzyli Czesi ze studia Bohemia Interactive, niestety, w wyniku konfliktów z Codemasters (wydawca gry), obie firmy zakończyły współpracę. Czesi, jako twórcy, zabrali ze sobą wszystko prócz tytułu "Operation Flashpoint", gdyż prawa autorskie do niego zostały w Codemasters. Bohemia oczywiście nadal wydaje kolejne części prawdziwego, oryginalnego Flashpointa, tyle że pod zmienioną nazwą - Armed Assault, w skrócie ArmA. Z kolei Codemasters, posiadając prawa do kultowego tytułu (i nic poza tym) - postanowili to wykorzystać. Zatrudnili ludzi, dali im możliwości i tak oto powstała podróbka prawdziwego Flashpointa, czyli Dragon Rising. Niestety, w odróżnieniu od gry Czechów, Dragon Rising nie jest hardkorowym symulatorem pola walki, jest to zaledwie taktyczny shooter na otwartej przestrzeni. U mnie, jako fana OPF, nie wyzwala takich emocji, poczucia zagrożenia i dreszczyku jak oryginał. I nie daje takiej frajdy. Wg mnie jest to uproszczona, okrojona i zubożona wersja oryginału. Nie jest to zła gra, wręcz przeciwnie, jest naprawdę dobra ale do czeskiego Flashpointa sporo jej brakuje, powiem więcej - Dragon Rising nie zasługuje na przedsionek "Operation Flashpoint". Podsumowując - jeśli dla kogoś Oparation Flashpoint z 2001 roku był zbyt trudny i hardkorowy - może śmiało zagrac w Dragon Rising i z pewnością będzie się dobrze bawił. Jeśli natomiast ktoś oczekuje po Dragon Rising pełnoprawnego następcy oryginału - lepiej niech kupi Armed Assault.

Opublikowano

mało miodna powiadasz? :mysli:

mi tam średnio sie podoba , tobie może sie spodobać

Opublikowano
Zagralem dzis w demo FM3... slabooo :thumbdown:
A ja wczoraj pograłem w fulla i muszę powiedzieć że gra daje radę :good: Jest lepsza od GT5P no i rzecz jasna od FM2 ;)

Traski i scenerie są ładnie przygotowane, auta bardzo szczegółowe, pojawiły się SUVy, są świetne wstawki przy bezczynnośći (taki screensaver) i replaye (podkręcone w stosunku do samej gry, tak samo jak m.in. w GT5P). Pojawiły się również wnętrza (Shift ma lepsze), dorzucili tryb driftu oraz możliwość cofania czasu przy niepowodzeniu.. W kwestii prowadzenia jest jak zwykle bardzo dobrze, chyba bardziej czuć masę autek. Tuning jak zwykle świetny, masa części i opcji malowania i oklejania.

Hehe... do S4 B6 można wpakować V10 od R8 :kox: