Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie zabawy jak skarb Romulusa, zadania gildi, flagi, piórka zostawiam sobie na koniec - na otarcie łez jak już grę przejdę :decayed:

A końcówka jak zwykle... nic nie wyjaśnia i czekamy na kolejne przygody:

Mohammed Gambouz, dyrektor artystyczny w Ubisofcie, wypowiedział się na temat umiejscowienia akcji Assassin's Creed III:

"Chciałbym zrobić coś zupełnie nowego. Być może dobrym wyborem byłoby osadzenie akcji w Azji lub Ameryce Południowej, a przynajmniej coś innego od tego, co robiliśmy do tej pory, ale to nie jest moja decyzja. Możecie być pewni, że bardzo uważnie czytamy komentarze graczy na forum, blogach, Facebooku i Twitterze. Co jakiś czas dokładnie omawiamy sugestie. W ciągu następnych kilku miesięcy z całą pewnością doczekacie się nowych wieści."

Pomysł ciekawy, inny, niż to, co widzieliśmy dotąd w serii AC. Niemniej coraz więcej graczy stawia na Rewolucję Francuską. Desmondem najprawdopodobniej przeniesiemy się do USA, do jednej ze świątyń, której koordynaty poznaliśmy w dodatku "Porwanie Leonardo". A przodek? Zobaczymy.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aaaa.. No to spoko, myslalem ze od nowa trzeba grac :blink::)

Chłopaki ten trailer z ps3 leci czy z pc :mysli:

Wydaje mi się że z pleya.

Opublikowano

PC PC mistrzu PS3 nie ma Takiej Grafy :gwizdanie:

Opublikowano

PC PC mistrzu PS3 nie ma Takiej Grafy :gwizdanie:

Dokładnie.

I nie ma się co podniecać, żadna gra na PS3 tak wyglądać nie będzie... :gwizdanie:

Opublikowano

Pewnie na PS4 :gwizdanie:

Opublikowano

ha ciekawe kiedy..nie ma nawet teraz żadnej gry co by wykorzystała potencjał PS3 :)

Opublikowano

ha ciekawe kiedy..nie ma nawet teraz żadnej gry co by wykorzystała potencjał PS3 :)

dokładnie ale nie wynika to z działań programistów tylko PS3 jest trudną platforma do robienia gier i nigdy nikt w pełni jej nie wykorzysta.

JApońce zrobili coś czego nikt nie moze ogarnąć :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dokładnie ale nie wynika to z działań programistów tylko PS3 jest trudną platforma do robienia gier i nigdy nikt w pełni jej nie wykorzysta.

JApońce zrobili coś czego nikt nie moze ogarnąć :kox: :kox: :kox:

Nie tyle z działań programistów czy samej platformy, co z polityki wydawców.

Dostosowywanie kodu gotowej gry do platform, lub z platform do PC.

Battlefield jest grą pisaną na PC, studio DICE ze swoim nowym silnikiem stwierdzili, że minęły czasy gdzie platformy dają radę w sotsunku do aktualnych możliwości i przesiedli się całkowicie na PC, kod gry pod konsole będzie tylko dostosowany tak, żeby grało - do tej pory większość gigantów robią odwrotnie.

Na PC dodają rozdzielczość, anti-aliasing itp. i gotowe. :)

Z resztą ile te konsole mają RAMu, żeby uciągnąć tą grafikę :)

Przydałoby im się przynajmniej z 8GB inaczej to nie ma prawa bytu.

[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:36_________________________________________________

:decayed:

Opublikowano

Nosfer ale swoja drogą to grafa jaka teraz jest na konsolach w zupełności mi wystarcza :good: :good: :good:

Ja jestem graczem starej daty i nie przykładam do tego tak wielkiej wagi :wink4:

Opublikowano

Ja jestem graczem starej daty i nie przykładam do tego tak wielkiej wagi :wink4:

Pewnie nie mam tyle doświadczenia co Ty w tym temacie, ale jestem dokładnie podobnego zdania :good:

Najważniejsza jest grywalność i dobra fabuła. A dobra grafa to jak filmy na BD oglądam :naughty:

Opublikowano

Nosfer ale swoja drogą to grafa jaka teraz jest na konsolach w zupełności mi wystarcza :good: :good: :good:

No spoko, spoko.

Ale grafika nie kole w oczy przecież :) Nie przesadzajmy :)

Zobacz sobie jak wygląda Demon`s Souls - a grywalność jest za***ista :)

Rzucasz padem po pokoju, ale zaraz odpalasz grę od początku :decayed:

Opublikowano

[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:36_________________________________________________

:decayed:

Wypaśny telewizor :decayed:

Opublikowano

hehehe :polew:

Dokładnie :kox: :kox:

Opublikowano

dokładnie choćby taki DEAD NATION grafa nie urzeka ale za to koszenie zombie rewelacyjna sprawa

Opublikowano

grał ktoś w History Great Battles: Medieval?

jakie wrażenia?

Opublikowano

Jest platynka w Heavy Rain :notworthy:

Tylko jak ktoś będzie grał, to taka rada, wszystkie zakonczenia muszą być na 1 slocie od save'a.

Ja musiałem powtarzać przez to 2 zakonczenia . :wallbash:

Opublikowano

Jest platynka w Heavy Rain :notworthy:

Tylko jak ktoś będzie grał, to taka rada, wszystkie zakonczenia muszą być na 1 slocie od save'a.

Ja musiałem powtarzać przez to 2 zakonczenia . :wallbash:

gratulacje :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Przyszły wczoraj miedzy innymi : Shift2 , TDU2 , Fight Night Champoion . Splitsecond Velocity , PES11.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Zaczałem grać w shifta na padzie , nie ma tragedii - mozna ciupać :good: :good: :good:

Opublikowano

Portal 2 Single Wymiata ale CO-OP miazga.....fajna odskocznia od strzelanek :kox: