Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może chciałby ktoś kupić PS3 250GB z kierownicą Logitech Driving Force GT i 14 grami (4 na dysku)? Chyba mi się znudziło granie :/ Najarałem się na iPada.

Kowal, kumpel ma z Play'a na sprzedaż 2 szt. ipada 2 nie chce dużo za nie, coś ok 1700-1800zł

Pracował u mnie w salonie i ma nówki sztuki bo dostał za umowy od Play'a, nawet nie wie jaki kolor bo nie wyjmował :grin:

Pablo chętnie tylko muszę sprzedać PS3 napierw. Chyba, że kumpel chce się wymienić z dopłatą? :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skończyłem Prison Break, ale platyny chyba nie dam rady... nie chce sie. Chyba nie w tej grze..

Opublikowano

Ja sobie ostatnio upalam NFS-a The Run ... daje rade...a kolejnym moim tytułem będzie nowy Ridge Racer Unbounded :wink:

Opublikowano

Od dzisiaj będą cisnął w Uncharted3 bo kupiłem po dobrej cenie :dancing:

Grałem teraz w Mortal Kombat Komplete Edition, jest :kox:

Freddy Kruger daje czadu :decayed:

Opublikowano

tzn za ile?

Opublikowano

tzn za ile?

60zł

Opublikowano

Grałem teraz w Mortal Kombat Komplete Edition, jest :kox:

Freddy Kruger daje czadu :decayed:

Czyli mortal kombat godny uwagi ????? Czy lepiej zakupić kultowego Tekkena ???

http://allegro.pl/mortal-kombat-komplete-edition-ps3-3d-dodatek-i2254617574.html

http://allegro.pl/mortal-kombat-na-ps3-sklep-poznan-i2243618032.html

http://allegro.pl/tekken-hybrid-ps3-sklep-electronicdreams-w-wa-i2237267032.html

http://allegro.pl/tekken-6-nowa-folia-ps3-tanio-z-pl-cool-games-i2247262451.html

Tak to wygląda cenowo ... oba tytuly w wersjach zwykłych i specjalnych ...

Opublikowano

Osobiście wolałbym Mortala bo jest większy fan w graniu, grałem w wszystkie Tekkeny ale to co zrobili z VI częścią to dramat :facepalm:

Grafika za***ista obraz w 1080p, szczegółowość plansz na wysokim poziomie.

Fajnie że można sobie przypomnieć czasy grania w MK1 czy MK2 jak widzi się te miejscówki które w tej części dodali :kox:

Opublikowano

Ja cały czas na xboxie cisnę FORZE 4 i Amen :D

Opublikowano
Ja cały czas na xboxie cisnę FORZE 4 i Amen :D

Ja już to przerabialem ...miałem wszystkie części Forzy oprócz jedynki ...:whistling:

Pablo a ten Mortal też jest tak szybki jak kiedyś na amidze ??? Tamci to dopiero mieli turbo haha :polew::polew::polew::polew: zaraz zerkne jakiegoś gamplaya na YT ... :naughty:

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

Fajna recka

Opublikowano

Dobra recenzja, tylko to jest ten pierwszy lepiej dołożyć parę gorszy i kupić Mortal Kombat Komplete Edition bo wtedy mamy za sobą wszystkie dodatki DLC.

http://allegro.pl/mortal-kombat-komplete-edition-ps3-3d-dodatek-i2254617574.html

Opublikowano
Dobra recenzja, tylko to jest ten pierwszy lepiej dołożyć parę gorszy i kupić Mortal Kombat Komplete Edition bo wtedy mamy za sobą wszystkie dodatki DLC.

Tak to oczywiste ale jak widze w MK szybkosć zawodników ... to jest tak przesadzoneże szok.... tekken bardziej realniejszy pomimo iż Tekken 6 to porazka .. chyba najgorsza część ... a może cos wygarne z PSN albo poczekam na Tekken 7 :wink:

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Nie pali mi sie bo musze skończyc The Runa a potem RR Unboundead i dopiero wtedy cos z bijatyki ... :wink: chyba że jako odskocznia cos sie trafi w uzywce :wink:

Opublikowano

Pany, właśnie zmieniłem wiekszosc bebechów z mojego starego kompa :) Co teraz gracie na swoich Pc ? wcześniej nie interesowałem sie nowościami ponieważ by mi nie poszły :), uwielbiam gry wyścigowe możecie coś polecić fajne tytuły :) ?

Opublikowano

podobnie jak dandi i mario ciśnięcie Forzy 4! Odskocznią jest Syndicate i La Noire :)

Opublikowano
Pany, właśnie zmieniłem wiekszosc bebechów z mojego starego kompa :) Co teraz gracie na swoich Pc ? wcześniej nie interesowałem sie nowościami ponieważ by mi nie poszły :), uwielbiam gry wyścigowe możecie coś polecić fajne tytuły :) ?

Grid, Shift 2, Dirt 3, na szybko NFS Run, NFS Hot Pursuit... chyba nic ciekawego ostatnio na piece nie wychodziło ze ścigawek.

Opublikowano

ja cisne na x-ie od wczoraj w ME3 narazie sie oswajam z tą grą, od czasu do czasu COMW3, FM4, MORTAL polecam, a TEkKEN odradzam dno

Opublikowano
ja cisne na x-ie od wczoraj w ME3 narazie sie oswajam z tą grą, od czasu do czasu COMW3, FM4, MORTAL polecam, a TEkKEN odradzam dno

Tekken w ogóle nie powinien się pojawić na tej konsoli bo to można powiedzieć dziecko Sony a co do najnowszej 6 części to potwierdzam najgorsza część, grałem w nią może z godzinę i nie ma tego "czegoś" co poprzednie części które były niesamowicie miodne i człowiek potrafił jeździć po całej Polsce po turniejach bo taka była zajawka :kox::kox::kox:

Opublikowano

apropo turnieju to zobaczcie sobie jakiego gość ma skilla (street fighter) to trzeba zobaczyć :)

Opublikowano

UFC3 tragedii nie ma, ale spodziewałem się czegoś lepszego :thumbdown:

Opublikowano

ME3 mnie sie podoba.... wciągnąłem sie.

a co myślicie o the witcher 2 assassins ?