Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj Sleeping Dogs :kox: Fajna zabawa :thumbup1:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Od wczoraj Sleeping Dogs :kox: Fajna zabawa :thumbup1:

a recenzje takie se... naprawde warto?

Opublikowano

Powiem Ci tak, na początku kilka rzeczy mi przeszkadzało, potem się wkręciłem i mam frajdę.

Minusy: grafika nie jest na poziomie PC (zrozumiałe), jak na konsolę jest nieźle choć Max Payne 3 wysoko podniósł poprzeczkę, drętwe prowadzenie aut (kwestia przyzwyczajenia).

Plusy: walka, otwarty, zróżnicowany świat, gra nie jest upierdliwa, nie frustruje.

Pograłem wczoraj niecałe 3h i widzę, że gra się rozkręca, coraz lepiej mi się gra :cool:

Opublikowano
O którym RE mówisz ?

Przemo, cały czas jest rozmowa o RE 6 ten co gameplay wrzucałem wyżej.

Ten co ostatnio się pojawił Raccoon City to inna zupełnie gra, taka nisko budżetówka nie ma nawet co porównywać :wink4:

Opublikowano

Wracając do nowego Residenta to grając Leonem z jego towarzyszką to wraca "residentowski" klimat rodem z Resident Evil 1 bo tak samo zaczyna się w domu i wszystko powoli się odbywa i panuje taki sam nastrój, polecam w środku nocy pograć z dobrym sprzętem audio :kox:

Pozostałe 2 postacie (epizody) są postawione na szybką akcję a więc shooter.

O którym RE mówisz ?

Jak w "Domu" to chyba chodzi mu o jedynke

Opublikowano

Napisałem "klimat rodem z Resident Evil 1" czyli też odbywają się misje w domu gdzie nie ma szybkiej akcji tylko skradasz się z niepokojem czy nie wyskoczy jakiś wujek zombie z za rogu:decayed: Dodam tylko że tutaj w nowej oprawie graficznej wszystko wygląda kapitalnie.

Opublikowano
Napisałem "klimat rodem z Resident Evil 1" czyli też odbywają się misje w domu gdzie nie ma szybkiej akcji tylko skradasz się z niepokojem czy nie wyskoczy jakiś wujek zombie z za rogu:decayed: Dodam tylko że tutaj w nowej oprawie graficznej wszystko wygląda kapitalnie.

:jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

moskal takie masz oryginały jak tu się "tworzy" ? :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

2 Sezon The Walking Dead jest :kox:

Opublikowano

Sprawdzam nowych Transformersów Fall Of Cybertron, grafika nawet daje radę ale póki co chce skończyć Max Payne'a 3 bo wciąga cholernie.

Opublikowano

Ja cisnę Ghost Recon'a: Future Soldier aktualnie od paru dni :wink: a Max Payne 3 czeka w kolejce na półce od tygodnia :facepalm:

Opublikowano

Witam, ja ostatnio zakupiłem plusa na psn więc zawitał mi na twardzielu INFAMOUS 2 (za free) :decayed: w kolejce czekają kolejne darmowe tytuły :banan:

Opublikowano

Szukam gościa do stałych wspólnych zakupów na PSS. Oczywiście tylko to co warto, jakies pełne wersje dobrych gier, od czasu do czasu.

Założyć jedno konto, i dokonywać stałych zakupów, oczywiście w ramach rozsądku, nie co popadnie. Raz na jakiś czas jak coś wyjdzie dobrego typu DEAD ISLAND itp.

Opublikowano

A ja na promocjach zakupiłem sobie Metro 2033 za chyba 10 zł, Settlers 7 GOLD DELUXE za 14 zł i Assassins Creed 2, Brotherhood i Revelations za 34 zł komplet....i aktualnie pykam sobie w AC2, a później wiadomo, kolejna część. W miedzyczasie włącze też Settlersów 7 :) Pare lat ciągle na konsolach grałem i teraz nadrabiam na pc, za śmieszne pieniądze gry :) Coś czuję, że zostanę przy pc przez jakiś czas, choć nie powiem, jak wyjdzie nowy God of War to zapewne zakupię:)

Opublikowano

Trochę się zasiedziałem nad tym Transformersem i nieźle wciąga później, premiera 31.08.12 a ja już od dwóch dni cisnę :grin:

---------- Post dopisany 26-08-2012 at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany 20-08-2012 at 20:23 ----------

Skończyłem Max Payne 3, zdecydowanie najlepsza gra w tym roku w jaką grałem, zrobiona jak film, 14 leveli dość długich.

Kto nie grał jeszcze to niech szybko nadrabia :kox:

Opublikowano

Skończyłem Sleeping Dogs. W dechę gierka choć nie za długa, tydzień grania wieczorkami. Polecam :thumbup1:

Opublikowano
Skończyłem Sleeping Dogs. W dechę gierka choć nie za długa, tydzień grania wieczorkami. Polecam :thumbup1:

Mówisz że warto? To może dzisiaj wieczorem ją sprawdzę.

28552.jpg

Wczoraj wieczorem pograłem na iksie w klasykę, fajnie zrobili te gry, niektóre dopieszczone graficznie ale jest klimat w początku lat 90' :grin:

Driver San Francisco też niezły, chwile pograłem i na dzień dobry wylookałem w grze Audi RS6 C6 :decayed:

Opublikowano

Z tego co podałeś 1942 bym pociachał :kox: jeżeli to wersja ze starych automatów które pamiętam z dawnych lat:banan:

Opublikowano
Z tego co podałeś 1942 bym pociachał :kox: jeżeli to wersja ze starych automatów które pamiętam z dawnych lat:banan:

Dopieścili ją graficznie ale jest dobry fun :kox:

Na początku masz pokazany, fajnie zrobili Final Fight 2:13s, jak odpalasz z menu tą grę to jest z daleka pokazany cały automat i jak już włączasz "new game" to zbliżenie jak byś podchodził do flipera i możesz grać w widoku jak byś stał przy nim a jak się będzie wydawał za mały obraz to w ustawieniach można ustawić full screen i też oryginalną grafikę z pikselami albo rozmytą :grin:

---------- Post dopisany 31-08-2012 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 30-08-2012 at 13:57 ----------

HOT: Resident Evil 6 już w sprzedaży! - PS3 Site Polska – … o PLAYSTATION wiemy wszystko!

:wtf:

Opublikowano

PABLO przed chwilą to też czytałem :decayed: szok fest