Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj pękł Bioshock 2, polecam :wink:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a propos Bioshocka 2 - gral ktos w jakiejs DLC?

Opublikowano

jedno jest bezpłatne (kill'em kindly) czyli inaczej walka na kije do golfa :decayed:

Opublikowano

pękł czyli platyna jest ? :grin:

Ja rzeźbie far cry3 ale nie wiem czy wyrzeźbie platyne bo mam problem z jednym osiągnięciem. Nie zaliczyło mi zdobycia po cichu bazy bez wykrycia :kwasny:

A zostało juz tylko kilka do zdobycia, i coraz trudniejsze.

Opublikowano
Ja rzeźbie far cry3 ale nie wiem czy wyrzeźbie platyne bo mam problem z jednym osiągnięciem. Nie zaliczyło mi zdobycia po cichu bazy bez wykrycia :kwasny:

A zostało juz tylko kilka do zdobycia, i coraz trudniejsze.

bardzo latwo to zrobic, mi sie udalo bez problemu.

raz nawet nie zrobilem NIC i przejalem posterunek... bo w momencie jak namierzalem gosci aparatem, to na posterunek wpadl tygrys z pobliskiej dzungli i zajebal wszystkich :polew:

far cry 3 to pierwsza gra, w ktorej zrobilem wszystkie achievementy :decayed: [czyli w jezyku ps3 - platyna]

Opublikowano

No ja jeszcze robie fabułe.

Na 1 wyspie przejąłem wszystko, a teraz na drugiej wyspie są już mocniejsi i zeby po cichu przejąć trzeba sie namęczyć.

Raz mi nie zaliczył :kwasny: mimo że zabiłem wszystkich duszeniem. Alarmu nikt nie włączył. Raz mnie ktoś zauważył ale nie wszczął alarmu, coś tam krzyknał ale od razu mu kose ożeniłem.

Teraz będzie ciężko to zrobić bo sporo jest tych opancerzonych z miotaczami i wogóle więcej ich.

Czytam właśnie na trophyhunters i piszą żeby to na początku zrobić.

Na drugiej wyspie nawet cieżko było się wspiąć na te wierze z nadajnikami.

Ale gierka jest fajna.

Opublikowano

a masz juz skill, ze tych pancernikow zabijasz nozem? bo oni maja mocno ograniczony kat widzenia i latwo ich podejsc, w dodatku sa wolni.

na drugiej wyspie sa tez latwe posterunki, wiec dasz rade :wink:

Opublikowano
Ja tez troche popykuje na plejce :)

wczesniej w GT5 ale nie mialem online passa ( dlatego mam gt5 i gt5a ) wiec zakupilem gt5 academy :)

ogolnie najczesciej w UFC 3, potem GT5

a nastepny zakup to Little Big Planet 2 i czekam na GTA V

Koniecznie kup Uncharted 1, później 2 o wiele lepszą część i ostatnią 3 w wydaniu PL oczywiście.

Dziwię się że jeszcze tego nie masz jak to exsclusive gra tylko na PS3:naughty:

Z przyjemnością grałem w te tytuły jak miałem PS3 :)

Opublikowano

dostalem od kuzyna ps3, uncharted 2 i pada ale bez kabli i juz od miesiaca nie moge sie wybrac do sklepu zeby pokupowac co trzeba. a gralem kiedys u niego i wiem ze gierka osom :kox:

---------- Post dopisany 17-01-2013 at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany 16-01-2013 at 16:34 ----------

małe ogloszenie dla tych co nie zagladaja do dzialu "sprzedam" :wink: sprzedaje swoje gierki, gdyby cos ktos to zapraszam :hi:

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/gry-xbox-360-same-hity-257848/

Opublikowano
Ja tez troche popykuje na plejce :)

wczesniej w GT5 ale nie mialem online passa ( dlatego mam gt5 i gt5a ) wiec zakupilem gt5 academy :)

ogolnie najczesciej w UFC 3, potem GT5

a nastepny zakup to Little Big Planet 2 i czekam na GTA V

Koniecznie kup Uncharted 1, później 2 o wiele lepszą część i ostatnią 3 w wydaniu PL oczywiście.

Dziwię się że jeszcze tego nie masz jak to exsclusive gra tylko na PS3:naughty:

Z przyjemnością grałem w te tytuły jak miałem PS3 :)

PABLO ;)

ja nie umiem grac w gry gdzie trzeba biegac i chodzic typu battlefield 3 itd.. na ps3 ...

dla mnie do takich gier typu wlascie BF3, FarCry 3 to tylko PC ... musze miec myszke ;P bez tego ani rusz ...

tak samo gta 4 ... na PC zero problemow z przejsciem calosci ... za to na PS3 gram w to tragicznie ... :/

Opublikowano

Dokładnie kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano
PABLO ;)

ja nie umiem grac w gry gdzie trzeba biegac i chodzic typu battlefield 3 itd.. na ps3 ...

dla mnie do takich gier typu wlascie BF3, FarCry 3 to tylko PC ... musze miec myszke ;P bez tego ani rusz ...

tak samo gta 4 ... na PC zero problemow z przejsciem calosci ... za to na PS3 gram w to tragicznie ... :/

Nowak ;)

Ale źle pojmujesz ten gatunek bo to nie FPS tylko TTP więc za***iście się gra na padzie w takie gry, żaden Far Cry czy BF3 :)

Opublikowano
PABLO ;)

Nowak ;)

Ale źle pojmujesz ten gatunek bo to nie FPS tylko TTP więc za***iście się gra na padzie w takie gry, żaden Far Cry czy BF3 :)

PABLO to nie ma znaczenia ... bo i tak jest celownik ;D a ja nikogo nie trafie na padzie to jestem pewien :P jestem najslabiej grajaca osoba w Polsce w tego typu gry na PS3 ;)

Opublikowano

przeciez w takich grach jak GTA 4, czy Max Payne 3 to masz autocelowanie... wystarczy wcisnac przycisk i juz celownik laduje na przeciwniku.

Opublikowano
a masz juz skill, ze tych pancernikow zabijasz nozem? bo oni maja mocno ograniczony kat widzenia i latwo ich podejsc, w dodatku sa wolni.

na drugiej wyspie sa tez latwe posterunki, wiec dasz rade :wink:

No właśnie mam tego skilla od niedawna. Teraz powinienem ich rozmontować tym sposobem, bo wcześniej był problem z tymi opancerzonymi, a jeszcze wcześniej grałem dla fun'u i myślałem że mi to zaliczyło.

Opublikowano

Czołem :hi:

Z ciut innej beczki. Możecie polecić jakieś gry dla 2graczy, chodzi mi o takie co gra się na dzielonym ekranie. Najlepiej strzelanki. Fife, tekkena posiadam takżę nhl,nba, ufc boks itd odpadają :)

Konsola Xbox

Opublikowano

gears of war 1-3, borderlands 1-2

Opublikowano

Zostało mi w FAR CRY 3 tylko trofea online do zrobienia.

Ktoś chętny ?