Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na to tesz jest juz myk :wink: ...dzialaja wszystkie oprocz 2go levelu

i do tego wersja rozbudowana :kox: Digital Edition :kox:

ciekawe czy ori klucz :decayed: podejdzie pod wersje Digital ? :decayed: trzeba bedzie to sprawdzic ...

Opublikowano

no tak ale 2 level To NY :) wiec wiesz ...jaki myk daj na PW :) wiesza sie też ...chyba do MM idę ...co tam :)

Opublikowano

Forza horizon ... Need for speed most wanted... Xbox 360 :)

Opublikowano

... mam juz ori wersje Crysis 3 :kox: tak na wszelki wypadek pod NY

poznym wieczorem zaczne polowanie i sprawdze czy ori aktywacja z "Hunter" dziala pod wersje "Digital" rowniez :decayed:

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ----------

heh nie wytrzymalem do poznego :grin: i teraz zainstalownalem...:kox: wiec juz moge powiedzic, ze podczas aktywacji online wpisujac klucz wybiera automatycznie przypisana mu wersje i jezyk :tongue4: trzeba rowniez zalozyc konto w Origin, ktore przeprowadzi update danych :wink: a wiec ori klucz od Hunter edition nie pociagnie digital w wersji gratis :decayed: po instalacji gry kolejny dlugi ( 20-25 min. ) online update :grin:

Opublikowano

Mi szkoda Hajsu na tą grę ...Ori mam Crysis'a 2 i czułem lekki niedosyt ..za krótka gra ...:kwasny:

Opublikowano

Ja wlasnie 2ke mam... a 3 chcialem miec ori :wink: aby bez zadnych czarow polowac przez weekend i nie czekac na kolejna witamine pod nowy patch :decayed:

cena tez nie najgorsza 30f :wink:

Opublikowano

Nooo Wyczesane Ja gram na Ultra i jest :kox::kox: BTW jest poprawiona witaminka :naughty:

Opublikowano

ale jak w grze czy w jakimś programie ?? bo w grze mam all na maxa ..więc lekko nie wiem o co ci chodzi :wink:

Opublikowano

raz w tygodniu grywam na ps3 w 4 osoby w Ressistance fall of man w timach po 2ch ..przy okazji pare piwek idzie....w różne gierki graliśmy ale ta jest najlepsza;P