Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czasami jak zaczynam wyscig to mam czarny ekran

raz też to miałem

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nosfer, właśnie Cie włączyłem do moich znajonych :gwizdanie:

To w co ciupiemy :naughty:

EDIT

Widzę że mamy tylko dwie wspólne gy...

GTA IV i LBP - no to wiadomo w co gramy :naughty:

Opublikowano

W LBP :polew:

sackboy_rockstar_littlebigl.jpg

LBP? :wtf:

Co to, qr**, jest?!

Moskal, wytłumacz się :lol1:

Opublikowano

jestem amatorem :embarrassed: jak gdzie co kliknac zeby zgrac na dysk bo gram z mega szumem :wallbash: a czytam i widze ze nie musze :mysli: X-a mam takiego czarnego :cool1:

Opublikowano

kiciafirerek, jak masz "planszę" z obrazkiem gry i po kliknieciu zielonym wlaczasz gre... to nie wciskaj zielonego (X), tylko wcisnij zolty (Y) - informacje o grze.

Tam jest opcja zgrania na dysk...

Tutaj jest to pokazane od 00:35 mniej wiecej.

Chociaz robia to troche na okolo, bo wystarczy wcisnac Y i wejsc w opcje gry, ktora siedzi aktualnie w napedzie.

Opublikowano

kiciafirerek, jak masz "planszę" z obrazkiem gry i po kliknieciu zielonym wlaczasz gre... to nie wciskaj zielonego (X), tylko wcisnij zolty (Y) - informacje o grze.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: wróce do domu to odrazu przetestuje :dance:

Opublikowano

Zobaczysz co to znaczy cisza podczas gry :decayed:

Opublikowano

czyli nie masz wciskać krzyżyka tylko trójkąt :good:

Opublikowano

Tutaj jest to pokazane od 00:35 mniej wiecej.

Chociaz robia to troche na okolo, bo wystarczy wcisnac Y i wejsc w opcje gry, ktora siedzi aktualnie w napedzie.

:blink: moje menu inaczej wyglada ale pewnie wszystko tak samo sie nazywa to jest takie jakies nowoczesne ja mam plansze w ktorych mam rozne opcje i je moge zmieniac ale sa na cały ekran

Opublikowano

:blink: moje menu inaczej wyglada ale pewnie wszystko tak samo sie nazywa to jest takie jakies nowoczesne ja mam plansze w ktorych mam rozne opcje i je moge zmieniac ale sa na cały ekran

poprostu czytaj to co jest na ekranie i wciskaj co każą :good: , tez mam elite , zadzwoń do mnie kolo 20:00 to ci powiem krok po kroku jak to zrbic. 693-870-335 - proś pana Dawidka :good:

Opublikowano

Czyli nie zrobiles aktualizacji do NXE - czyli nowego interfejsu (!).

Podlacz X'a pod net, a automatycznie zrobi sie update i bedzies mial nowy interfejs + dostep do dem, exclusive'ów + mozliwosc zgrywania gier na dysk.

Opublikowano

Podlacz X'a pod net, a automatycznie zrobi sie update i bedzies mial nowy interfejs + dostep do dem, exclusive'ów + mozliwosc zgrywania gier na dysk.

ja nie podłączałem do neta a moge zgrywać na HDD

Opublikowano

poprostu czytaj to co jest na ekranie i wciskaj co każą :good: , tez mam elite , zadzwoń do mnie kolo 20:00 to ci powiem krok po kroku jak to zrbic. 693-870-335 - proś pana Dawidka :good:

dzisiaj nie wiem kiedy wróce urodziny ma mój chrześniak obchodzi 5 i pół roku impreza ma być do białego rana :polew: ale jak bym sobie nie radził to numer zapisuje dzieki :cwaniak1:

Opublikowano

no nie kombinowałem z netem nic a nic mam neostrade i livboxa i wole tego gów** nie ruszać nie wiadomo kiedy sie spindoli :confused4: mam na mysli livboxa

Opublikowano

dzis wgralem NXE

tez se pozgrywam wszystko na dysk

w koncu mam 120 GB nie? ;)

ale płyta potrzebna bedzie do grania :decayed:

dzisiaj nie wiem kiedy wróce urodziny ma mój chrześniak obchodzi 5 i pół roku impreza ma być do białego rana :polew: ale jak bym sobie nie radził to numer zapisuje dzieki :cwaniak1:

ja dzis kuje bata i gram min. do północy wiec mozesz dzwonić :kox:

Opublikowano

moskal - ty nie cwaniakuj z tym brakiem płyty szubrawcu jeden :naughty: nie wszyscy maja karnety VIPowskie :gwizdanie:

A mi wczoraj przyszło cd z GOW2 i nie mam kiedy pograć :kwasny: