xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 witam w związku z tym że planuje już urlop i w tym roku padło na nasze polskie morze to mam do was pytanie czy znacie może jakieś fajne miejsca nad polskim morzem chodzi mi o jakieś mniejsze miejscowości i poszukuję głownie całego domku do wynajmu dla 5 osób. Jeśli możecie to podajcie jakieś namiary na miejsca gdzie byliscie w ośrodku z domkami
Dev Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Rowy, Poddabie, Orzechowo, Jarosławiec, Wicie
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Rowy, Poddabie, Orzechowo, Jarosławiec, Wicie a byłeś może w jakiś ośrodku w tych miejscowościach które są godne polecenia ?
daras17 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Bobolin niedaleko Darłowa .Plaża ma wydzieloną strefę z ratownikiem a reszta niestrzeżona (wcześnie to był teren wojskowy) Jak potrzebujesz spokoju to miejsce dla ciebie.Tu masz stronę internetową gospodarstwa w którym można wynająć domki http://www.bobolin.com.pl/nowa_strona/nowa/demoFrameset.html Do plaży około 300 metrów spacerku przez las a co ważne przy samej plaży darmowa toaleta sprzątana przez wynajętego przez gminę pracownika.
Dev Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Rowy, Poddabie, Orzechowo, Jarosławiec, Wiciea byłeś może w jakiś ośrodku w tych miejscowościach które są godne polecenia ? Poszukaj na necie, informacji jest mnóstwo.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Rowy, Poddabie, Orzechowo, Jarosławiec, Wiciea byłeś może w jakiś ośrodku w tych miejscowościach które są godne polecenia ? Poszukaj na necie, informacji jest mnóstwo. wiem że w necie jest informacji mnóstwo ale wiadomo że lepiej pojechać w jakies miejsce gdzie ktoś był i ma dobra opinie na temat tego miejsca jak i ośrodka
Borisem Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 W zeszłym roku byłem w Miedzywodziu, świetnie wspominam bo miałem piekną pogode , czyste i ciepłe morze.Będąc z rodzinka (żona + 2 dzieci wybrałem apartament) mam złe wspomnienia z ośrodków z domkami ( coś w stylu Mielno niszczy).Polecam restauracje Bryza kucharz jest fenomenalny
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 W zeszłym roku byłem w Miedzywodziu, świetnie wspominam bo miałem piekną pogode , czyste i ciepłe morze.Będąc z rodzinka (żona + 2 dzieci wybrałem apartament) mam złe wspomnienia z ośrodków z domkami ( coś w stylu Mielno niszczy).Polecam restauracje Bryza kucharz jest fenomenalny jakie koszta poniosłeś za apartament ?
Borisem Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Jeśli dobrze pamietam to za 7 dni 1200zł bez wyżywienia, śniadania i obiady jedlismy w Bryzie 1 por. około 15zł (świetne jedzenie) ogólnie miescinka nie duża spokojna typowo rodzinna, ale jak chcesz zaszalec blisko do Miedzyzdrojów.
cabanmat Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Ja rok temu byłem we Władysławowie, mi się podobało Edytowane 25 Marca 2015 przez cabanmat
xXPiotrekXx19 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 Ja byłem kiedyś we Władysławowie i też mi się podobało lecz chciał bym teraz zaliczyc jakieś inne miejsce na chwilę obecną przeszukuje miejscowość Wici tak jak zasugerował Dev
xXPiotrekXx19 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 no tak zrobiłem pomyłkę chodziło mi o wicie. dzisiaj już dzwoniłem w jedno miejsce tam i ceny są też ok jeśli chodzi o domek
Dev Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 http://pod-grusza.nocowanie.pl/ pani Baranska Edyta
Dev Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Kamyk, z calym szacunkiem dla Ciebie bo bardzo Cie lubie i szanuję ale w tym konkretnym przypadku ...
adadur Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Polecam Rowy - są naprawdę OK. Dolina Charlotty Miejscówka fajna ale na weekend a za taką kasę to lepiej do CRO się wybrać
armando Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Ja byłem w Jarosławcu w hotelu Król Plaza. Jak dla mnie było super Edytowane 30 Marca 2015 przez armando
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Kamyk, z calym szacunkiem dla Ciebie bo bardzo Cie lubie i szanuję ale w tym konkretnym przypadku ... Dev ale skąd wiesz czego kolega szuka? i żeby nie było że się czepiam, też szanuję Twoje wpisy, ale od razu załamka? byłeś tam? słyszałem że Eric Clapton zgubił szczękę tak mu opadła to jest miejsce warte odwiedzenia i polecenia, bez dwóch zdań
Dev Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Kamyk, mieszkam 2 km od tego miejsca. znam masę ludzi którzy tam pracują badz pracowali. za duzo wiem na ten temat. u nas mówią na to: "Dolina Miernotty" Gesslerpwa sie na nich "przejechała" wierz mi że miała rację, widzialem zapis z monitoringu zanim skasowali z niego dźwięk. ale masz racje, kazdy ma prawo do opinii, takiej czy innej
Rekomendowane odpowiedzi