koziol1172 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, wkopałem się dziś że masakra :facepalm: :facepalm: Chciałem wysuszyć pompkę centralnego zamka, zamknąłem samochód z otwartą klapą bagażnika, przewody w klapie zwarte. wziąłem pompkę i zamknąłem klapę. Chciałem zostawić zamknięte drzwi i otwartą klapę.... POtem zonk. Auta nie mogę otworzyć, klapa też się zatrzasnęła. kluczykiem drzwi się nie otwierają i co tu zrobić??????????????????? :facepalm: :facepalm: Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez koziol1172
mariuszsmietana Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 wieszak na ubrania metalowy - rozginasz, robisz haczyk. Odciagasz od uszczelki drzwi z przodu tak zeby wlozyc drut. a potem juz zabawa
koziol1172 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Atakować klamkę wewnętrzną???
damian111 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) to lipa kluczykiem nie dasz rady otworzyć drzwi?? Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez damian111
jospethe Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Klapa tylna powinna się chyba kluczykiem normalnie otworzyć
koziol1172 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zamki nie reagowały na kręcenie kluczykiem , a w zamek w klapie nie mogłem włożyć kluczyka, wchodził do połowy Dużoooo walki i się udało !!!!! zestaw operacyjny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/666c2e44df5a5ef2.html :kox: :kox: Nożem odgiąłem ramkę a drutem kombinowałem. aż zahaczyłem klamkę i pociągnąłem.... Nei było tak prosto bo i drut się rozginał i wgl ale jakoś się udało :banan: MAriusz śmietana jesteś wielki , Twoja odpowiedź zmotywowała mnie do działania !
mariuszsmietana Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zamki nie reagowały na kręcenie kluczykiem , a w zamek w klapie nie mogłem włożyć kluczyka, wchodził do połowy Dużoooo walki i się udało !!!!! zestaw operacyjny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/666c2e44df5a5ef2.html :kox: :kox: Nożem odgiąłem ramkę a drutem kombinowałem. aż zahaczyłem klamkę i pociągnąłem.... Nei było tak prosto bo i drut się rozginał i wgl ale jakoś się udało :banan: MAriusz śmietana jesteś wielki , Twoja odpowiedź zmotywowała mnie do działania ! sam tak kiedys otwieralem
misiek95 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ja kiedyś też tak walczyłem w aucie sąsiada ale otwierałem klamke kierowcy przez ramke drzwi pasażera bo tak mi sie wydawało łatwiej pociągnąć
andynl Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A potem się dziwicie że wam samochody giną a sami podpowiadacie złodziejowi jak otworzyć
mariuszsmietana Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A potem się dziwicie że wam samochody giną a sami podpowiadacie złodziejowi jak otworzyć Pomyliles tematy. Chciales napisac w strefie smiechu? jezeli tak to popros o przeniesienie.... tak to zlodzieje otwieraly maluchy i duze fiaty kolego. Teraz zupelnie inna technika
kubson Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 pozatym chyba każdy wie, że "otworzyć" w taki sposób się da
Janusz Łachacz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jasne że sie da... przerabiany temat
Prezes870 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dokladnie tak samo otwieralem niunie
swiezak84 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A potem się dziwicie że wam samochody giną a sami podpowiadacie złodziejowi jak otworzyć bo zlodzieje nie wiedza jak otwierac samochody.... gosciu wez sie ogarnij i przestan pisac takie bzdury
Joziek79 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi kiedyś w jednym z aut padł na amen akumulator a zamki niestety były niesprawne, z pilota nie szło otworzyć bo brak prądu, od dołu zabudowany silnik....masakra. Aż w końcu......POMYSŁ !!!! Wykręciłem podświetlenie tablicy rejestracyjnej i tam mu dałem prądu Potem tylko guzik na pilocie i gitara
Rekomendowane odpowiedzi