quadral20004 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To przeczytaj wyżej jak można usadzić Twoją dziewczynę w U.S jak będzie grała nie feer z kupującymi Zdarzało mi się ustawiać do pionu już takie osoby które myślały że można je cmoknąć i to na olx i poza allegro ostatnia taka była 2 miesiące temu wynik po 2 tygodniach zwrot kasy na moje konto zanim odesłałem jeszcze towar. Więc do czasu będzie tak myślała aż trafi na kogoś kto będzie wiedział jak ją usadzić a tak na marginesie nie masz się czym chwalić jeśli Twoja dziewczyna podchodzi tak do tematu sprzedaży w sieci ale jej za to placa wiec w czym widzisz problem.sam osobiscie oszukalem kilku ludzi.kazdy to robi
p4tyn Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ziomek z mojej okolicy xd , jeżeli chcesz mogę Ci załatwić jego dane
marekg Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) To przeczytaj wyżej jak można usadzić Twoją dziewczynę w U.S jak będzie grała nie feer z kupującymi Zdarzało mi się ustawiać do pionu już takie osoby które myślały że można je cmoknąć i to na olx i poza allegro ostatnia taka była 2 miesiące temu wynik po 2 tygodniach zwrot kasy na moje konto zanim odesłałem jeszcze towar. Więc do czasu będzie tak myślała aż trafi na kogoś kto będzie wiedział jak ją usadzić a tak na marginesie nie masz się czym chwalić jeśli Twoja dziewczyna podchodzi tak do tematu sprzedaży w sieci ale jej za to placa wiec w czym widzisz problem.sam osobiscie oszukalem kilku ludzi.kazdy to robiMów za siebie. Powiedz, ze tylko sobie żartujesz...W sumie mu za sam fakt takiej deklaracji jaka złożyłeś powielenia mieć ban na forum. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez marekg
Dev Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ziomek z mojej okolicy xd , jeżeli chcesz mogę Ci załatwić jego dane Daj aukcje z allegro to wszystko od niego kupie
Robero321 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) To przeczytaj wyżej jak można usadzić Twoją dziewczynę w U.S jak będzie grała nie feer z kupującymi Zdarzało mi się ustawiać do pionu już takie osoby które myślały że można je cmoknąć i to na olx i poza allegro ostatnia taka była 2 miesiące temu wynik po 2 tygodniach zwrot kasy na moje konto zanim odesłałem jeszcze towar. Więc do czasu będzie tak myślała aż trafi na kogoś kto będzie wiedział jak ją usadzić a tak na marginesie nie masz się czym chwalić jeśli Twoja dziewczyna podchodzi tak do tematu sprzedaży w sieci quadral20004, dnia 11 Kwie 2015 - 17:11, napisał: ale jej za to placa wiec w czym widzisz problem.sam osobiscie oszukalem kilku ludzi.kazdy to robi. aż się scyzoryk otwiera Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Robero321
domjenick Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ale jej za to placa wiec w czym widzisz problem.sam osobiscie oszukalem kilku ludzi.kazdy to robi tym stwierdzeniem załatwiłeś sobie sporo klientów u nas na forum...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 .sam osobiscie oszukalem kilku ludzi.kazdy to robi
Kamyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 sam osobiscie oszukalem kilku ludzi. no facet respect :facepalm:
s3ns Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To żeś się pochwalił panie Damian .... Mam nadzieję że kiedyś trafisz na kogoś cwańszego od siebie. dobrze dobrałeś sie z tą dziewczyna. Nie kupie nic od ludzi z Zielonej Góry
Robero321 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jest jeden plus tego uczciwie przyznał że zdarza mu się oszukiwać
s3ns Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jest jeden plus tego uczciwie przyznał że zdarza mu się oszukiwać Niby, tylko że nie widzi z tym specjalnie problemu
domjenick Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 i to jest przykład na określenie patologii, czyn moralnie i społecznie naganny, nie do zaakceptowania- uznany za normę...
s3ns Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No i myślenie "bo wszyscy robią, wszyscy oszukują" - co oznacza właśnie normę i przyzwolenie na to. Poczekaj na czasy aż wszyscy będą skakać w ogień ... sobie tej przyjemności wtedy też nie odmów, bo tak przecież wszyscy robią
quadral20004 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Heh napewno wszyscy jestescie wzorowymi obywatelami.jesli mielibyscie zarobic 30tysi w miesiacu to posunelibyscie sie do malych przekretow.z reszta to moj biznes. Szacunek dla moda.swietnie to ujales:) to norma na legalu Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez quadral20004
marekg Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Heh napewno wszyscy jestescie wzorowymi obywatelami.jesli mielibyscie zarobic 30tysi w miesiacu to posunelibyscie sie do malych przekretow.z reszta to moj biznes. Szacunek dla moda.swietnie to ujales:) to norma na legalu tak, jestem wzorowym obywatelem i prędzej zdechnę z głodu niż kogokolwiek oszukam. A kwoty o jakich mówisz to zarabiam bez oszukiwania kogokolwiek. Uczciwie. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez marekg
Robero321 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nie chyba nie zrozumiałeś przesłania Dominika ja zrozumiałem z jego wypowiedzi że to patologia ale każdy ciągnie na swoją modłe
s3ns Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Heh napewno wszyscy jestescie wzorowymi obywatelami.jesli mielibyscie zarobic 30tysi w miesiacu to posunelibyscie sie do malych przekretow.z reszta to moj biznes. Szacunek dla moda.swietnie to ujales:) to norma na legalu Szukać ze świecą wzorowych, ale co innego nie kłamać i nie oszukiwać a co innego przymykać oko tak jak Ty to robisz. Takie zarobki to nic nadzwyczajnego, uwierz mi. A już na pewno nie jest to powód aby pozwalać sobie na kręcenie. Po co w ogóle dyskutujesz? Robisz źle i jeszcze mówisz: Heh ? i tak to norma niestey, ale NIE na legalu. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez s3ns
quadral20004 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Panstwo r,cha nas wszystkich.ja staram sie r, uchac panstwo.bedziecie mieli swoja dzialalnosc to zrozumiecie.a co do oszustw , zwyklego kowalskiego nie skrzywdzilem.co do mojej dziewczyny to sprzedaje czesci.jesli ludzie nie biora dowodu zakupu to jakim prawem chca zwrotu.nie mowcie ze mi sie ban nalezy bo nikomu z forum krzywdy nie chce robic.wrecz przeciwnie, aktywnie pomagam:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi