tommy24 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Faktycznie myślałem ze fele będą takie Ale te twoje tez robotę konkret robią. Taki będzie naciąg [emoji33] Da się w ogóle tak jeździć? send from my Atari 65xe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Da się. Idzie jak po szynach, w koleinach nawet rant felgi trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie chciałem Cvt bo jest duzo fejkow i sporo ori cvt i w ogole mi nie robią. Miało byc cos z peeerdopnieciem i cos czego jest bardzo mało... To jest hehe. A co do jazdy to sie da miałem teraz 19 10j i jechał jak normalny samochód bez lampy / z lampą 1wsza przymiarka i niebezpiecznie niesko dla felgi i koła w pełnej okazałości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Będą spalone nadkola coś czuje :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 na bogato czekam na efekty koncowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 meteor grey on board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Będzie jak nówka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kolego pokaz fot . Jak to siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) czekam na efekt końcowy Edytowane 9 Lutego 2016 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jeszcze nie gotowy ? [emoji12] send from my Atari 65xe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Misiek przeleć pare wpisów wczesniej. Tez czekam i nie moge sie doczekać, ale nie prędko bo ma to robic powoli niech sobie podkład siądzie ... Pogoda od dzis sprzyja aktualka z dziś i który kolor wybrać niby nie wielka różnica a jednak, merlin purple to ten ciemniejszy, jaśniejszy to velvet purple. który waszym zdaniem??? i prezent dla tyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Te końcóweczki to 95mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 100mm ZAPRASZAM https://www.facebook.com/PurpleHazeC6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czekam niecierpliwie na finisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kolor będzie raczej kontrowersyjny. Ale chyba o to ci chodzi. [emoji12] send from my Atari 65xe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Chce to zobaczyc kolego cale super felga , taka by mi spasowala . Gdzie taka nabyles i ze tak powiem duzo ? Cii nie chcesz tu to mozesz na pw , no chyba ze taejmnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Żadna tajemnica... 9tys za felgi. Misiek na przyszły sezon bedzie raczej na sprzedaż wiec zapraszam A co do koloru ma byc inaczej niz zawsze... Boje sie tego koloru bo chciałem iść w kierunku meteor gray lub podobne a to wpadło przypadkiem i postanowiłem ze bede sienwyroznial ale dlatego zeby było dyskretniej wybrałem merlin purple a nie velvet ktory jest sporo jaśniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Żadna tajemnica... 9tys za felgi. Misiek na przyszły sezon bedzie raczej na sprzedaż wiec zapraszam A co do koloru ma byc inaczej niz zawsze... Boje sie tego koloru bo chciałem iść w kierunku meteor gray lub podobne a to wpadło przypadkiem i postanowiłem ze bede sienwyroznial ale dlatego zeby było dyskretniej wybrałem merlin purple a nie velvet ktory jest sporo jaśniejszy Tylko wiesz jaki będziesz miał największy problem? w przyszłości znaleźć kogoś kto taki kolor pokocha, znacznie lepszą opcją było to o czym myślałeś na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Powiedz mi czy jak kupujesz telefon ktory bedziesz używał przez rok dwa myślisz o tym jak bedziesz go sprzedawał czy ktos go tez bedzie chciał kupic? Lub innych kilkaset przykładów. Auto robie dla siebie nie mysle o tym czy ktos kiedys bedzie chciał lub nie chciał go kupic. Naprawdę takie komentarze sa nie potrzebne, takie rzeczy sa brane pod uwagę jako pierwsze. A mysle ze znajdzie sie ktos kto nie chce jezdzic kolejnym czarnym czy czerwonym autem Niestety każda zmiana w aucie zawęża grono potencjalnych kupców i zmniejsza stratę na aucie,m wręcz przeciwnie zwiększa ja drastycznie. Ale przecież chyba o to chodzi by mieć auto zrobione i dopasowane na miarę jak najlepszy garnitur poza tym C6 zostanie ze mna na dłużej wczesniej miałem Hondę która miałem 6 lat i zbudowałem ja śrubka po śrubę, pozniej b6 które niestety było za małe a c6 jest w miarę świeżym autem, sporym i na najbliższe lata w zupełności mi wystarczy Edytowane 13 Lutego 2016 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Powiedz mi czy jak kupujesz telefon ktory bedziesz używał przez rok dwa myślisz o tym jak bedziesz go sprzedawał czy ktos go tez bedzie chciał kupic? Lub innych kilkaset przykładów. Auto robie dla siebie nie mysle o tym czy ktos kiedys bedzie chciał lub nie chciał go kupic. Naprawdę takie komentarze sa nie potrzebne, takie rzeczy sa brane pod uwagę jako pierwsze. A mysle ze znajdzie sie ktos kto nie chce jezdzic kolejnym czarnym czy czerwonym autem Niestety każda zmiana w aucie zawęża grono potencjalnych kupców i zmniejsza stratę na aucie,m wręcz przeciwnie zwiększa ja drastycznie. Ale przecież chyba o to chodzi by mieć auto zrobione i dopasowane na miarę jak najlepszy garnitur poza tym C6 zostanie ze mna na dłużej wczesniej miałem Hondę która miałem 6 lat i zbudowałem ja śrubka po śrubę, pozniej b6 które niestety było za małe a c6 jest w miarę świeżym autem, sporym i na najbliższe lata w zupełności mi wystarczy Dla Twojej wiadomości, telefon użytkuje 2 lata i wyrzucam na śmietnik, a odnośnie tego co napisałem, zauważ to że gdy zadałeś pytanie który kolor wybrać to nikt nie odpisał, a dlaczego? bo jest niedobry do tego auta, ale to Twoja decyzja i Twoje pieniądze więc jak widzisz nikt tego nie chciał pisać, ja swoje zdanie wyraziłem i tego się będę trzymał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi