miron78 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Zapisy i wpłaty ogłaszam za zamknięte - mamy kpl. teraz trochę informacji ogólnych dotyczących kosztów Cena jak zawsze obejmuje 2 noclegi + 2 grile dodatkowo należy się przygotować na koszty na osobę: Parking : 25zł x 2 doby = 50zł Klimatyczne : 7zł x 2 doby = 14zł Usługi sprzątające : 20zł x 2 doby = 40zł (dotyczy każdej osoby i dotyczy posprzątania miejsca grilowego i przygotowania go do dnia następnego) Prąd + woda : 120zł x 2 doby = 240zł (6 osób w domku czyli wychodzi 40zł od głowy) Nie ma żadnych innych kosztów dodatkowych w związku z tym bez problemu mieścimy się ze wszystkim w 264zł od osoby (dotyczy normalnych i spokojnych klubowiczów) wybrane osoby może dotyczyć cennik dodatkowy: - napełnienie gaśnicy 45zł sztuka - naładowanie akmulatora melexa 80zł (8godzin ładowania) - wymiana kabiny prysznicowej 700zł - wymiana zlewu 500zł - generalny remont łazienki 14 tyś zł - laweta dla audi (3zł/km) - uszkodzenie dziecięcych zabawek elektycznych (koszt ustalany indywidualnie) - zamykanie się w lodówce - 100zł + ewentualny koszt szkody Edytowane 15 Maja 2015 przez miron78
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 przelew na Twoje konto ? wolę zapłacić za każdą szkodę z góry przed Zatorem i nie stresować się później czy mi kasy styknie
ucho.77 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 - laweta dla audi (3zł/km) jednorazowy incydent,a teraz co roku będą przypominać
pajda Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 - laweta dla audi (3zł/km)jednorazowy incydent,a teraz co roku będą przypominać [emoji14]olew:Historia lubi sie powtarzać ...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 przelew na Twoje konto ? wolę zapłacić za każdą szkodę z góry przed Zatorem i nie stresować się później czy mi kasy styknie Taki allinclusive
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Cena jak zawsze obejmuje 2 noclegi + 2 grile jeżeli ktoś niebedzie korzystał z noclegu bo po co spac to da sie uzyskac jakis rabacik? rozbije sobie namiot przy grillu a i jeszcze pytanie czy poznym wieczorem dziala tam ten energyland? a gdzie jest wogole ankieta co pijemy na zatorze? hehehehehehehhehehehe
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Pomysłz energylandią był głupi ale znając życie da się ogarnąć ... Stasia już mamy przetestowanego na karuzelach jak jest w stanie ciężkim i mu się nie ulewa wręcz dzieci go polubiły bo był atrakcją pijany pan na karuzelach... [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
miron78 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Kędzior jaka ankieta ? Po co Ci ankieta jak przy tej ilości nowych to my alkoholu nie zabieramy Jak Ty byś się czuł jako nowy jak byś przywiózł 5litów wódki a wszyscy zamiast pić Twoją pili by swoje Wiadomo że nic nie zabieramy bo i nowi się będą chcieli wykazać a i przyjezdni z daleka pewnie będą niespodziankę co do ilości alko szykują Ps. a jak ktoś ma straszne ciśnienie żeby coś zabrać dla pozorów swojego to zabieramy WYBOROWĄ jak co roku - tak chyba najlepiej Poziek Ciebie to też dotyczy - co znowu nie będziesz babci z piwnicy tych kolorowych podpierdzielał i do słoików przelewał
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) ja biorę wyborową i tym razem nic nie palę Edytowane 15 Maja 2015 przez tomaszstn
miron78 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) alko ustalone - ale może by się ankieta co do palenia przydała Bo jak ostatnio byłem w domku z Miszką to mi ubrania do następnego piątku śmierdziały tropikami i murzyńską chatą Edytowane 15 Maja 2015 przez miron78
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 A co z tymi co piją bro... [emoji1] To już ich problem
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 taaa nikt nie pali, a ja stoję nad Wami z pistoletem i Wam każę ps wszystko będzie
miron78 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Miszka powiedz Uli że w tym roku impreza w Szymocicach - zawsze to parę godzin imprezy więcej zanim Cie znajdzie
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 W takim razie poproszę o domek z kulturalnymi ludźmi bo ostatnio źle zniosłem "spanie " w oparach
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) W takim razie poproszę o domek z kulturalnymi ludźmi bo ostatnio źle zniosłem "spanie " w oparach To już nas dwóch ... Kogoś nam dokoptuje i będzie miód ...[emoji12] byle nie kędziora... Bo z jego spartanami nie mam zamiaru spać... Haha Edytowane 15 Maja 2015 przez Mario22
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Miszka powiedz Uli że w tym roku impreza w Szymocicach - zawsze to parę godzin imprezy więcej zanim Cie znajdzie w zeszłym roku to dobrze się stało, że przyjechał bo mnie tak rozłożyło, że ledwo gadałem W takim razie poproszę o domek z kulturalnymi ludźmi bo ostatnio źle zniosłem "spanie " w oparach pić to trzeba umić a nie spanie w oparach
Rekomendowane odpowiedzi