Sensei Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Wyjazd - zostawiamy 3 stawy czy zmieniamy na parking za bramkami ? To pojedziecie A4 i wyskoczycie w Chrzanowie na Zator ? Edytowane 3 Czerwca 2015 przez SenseiAdik
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Miron, nie ma co kombinować z miejscem spotkania, zawsze był Go Sport i niech tak zostanie, co do sprzętu, może znowu by Kedzior pożyczył od Keżora
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Miron, nie ma co kombinować z miejscem spotkania, zawsze był Go Sport i niech tak zostanie, co do sprzętu, może znowu by Kedzior pożyczył od Keżora kto to keżor ?
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Miron, nie ma co kombinować z miejscem spotkania, zawsze był Go Sport i niech tak zostanie, co do sprzętu, może znowu by Kedzior pożyczył od Keżora kto to keżor ? mogę zapytać kto to Miszka
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 moge zagaic do Keżora o sprzet jesli nic niema innego, niech reszta wezmie jakies lapki czy cos zeby muzyczke puszczac
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 moge zagaic do Keżora o sprzet jesli nic niema innego, niech reszta wezmie jakies lapki czy cos zeby muzyczke puszczac może jednak student pojedzie
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 moge zagaic do Keżora o sprzet jesli nic niema innego, niech reszta wezmie jakies lapki czy cos zeby muzyczke puszczac może jednak student pojedzie fajnie by bylo
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 moge zagaic do Keżora o sprzet jesli nic niema innego, niech reszta wezmie jakies lapki czy cos zeby muzyczke puszczac może jednak student pojedzie fajnie by bylo wyślij info, że będzie multum lasek ( jakieś 5gb)
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 moge zagaic do Keżora o sprzet jesli nic niema innego, niech reszta wezmie jakies lapki czy cos zeby muzyczke puszczac może jednak student pojedzie fajnie by bylo wyślij info, że będzie multum lasek ( jakieś 5gb) 5gb to on ma na komorce hehe
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) mam już maruhainę Podaj jeszcze tutaj swój adres i mamy jedno miejsce wolne ... [emoji1] [emoji12] wyślemy ci kiełobase na dołek ... Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Mario22
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 mam już maruhainę Podaj jeszcze tutaj swój adres i mamy jedno miejsce wolne ... [emoji1] [emoji12] wyślemy ci kiełobase na dołek ... tjaaaaa a co ja ją w domu trzymam, poza tym kupiłem na jedną lukę a za to do pierdla nie wsadzają ? niech szukają a pisać to ja se mogę wszystko dziś zabiłem Andrzeja Dudę wczoraj byłem na Marsie jutro lecę na Saturna o tyle ten internet mi może - Mario ogarnij
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Wyjazd - zostawiamy 3 stawy czy zmieniamy na parking za bramkami ? To pojedziecie A4 i wyskoczycie w Chrzanowie na Zator ? tak Miron, nie ma co kombinować z miejscem spotkania, zawsze był Go Sport i niech tak zostanie, co do sprzętu, może znowu by Kedzior pożyczył od Keżora ok
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Spoko Miszka twoja sprawa ja znam takich co mieli już wjazdy na chate na pewne sprawy napisane w necie ... Dlatego jestem przewrażliwiony
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Miron aleś Ty wygadany to kwestia szkół i wykształcenia - o oczytaniu nie wspominając
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Miron aleś Ty wygadany to kwestia szkół i wykształcenia - o oczytaniu nie wspominając też masz podstawowe jak ja ? Spoko Miszka twoja sprawa ja znam takich co mieli już wjazdy na chate na pewne sprawy napisane w necie ... Dlatego jestem przewrażliwiony Mario nawet mnie możesz podpierdolić - nie mam nic do ukrycia
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 mam już maruhainę Podaj jeszcze tutaj swój adres i mamy jedno miejsce wolne ... [emoji1] [emoji12] wyślemy ci kiełobase na dołek ... tjaaaaa a co ja ją w domu trzymam, poza tym kupiłem na jedną lukę a za to do pierdla nie wsadzają ? niech szukają a pisać to ja se mogę wszystko dziś zabiłem Andrzeja Dudę wczoraj byłem na Marsie jutro lecę na Saturna o tyle ten internet mi może - Mario ogarnij Już nabijałeś i sprawdzałeś widzę
Sensei Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 SenseiAdik, dnia 03 Cze 2015 - 22:20, napisał:miron78, dnia 03 Cze 2015 - 22:14, napisał:Wyjazd - zostawiamy 3 stawy czy zmieniamy na parking za bramkami ?To pojedziecie A4 i wyskoczycie w Chrzanowie na Zator ?tak A więc ja doskoczę do was w Chrzanowie.
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mario mnie chyba podkablował bo z rana miałem AT w domu
Rekomendowane odpowiedzi