Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pany, może zrobimy sciepe na klubową piłkę? 5 zeta nikogo nie zbawi a przynajmniej będziemy mieli taką, której wiatr nie porwie Mogę wyłożyć i kupic, co wy na to? Jestem jak najbardziej za. Lepiej wyłożyć niż grać jakimś fruwającym balonem
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 mi tam wsio ryba - ja myślałem że co któryś z nas ma piłkę w domu - ja mam ale taką bardziej dzieci nie wiem czy tak czasem rok temu majki nie kupował specjalnie na zlota
Pucek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 mi tam wsio ryba - ja myślałem że co któryś z nas ma piłkę w domu - ja mam ale taką bardziej dzieci nie wiem czy tak czasem rok temu majki nie kupował specjalnie na zlota To zadzwoń i zapytaj bo Ciebie stać Jeszcze tylko 3 dni
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czego...???? Najwyżej pobiję pajdy rekord
pajda Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czego...???? Najwyżej pobiję pajdy rekord serio ja wezme szczypce do grilla , mam z zeszłego roku
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 na samą myśl o tym piciu już mi się chce
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 na samą myśl o tym piciu już mi się chce nie pierdl
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czego...???? Najwyżej pobiję pajdy rekord serio ja wezme szczypce do grilla , mam z zeszłego roku Na tyle żarła się przydają 2 komplety
Sensei Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Kurde mam problem z przyjazdem. Dziecko nie chce mi się rodzić. Mój syn miał być przed 12.06. JAKIEŚ POMYSŁY ? Jak go troszkę przymusić. Doświadczonych proszę o odpowiedź. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez SenseiAdik
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na pewno macie bródne okna które trzeba myć z drabiny ... Albo niech Twoja walnie pare brzuszków ... [emoji12]
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak na marginesie pogode zapowiadają mega więc browarki będą wchodzić jak tata w mame...
poziek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak na marginesie pogode zapowiadają mega więc browarki będą wchodzić jak tata w mame... Proste:
Sensei Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 będą wchodzić jak tata w mame... hehheheh to już mam pomysł przyjadę z moją ciężarna żoną, może mały MAX urodzi się na miejscu
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Czego...???? Najwyżej pobiję pajdy rekord serio ja wezme szczypce do grilla , mam z zeszłego roku Na tyle żarła się przydają 2 komplety Piłka ogarnięta - 90% zakupów już zrobione i na piłkę też jeszcze starczyło Jedzonko z grila też w tym roku powinno być bardziej urozmaicone - więcej osób jedzie to i kasy do podziału troszke więcej Ps. Poziek a TY odbieraj telefony
Rekomendowane odpowiedzi