miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 info dla tych co wpadają bez noclegu i nie płacili: nic nie musicie przywozić ze sobą - składka 15zł od osoby i normalnie siedzicie i bawicie się z nami Ps. no chyba że będziecie coś pić i jeść to 60zł
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ty mnie Maniek nie załamuj że aż tak się zmieniłeś
Majkel Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panie.... cały wieczór przy browarach nie będe siedział, 1 na początek i tyle - potem wyborowa
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ok. To ja jutro dokupie coś jeszcze specjalnie na przywitanie ... Jakiś lokalny browar typu Raciborskie... A Żanetka jakie pifko preferuje ?
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ok. To ja jutro dokupie coś jeszcze specjalnie na przywitanie ... Jakiś lokalny browar typu Raciborskie... A Żanetka jakie pifko preferuje ? Lizus Jak Ty Maniek przyjedziesz tak późno, to już nie ma sensu łapać za browar
Majkel Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ok. To ja jutro dokupie coś jeszcze specjalnie na przywitanie ... Jakiś lokalny browar typu Raciborskie... A Żanetka jakie pifko preferuje ? Na zimnego desperadosa myśle się skusi Ok. To ja jutro dokupie coś jeszcze specjalnie na przywitanie ... Jakiś lokalny browar typu Raciborskie... A Żanetka jakie pifko preferuje ? Lizus Jak Ty Maniek przyjedziesz tak późno, to już nie ma sensu łapać za browar Ale jak mario stawia to chobych mioł źigać...
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Majkel trochę ciała dałeś że tak późno wpadasz wiedząc od pół roku kiedy jest zator
Majkel Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pucek, właśnie mi sie przypomniało jak mnie kiedyś w środku nocy w Zatorze leżącego pod choinkami za domkiem znalazłeś... pamiętasz? - Maniek co Ty tu robisz.... - nie widać? odpoczywom....
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja jako specjalista od pifka a brzydzący się wódką obiecuje że na przywitanie będzie i desperados... I coś lokalnego...
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Majkel trochę ciała dałeś że tak późno wpadasz wiedząc od pół roku kiedy jest zator Ale to nie On, a Ona nie pochytała Pucek, właśnie mi sie przypomniało jak mnie kiedyś w środku nocy w Zatorze leżącego pod choinkami za domkiem znalazłeś... pamiętasz? - Maniek co Ty tu robisz.... - nie widać? odpoczywom.... Buhahahhaha to było dooooobre
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Majkel trochę ciała dałeś że tak późno wpadasz wiedząc od pół roku kiedy jest zatorJak jego tak późno kończy robote to co ma zrobić ... Musi sie jego przekonać że nie warto tam jechać i będzie jeździł sam ... Na czas... [emoji12]Dorota też kiedyś była na jakimś spocie ... [emoji1] Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Mario22
Majkel Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Majkel trochę ciała dałeś że tak późno wpadasz wiedząc od pół roku kiedy jest zator Żaneta żeby mieć wolną sobote/niedziele musi w piątek siedzieć do 20.00 ja już o 14.00 kończe a dzisiaj mnie chcieli na weekend wpieprzyć, minimum na 6h w sobote ale wiadomo co odpowiedziałem Ja jako specjalista od pifka a brzydzący się wódką obiecuje że na przywitanie będzie i desperados... I coś lokalnego... Odpłace się tym samym w sobotni poranek
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Majkel trochę ciała dałeś że tak późno wpadasz wiedząc od pół roku kiedy jest zatorJak jego tak późno kończy robote to co ma zrobić ... Musi sie jego przekonać że nie warto tam jechać i będzie jeździł sam ... Na czas... [emoji12]Dorota też kiedyś była na jakimś spocie ... [emoji1] W zatorze nigdy - jakoś co roku zapominam jej powiedzieć
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) No widzisz ... moja Olka była i zrouzmiała że nie ma sensu ... daj też szanse Pani Ż ... za rok Maniek pojedzie sam ... Maniek to masz jak w banku ... będę walczył o miejsce w lodówce z tymi alkonami ... a może Corona ... zamiast lokalnego browaru .. coś wymyśle... P.S. Dla ludzi którzy ogarniają muze ... zabierzcie coś z Gangu Albanii ... zrobimy impre jak w pewnej podstawówce....o której było głośno... Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chyba z Radlerem - czy możesz przy Twojej pić normalne alkoholowe ? ....a kiedyś nie mógł ??
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Miron się czepia zamiast dać szanse chłopakowi .... nie każdy ma żone która ma wyjeb... na swojego chłopa ... haha
pajda Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Co wy się tak bronice przed jazdą swoim autem ... Nie kumam Że niby kto i co? Pajda ... Ja mam nismo i jade nawet sam a on ze swoją i mu audioli szkoda ... Chyba że ma zamiar sporo pić...[emoji12]Co mi szkoda co?Przecież jadę swoim autem zawsze jeżdżę tylko jadę z żoną + jaca z na te chwile z Monia do tego bagaże a wiesz jakie kobiety zabierają walizki na wyjazd + skrzynka piwa i 2 kolumny 85x25x22 i wzmacniacz a kufer w audi ma tylko 425l pojemności.
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 To ty jedziesz jak na 2 tygodnie nad morze...
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 jak dziś nie zapiję to jutro w Zatorze przyjmę pierwsze alko od tygodnia
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie info z dziś na A4 remont od Kato do Mysłowic,w stronę KRK ma być jeden pas
Rekomendowane odpowiedzi