Pucek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pajda, na jakim nośniku zabrać granie?
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pany info odnośnie autobany. Są 2 nitki w stronę Krk. Lewa idzie od a4 zweza sie do jednego pasa i wchodzi na zejdnie z naprzeciwka czyli ta ktora idzie na wroclaw. Prawa nitka idzie od centum handlowego, jak wiecie zeby dostac sie na a4 po wyjezdzie z centum handlowego trzeba przejechac przez węzeł i wlasnie dostajecie sie na prawa nitke w strone krk. Obie nitki lacza sie przed zjazdem na myslowice.
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pajda, na jakim nośniku zabrać granie? Na pendrive lub karta pamieci sd lub sdhc.
miron78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pany info odnośnie autobany. Są 2 nitki w stronę Krk. Lewa idzie od a4 zweza sie do jednego pasa i wchodzi na zejdnie z naprzeciwka czyli ta ktora idzie na wroclaw. Prawa nitka idzie od centum handlowego, jak wiecie zeby dostac sie na a4 po wyjezdzie z centum handlowego trzeba przejechac przez węzeł i wlasnie dostajecie sie na prawa nitke w strone krk. Obie nitki lacza sie przed zjazdem na myslowice. i co w związku z tym ? czyli zakorkowane będzie czy nie będzie ?
Majkel Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Artur jakbyś nie znalazł tej lampy to pisz, mogę zabrać [emoji6] Nie wiem czy pamiętacie, ale rok temu odpuscilismy kapiel w rzece po meczu... mam nadzieję że jutro się to nie powtórzy [emoji1] ...tylko pamietejta o klapkach do wody bo te kamienie za ciekawe nie były [emoji12]
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pany info odnośnie autobany. Są 2 nitki w stronę Krk. Lewa idzie od a4 zweza sie do jednego pasa i wchodzi na zejdnie z naprzeciwka czyli ta ktora idzie na wroclaw. Prawa nitka idzie od centum handlowego, jak wiecie zeby dostac sie na a4 po wyjezdzie z centum handlowego trzeba przejechac przez węzeł i wlasnie dostajecie sie na prawa nitke w strone krk. Obie nitki lacza sie przed zjazdem na myslowice. i co w związku z tym ?czyli zakorkowane będzie czy nie będzie ? Myślę że nie[emoji6]
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Maniek ...już mam spakowaną ...możesz też zabrać...zawsze więcej światła
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Stach jutro pracujesz czy wolne masz? zaraz wychodzę z pracy
Mario22 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja pyknołem 35km na rowerku i jade sie kapac i spakowac pare szmat
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 graty do paintbola brać...czy nie będziemy szaleć ?? albo lepiej nie bo sini wrócimy
Polko_V Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 ...no to ja też wezne lampkę garażową i przedłużacz zwijany na 4 wtyki Przedłużacz na 5 wejść zabiorę, ma też 10 metrów to tym bardziej Polko, a Ty o której i którędy jedziesz? no właśnie sam nie wiem...a co proponujesz jak Ty jedziesz??
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 to jedźcie ze mną Pszczyna -BB- Kęty itd chociaż Wam to A1 -A4 chyba bardziej pasuje
miron78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 graty do paintbola brać...czy nie będziemy szaleć ?? albo lepiej nie bo sini wrócimy Osiek w paintbola nie gra a co roku wraca siny to jedźcie ze mną Pszczyna -BB- Kęty itd chociaż Wam to A1 -A4 chyba bardziej pasuje Ty mi Tu ludzi ze zbiórki nie werbuj Jeszcze 2 osoby napiszą że zabierają lampy i będzie można z drzewa i rozpalania grila zrezygnować bo z ciepłoty żarówek kiełbache się zrobi Stanley bierzemy rowery? na pewno się przydadzą - pojedziecie na nich z domków na boisko
Polko_V Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nasz wyjazd o 15 stoi pod wielkim znakiem zapytania, bo...podchodząc do auta i chcąc założyć dekielki patrze: Jep jego mać...osłona przegubu strzelona i wszystko obryzgane, więc muszę wszystko trzeba zdemontować, poczyścić i zamontować ...no o ja pierd.......................................ziu!! Artur a Ty o której jedziesz?? ....nic idę "kopnąć" tego strucla
Rekomendowane odpowiedzi