Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Szybko minęło to fakt, ale nie wiem czy bym trzeci dzień mógł tyle wypić, a co będzie za 10 lat? chyba gorzej jak dzisiaj z Dimanem Jeszcze raz, DZIĘKI
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować to nie chcę znać ceny zlotu może skoczyć do 130 zł
stanley Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Pajda, kiedy idziemy z Sevesem, na koło ? Edytowane 14 Czerwca 2015 przez stanley
oprych Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Miron masz racje pewnych sytuacji nie powinno być ale co poradzisz tak to jest jak się tylu ludziom cyrograf podpisało a i bym zapomniał - nie wiem jak to zrobisz ale naprawiasz mi buty - ja w przyszłym roku w rozpiep..... pamposzach grać nie będę a już nie mówie o palcu
stanley Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 PS. tradycyjnie nie wydmuchałem 0.00 Mój nowy rekord: 1.15 promila, czy jakoś tak
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Miron masz racje pewnych sytuacji nie powinno być ale co poradzisz tak to jest jak się tylu ludziom cyrograf podpisało a i bym zapomniał - nie wiem jak to zrobisz ale naprawiasz mi buty - ja w przyszłym roku w rozpiep..... pamposzach grać nie będę a już nie mówie o palcu dawaj foto - bo dziś rano nie było mi dane ich zobaczyć a bardzo chciałem widzę że gra w takich butach może się źle skończyć Ps. przywieź mi je kiedyś na zlota - zrobimy z nich klapki
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować to nie chcę znać ceny zlotu może skoczyć do 130 zł tyle przeżyję
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Oprych - aż się boję pomyśleć co by się stało jak by to była noga Tomaszu w tych jego croksach Gorzej jak jemu nic a mi by te ckroksy pourywały korki
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 PS. tradycyjnie nie wydmuchałem 0.00 Mój nowy rekord: 1.15 promila, czy jakoś tak Stachu jesteś moim guru...mentorem...miSZCZem
oprych Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Miron masz racje pewnych sytuacji nie powinno być ale co poradzisz tak to jest jak się tylu ludziom cyrograf podpisało a i bym zapomniał - nie wiem jak to zrobisz ale naprawiasz mi buty - ja w przyszłym roku w rozpiep..... pamposzach grać nie będę a już nie mówie o palcu dawaj foto - bo dziś rano nie było mi dane ich zobaczyć a bardzo chciałem widzę że gra w takich butach może się źle skończyć Ps. przywieź mi je kiedyś na zlota - zrobimy z nich klapki takich ludzi jak ty to ze świecą szukać jesteś gość
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować to nie chcę znać ceny zlotu może skoczyć do 130 zł tyle przeżyję za dzień
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować to nie chcę znać ceny zlotu może skoczyć do 130 zł tyle przeżyję za dzień ści** gupi ...sorry szefie zachowałem się jak góffniarz
stanley Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 PS. tradycyjnie nie wydmuchałem 0.00 Mój nowy rekord: 1.15 promila, czy jakoś tak Stachu jesteś moim guru...mentorem...miSZCZem powiem Ci szczerze, że miałem nadzieję, że będzie w końcu 0.00
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 PS. tradycyjnie nie wydmuchałem 0.00 Mój nowy rekord: 1.15 promila, czy jakoś tak Stachu jesteś moim guru...mentorem...miSZCZem powiem Ci szczerze, że miałem nadzieję, że będzie w końcu 0.00 tiaa...yhyy...prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września. I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi
Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Nas, to ten Zator był najbardziej wypasionym zlotem z mega ilością żarcia podobno za rok Okrasa i Pascal mają grilować Brakowało opiekanych ziemniaczków...ale poprawię się
stanley Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września. I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi każda impreza spoko, jednak termin mi nie leży będziemy z Pajdą i dziadkiem Dimanem w Cro
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 z terminem to był żart - się zrobi jak wrócicie
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września. I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi Ok, rozumiem dlaczego tak późno, moja pierwsza rocznica będzie 13 września więc myślę że się dogadamy
Rekomendowane odpowiedzi