poziek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wybaczcie że nie dojechałem...sytuacja dynamiczna
miron78 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Panowie i Panie mega wielkie podziękowania i od Nas za mile spedzony weekend [emoji6] A tak od siebie chciałem jeszcze podziękować wszystkim za miłe przyjecie Żanety, powiedziała że za rok jedzie zaś [emoji14] sory że Cię tak wkopaliśmy z tym jechaniem za rok - myślałem że wystarczająco ją zniechęcamy
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Panowie i Panie mega wielkie podziękowania i od Nas za mile spedzony weekend [emoji6] A tak od siebie chciałem jeszcze podziękować wszystkim za miłe przyjecie Żanety, powiedziała że za rok jedzie zaś [emoji14] sory że Cię tak wkopaliśmy z tym jechaniem za rok - myślałem że wystarczająco ją zniechęcamy Luzik... wcale nie powiedziała że to ze mną chce za rok tam jechać [emoji14]
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kurna ten Mario ma faktycznie jakiś magnes w sobie
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie każdego się wita zimnym desperadosem i jeszcze byłem kulturalny nad rzeką....[emoji12] to sie dziwisz że dziołcha wie co dobre...
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Posiadanie audi to nie wszystko ... [emoji12] liczy się urok osobisty ... [emoji16] Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Mario22
diman Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie każdego się wita zimnym desperadosem i jeszcze byłem kulturalny nad rzeką....[emoji12] to sie dziwisz że dziołcha wie co dobre... niestety nie byłeś kulturalny nad rzeką
tolek85 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Również dziękuje wszystkim za jak zawsze kozacką imprezę... Arturooo - Jeszcze raz thx za transport do Zatora.. Kfx - Thx za drogę powrotną... Grisza, gdzieś ty był, jak Cie nie było Albo to ja za krótko byłem? Pozdro
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Nie każdego się wita zimnym desperadosem i jeszcze byłem kulturalny nad rzeką....[emoji12] to sie dziwisz że dziołcha wie co dobre...niestety nie byłeś kulturalny nad rzeką Diman... Przespałeś ten temat nad rzeką .. Za pierwszym razem ... Ten drugi raz to już było pusto ... [emoji1] i po ptokach a bijesz do mojej puszki więc nie było to specjalnie ... Po prostu o niej zapomniałem a były gorsze zachowania jak spałeś także nie pitol... Również dziękuje wszystkim za jak zawsze kozacką imprezę... Arturooo - Jeszcze raz thx za transport do Zatora.. Kfx - Thx za drogę powrotną... Grisza, gdzieś ty był, jak Cie nie było [emoji14]Albo to ja za krótko byłem? Pozdro Wieczorami przy ognisku był... [emoji12] Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Mario22
diman Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 może i przespałem pierwsze incydenty i dobrze notabene bo słyszałem jaką wiocha była a co do puszki to dałeś d*py i tyle w temacie
Polko_V Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dimek...żyjesz jednak to prawda...złego diabli nie biorą ...a tak szczerze...długo Cię to trzymało??
Mario22 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 może i przespałem pierwsze incydenty i dobrze notabene bo słyszałem jaką wiocha była a co do puszki to dałeś d*py i tyle w temacie No dałem dałem ... Zapomnaiłem i tyle i chwała tobie że czuwasz nademną... [emoji12]
diman Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dimek...żyjesz jednak to prawda...złego diabli nie biorą ...a tak szczerze...długo Cię to trzymało?? dopiero dzisiaj rano puściło może i przespałem pierwsze incydenty i dobrze notabene bo słyszałem jaką wiocha była a co do puszki to dałeś d*py i tyle w temacie No dałem dałem ... Zapomnaiłem i tyle i chwała tobie że czuwasz nademną... [emoji12] czuwam czuwam
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) ja mam prawie same takie co na @ ewentualnie mogę podesłać....do publikacji to one się raczej nie nadają [emoji14]olew:i w dodatku kalkulatorem robione "Połowice"Pierwszy dyżurny na posterunku Kierownik "zamieszania" ,a zarazem główny dostawca i trzeba to oficjalnie napisać ...sponsor strategiczny kolejnej imprezy Szymocicach ...co rusz "musiał" chodzić i z bagażnika donosić produkty ciągle do nas z daleka machał pozdrawiając serdecznymi gestami ....Ci mniej rozgarnięci wczasowicze mieli okazję w końcu dowiedzieć się czyje jest białe a pińć ,w którego koła można było zmieścić swobodnie głowę bez obawy o fryzurę Jako ,że ogólnie było mało czasu na przywitanie się .......to jest nowy kolega z podbeskidzia- KFX Lubi przyrodę, długie ,wieczorne spacery i oglądanie gwieździstego nieba, słucha Celine Dion i Barbary Streisand Dla tych co nie byli/nie pamiętają jak się dostali nad rzekę...Najpierw za ośrodkiem szliśmy w prawo wchodziliśmy w lasek w tym miejscu...By po wyjściu w końcu zobaczyć...Z pierwszego wieczoru ...Dość płynnie przejdę do pory obiadu w sobotę...pozostałe fotki i filmiki z wieczoru muszą poczekać na autoryzację Przez to ,że mój powrót zaplanowany był na wieczór sobotni to i fotek z niego mało mam pychotka Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Arturoo
Polko_V Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 ładnie się ogląda ...fakt mogłaby być lepsza jakość fot, ale to tylko kalkulator
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Gdzie najlepiej mam wrzucić fotki chodzi mi o stronkę?
Rekomendowane odpowiedzi