Mario82A4 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 To co spotkanie dzisiaj ???? Cisza to znaczy że dziś nic niema??? Coś mało chętnych , ja jestem za dzisiejszym spotkaniem
kaka188 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Chyba sie wszyscy wylamali:/ ja i rafcio27b jestesmy gotowi jak cos No to mamy 4 osoby
Mario82A4 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 To gdzie i o której??? No ja też jestem gotowy , jak coś to gdzie i o której
kaka188 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Proponuje dwie lokalizacje: parking Intermarche ul. Sikorskiego albo na stacji PKP na tym nowym parkingu (zatoczce) zaraz przy przejeździe. Co wy na to?
Mario82A4 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Proponuje dwie lokalizacje: parking Intermarche ul. Sikorskiego albo na stacji PKP na tym nowym parkingu (zatoczce) zaraz przy przejeździe. Co wy na to? Jak dla mnie bez różnicy bo i tak nie znam Piotrkowa ale jakoś trafie
gowor86 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Intermarche ul. Sikorskiego
kaka188 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 spoko. My z rafcio27b będziemy o 20:30-40
Mario82A4 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 I pierwszy spot zaliczony , może coś z tego będzie
kaka188 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 no dokładnie liczmy na kolejne spoty. Miejmy nadzieje, że zbierze się jeszcze kilka osób z Piotrkowa i okolic:)
endrike Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 co ja tu widzę co ja tu patrze,odbył się spocik beze mnie , nie sądziłem że nastąpi to tak szybko,trzeba było jakieś PW skrobnąć kiedy i co jak.No nic następnym razem
Mario82A4 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Taki mały spontan wyszedł na szybko , ogólnie coś tam ugadaliśmy i przetarliśmy szlak . Myślę że coś z tego będzie
endrike Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Taki mały spontan wyszedł na szybko , ogólnie coś tam ugadaliśmy i przetarliśmy szlak . Myślę że coś z tego będzie Kiedy kolejny spontan
Mario82A4 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Taki mały spontan wyszedł na szybko , ogólnie coś tam ugadaliśmy i przetarliśmy szlak . Myślę że coś z tego będzie Kiedy kolejny spontan pewnie za tydzień , bynajmniej takie plany . Tym razem chyba w Tomaszowie
miferA4B5 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Kurde szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej... podjechalibysmy 2 autami z kolga caly weekend nie wchodzilem na forum bo mialem zapierdziel troche .. kiedy nastepny spontan ?! Musimy sie poznac
Mario82A4 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Kurde szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej... podjechalibysmy 2 autami z kolga caly weekend nie wchodzilem na forum bo mialem zapierdziel troche .. kiedy nastepny spontan ?! Musimy sie poznac Pewnie pod koniec tygodnia albo na weekendzie , zobaczymy za kilka dni co tam sie urodzi
kaka188 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 jeżeli będą jakieś propozycję to ja również jestem chętny na kolejnego spota:)
Rekomendowane odpowiedzi