Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] My ride 3,0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zewnętrzenie przypomina mi furę pewnego cfela na tym forum :decayed:

A kolor felg osobiście też mi jakoś nie podchodzi :confused4:

Opublikowano

całkiem całkiem

pasowałoby jeszcze odblask pomalować na czarno i pozbyć sie pomarańcza

Tak jak Patrox

a011c8eae04f4807.jpg

Plus kierunki jakies ciemne.. :)

Opublikowano
  • Autor

Miron poszło pw.

Co do lamp to postaram się zmienic na te z kierunkami białymi, puki co bardziej chodzi mi po głowie tył led

dodana nowa fota :decayed:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:23_________________________________________________Dla porównania wrzucam róznice w zawiasie S line i nie S line.

nonvssline.jpg

Opublikowano

Fajny ten srebrny przystanek :decayed:

Opublikowano

Zieluch furke masz :notworthy:

Miron poszło pw.

Co do lamp to postaram się zmienic na te z kierunkami białymi, puki co bardziej chodzi mi po głowie tył led

dodana nowa fota :decayed:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:23_________________________________________________Dla porównania wrzucam róznice w zawiasie S line i nie S line.

nonvssline.jpg

tylnych ledów nie rezaj - wiocha straszna :wink4:

a co do tej foty - nie boisz się stawać tak blisko fury siemiana ? nie wysrało Ci się nic od tego czasu ? jak się z nim kiedyś mijałem to wszystkie kontrolki mi się zaświeciły a co dopiero stać tak blisko dłuższą chwile

Opublikowano
  • Autor

fakt wiocha nieziemska te lampy :> :>

Jak podjeżdzałem na fisie wyskoczył błąd attention pingwin :tongue4:

i jeszcze fotki nowe:

ja&siemian.jpg

dsc0021po.jpg

Opublikowano

Ladne autko :good:

Opublikowano
  • Autor

-20mm

Opublikowano

niesamowita roznica w wysokosci miedzy zawieszeniem s-line i zwyklym patrzac na te dwa auta :wink4:

Jedna srebrny dobrze widac i jego felunek tez bo czarny to malo co :tongue4:

Opublikowano

Tył ładnie siadł :> z drugiej strony ten czarny kolor wszystko tuszuje i na srebrnym bardziej odczuwa się tą lukę między kołem a nadkolem.

zieluch ale chyba wiesz dlaczego nie powinno się używać czarnych gumek do bzykania?!

- bo czarny wyszczupla :decayed:

Opublikowano

No i zieluch miał jak widac brudne koła, co przyczyniło się do zmniejszenia prześwitu między kołem a blachami :naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowy mod Program u Witka :tongue4:

mod.jpg

Opublikowano

:slina: :slina:

:notworthy:

Opublikowano

No ładnie, ładnie. A jak odczucia z jazdy?

Opublikowano
  • Autor

No ładnie, ładnie. A jak odczucia z jazdy?

Całkowicie inne auto. Wcześniej w wyższym zakresie obrotów porostu nie było mocy a teraz spokojnie do 4tyś jest moc. Poza tym silnik chodzi płynniej moim zdaniem i staje się jeszcze przyjemniejszy w wyprzedzaniu. Znacznie poprawił się również elastyczność. Teraz co prawda jest zimno i czekam na lato letnie koła i cieplejsze powietrze zobaczyć jak auto się zachowuje. Oprócz tego moje wtryskiwacze prawdopodobnie są z wadliwej serii przez co będę musiał postarać się je wymienić.

Opublikowano

Właśnie ta moc powyżej 4tys. jest fajna. Za każdym razem jak czytam o kolejnych wirusach w 3.0TDI, to zastanawiam się, dlaczego ja jeszcze nie mam. :disgust:

Opublikowano

Właśnie ta moc powyżej 4tys. jest fajna. Za każdym razem jak czytam o kolejnych wirusach w 3.0TDI, to zastanawiam się, dlaczego ja jeszcze nie mam. :disgust:

Trezor powyżej 4tys. to już zmiana biegu ;)

aby nie było OT zajefajny programik! :good: korci mnie bo jechać do Witka na korektę :gwizdanie:

Opublikowano

Trezor powyżej 4tys. to już zmiana biegu ;)

Oj łapiesz mnie za słówka. Każdy wie, że chodziło o "pod 4tys.".;)

Opublikowano
  • Autor

Ja też zastanawiałem się nad programem ale teraz nie żałuję nawet trochę. Charakterystyka bliższa silnika benzynowego o co mi właśnie chodziło. Seryjny program mimo że z bonusem to zdecydowanie w niskich obrotach to auto powyżej 3.5 tyś trzeba było zmieniać bieg.