Opublikowano 16 Maja 201610 l Ja zastanawia sie na SKV jeśli to samo co Delphi.. Tego się nie dowiesz... Delphi do B6 to ~1kPLN, SKV połowę tego. Czyżby tyle kosztował makreting... :-)
Opublikowano 16 Maja 201610 l Ja zastanawia sie na SKV jeśli to samo co Delphi.. Tego się nie dowiesz... Delphi do B6 to ~1kPLN, SKV połowę tego. Czyżby tyle kosztował makreting... :-) Tak tyle kosztuje marketing .... Kolego Azure co Ty na to gdybyśmy bezpłatnie wysłali Ci po 1 wahaczu SKV i DELPHI celem porównania? Znalazłbyś chwilę czasu na taki test? Oczywiście mógłbyś rozebrać jeden i drugi - z tego co widzę jesteś sporo na forum więc nikt nie będzie sprzeczał się z Twoją opinią - oczywiście my też ją uszanujemy. Edytowane 16 Maja 201610 l przez Dystrybutor SKV
Opublikowano 17 Maja 201610 l Ja zastanawia sie na SKV jeśli to samo co Delphi.. Tego się nie dowiesz... Delphi do B6 to ~1kPLN, SKV połowę tego. Czyżby tyle kosztował makreting... :-) Tak tyle kosztuje marketing .... Kolego Azure co Ty na to gdybyśmy bezpłatnie wysłali Ci po 1 wahaczu SKV i DELPHI celem porównania? Znalazłbyś chwilę czasu na taki test? Oczywiście mógłbyś rozebrać jeden i drugi - z tego co widzę jesteś sporo na forum więc nikt nie będzie sprzeczał się z Twoją opinią - oczywiście my też ją uszanujemy. Możemy podziałać, kwestia tylko czasu. W przeciągu 2-3 tygodni powinienem być w stanie zrobić im sekcję W sumie to nawet zgłaszałem się w kwietniu na chętnego do tego typu akcji, tylko nie śledziłem wątku i przegapiłem termin kontaktu. Edytowane 17 Maja 201610 l przez azure
Opublikowano 17 Maja 201610 l tak - pamietam, że się zgłaszałeś dlatego zapytałem - proszę na priv nr telefonu i adres - wyślemy oba kurierem jutro.
Opublikowano 17 Maja 201610 l tak - pamietam, że się zgłaszałeś dlatego zapytałem - proszę na priv nr telefonu i adres - wyślemy oba kurierem jutro. Poszło Pw
Opublikowano 17 Maja 201610 l Wstaw zdjęcia i zdemontuj osłony sworznia na porównanie co mają oba w środku.
Opublikowano 17 Maja 201610 l Ważne aby kupić u sprawdzonych dostawców hurtowni. W razie problemów można reklamować a jak się kupi na allegro w jakieś firmie nie wiadomo jakie za pół roku może ją już nie być. Teraz wszystko podrabiaja nawet opakowania. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Maja 201610 l Ważne aby kupić u sprawdzonych dostawców hurtowni. W razie problemów można reklamować a jak się kupi na allegro w jakieś firmie nie wiadomo jakie za pół roku może ją już nie być. Teraz wszystko podrabiaja nawet opakowania. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Na szczęście w dzisiejszej dobie internetu dość łatwo jest prześledzić, która firma jest poważna, a która że tak powiem szemrana Edytowane 19 Maja 201610 l przez Dystrybutor SKV
Opublikowano 19 Maja 201610 l Ważne aby kupić u sprawdzonych dostawców hurtowni. W razie problemów można reklamować a jak się kupi na allegro w jakieś firmie nie wiadomo jakie za pół roku może ją już nie być. Teraz wszystko podrabiaja nawet opakowania. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Jeśli jesteście dystrybutorem to sprzedajecie sklepom które handlują tym na allegro. Czyż nie?
Opublikowano 20 Maja 201610 l Oczywiście nasi klienci również handlują na allegro, współpracujemy tylko z poważnymi i rzetelnymi kontrahentami, którzy istnieją od dawna na rynku. Edytowane 20 Maja 201610 l przez Dystrybutor SKV
Opublikowano 29 Maja 201610 l Witam, poleci mi ktos kogos zaufanego z forum od ktorego bym mogl kupic komplet wahaczy ? dzieki z gory
Opublikowano 29 Maja 201610 l Tak. Dystrybutor SKV. Polecam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Maja 201610 l Tak. Dystrybutor SKV. Polecam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Kupiles juz cos od tego uzytkownika ? ze go polecasz troche krotko jest na forum.
Opublikowano 29 Maja 201610 l kupilem caly przedni zawias. jest ok Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Maja 201610 l Dystrybutor SKV to konto firmy Esen z Włocławka, oni są faktycznie dystrybutorem SKV. Ciekawi mnie wynik porównania DELPHI vs SKV który ma zrobić Azure - ja kiedys porównywałem oba i na oko wyglądało na tą samą fabrykę. Przy porównaniu proponuję zwrócić uwagę na: - sposób odlewu - zawsze jak lany jest plastik/guma to są ślady kanałów - ubytki w formie - forma z czasem się "wyrabia" i zawsze zostaje gdzieś niedolewka/nadlewka trzeba na jednym wahaczu to znaleźć i zobaczyć czy w innym jest to samo - waga - charakterystyczne ślady powstałe w procesie technologicznym. Np jak tuleja guma jest wypychana z odlewu to zawsze w ten sam sposób - często zostaje jakaś rysa ślad po tym; -po zdjęciu osłony - porównanie smaru i budowy gniazda sworznia - ciekawe gdzie Delphi robi napisy, możliwe że w swoich magazynach (popularne wśród dużych koncernów, może fabryka zostawia jakieś "znaki" by później móc poznać że ich produkt jest faktycznie od nich) - może głupie ale liczba zwojów gwintu na sworzniu -może jakiś test twardośći aluminium? próba przewiercenia obu wahaczy w tym samym miejscu - choć może to być ciężkie Podsyłajcie swoje pomysły - a może ktoś ma dostęp do jakiegoś twardościomierza?
Opublikowano 29 Maja 201610 l kupilem caly przedni zawias. jest ok Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Jest ok? A ile na nim zrobiłeś? 1000km?
Opublikowano 29 Maja 201610 l Tak tysiąc zrobiłem. jest ok sprzedawca. dalej zobaczymy Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Maja 201610 l Tak tysiąc zrobiłem. jest ok sprzedawca. dalej zobaczymy Dziękujemy za zaufanie. Pragnę poinformować, że wahacz SKV do kolegi Azure został wysłany, wysłaliśmy też końcówkę drążka do porównania z MS. Sami z niecierpliwośćią czekamy na sekcję zwłok jaką ma Azure przeprowadzić na naszych wahaczach gdy tylko znajdzie wolną chwilę. Zachęcam też kolegów do podsyłania propozycji jak jeszcze może porównać nasze wahacze z wahaczami innej firmy. Kolega rachmistrz napisał sporo ciekawych propozycji, my ze swojej strony proponujemy może zmierzenie siły przy przyłożeniu jakiej sworzeń wahacza się przesunie w wahaczach obu firm.
Opublikowano 29 Maja 201610 l Tak tysiąc zrobiłem. jest ok sprzedawca. dalej zobaczymy Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka To co piszesz, że jest ok, skoro 1000 km to żaden przebieg? Transakcja może i ok, ale z oceną wahaczy to się wstrzymaj...