deafca Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Jako że jutro jest moja rocznica ,postanowiłem się zaprezentować w końcu Auto kupione rok temu z przebiegiem 196 tyś. sprowadzone z Niemiec .Krótko z wyposażeniem :Silnik:2.0 TDI 136 km CABG Lakier:LZ7LWyposażenie: E0A = Akcja specjalna-brak1KW = Hamulce tarczowe tył3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny)F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrungTH3 = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 2,0 l litera kodowa2ZQ = Kierownica wielofunkc. do poduszki bezp.7Q2 = Radio z nawigacjĄ3L3 = Siedzenia normalne przod1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego7MB = Koncepcja spalin:J0Z = Akumulator3NZ = Oparcie tylne dzieloneCD6 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7,5jx16h2 et404UE = Lewo/prawo1LT = Hamulce tarczowe przod8GU = Alternator8BD = Lampy reflektorow swatlo zolte8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl.7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie,5MA = Wkłady ozdobne0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄduU2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym9Q4 = WyŚwietlacz wielof. z wyŚwietl. przeglĄdów4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznejQ1A = Siedzenia normalne5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f521AS = Elektroniczny program stabilizujĄcy7X1 = UltradŹwięk. układ pomocy przy parkowaniu0YF = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 1245-1299kgX2A = National sales program belgium8Z5 = Chlodnica wody2K1 = Zderzak wzmocniony4K4 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym, sterowaniem wewnętrznym i oddzielnym sterowaniem zamka pokrywy bagażnika.5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex)1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown.D94 = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 2,0 l5D7 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym 868mhz4GF = Szkło atermiczne (zielone) Do zrobienia 2016: -S-line zewnętrzny -s-line wewnętrznyReszta wyjdzie w praniu Zrobione :-Siedziska skórzane,podgrzewane -Boczki przełożone pod kolor foteli + skórzane podłokietniki -Program http://postimg.org/image/foq0x8m2v/-Światła Ledowe tył -Lampy przednie Ledowe (bixenony skrętne) -Oświetlenie 1QQ-Kierownica 3-ramienna -Przód s-line + grill RS look -Zawieszenie gwintowane AP -Felgi OEMS IFG10 19" 8,5J ET32 +9,5J ET38 Chyba tyle na razie Foty:Chce jeszcze podziękować wszystkim którzy mi pomagali w tworzeniu,poznawaniu i upiększaniu mojego autka .Serdecznie dziękuję Edytowane 13 Grudnia 2015 przez deafca
dobry1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zmiany na duży plus o jakich felgach myślisz ?
deafca Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Myślę nad 19-tkami z odpowiednim wzorem
andynl Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ładnie, jak się rozpędzisz to jeszcze parę rzeczy wyrezasz Powodzenia w modach i bezawaryjności
mumen Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No i sedanik Bardzo ciekawie się zapowiada . Rączki miałeś przez kogoś szyte, czy to fabryka ? Ja bym tam widział dekory jasne drewienko prążkowane no ale wiadomo każdy ma swój własny pomysł na wnętrze.
deafca Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie,dałem do obszycia .Jeśli o dekory to poszukuje w jasne drzewo cały komplecik .
andynl Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A możesz się pochwalic ile dałes za obszycie ?
andynl Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 to nie drogo, ale szwy to mogli się lepiej postarać
MakoUSM Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Widzę te silniki też dobrze wyszły +11KM
deafca Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj odebrałem autko na nowym gwincie .Jest to nowy AP ,przyjechał do mnie prosto z Niemiec (Dzięki H4mm3R-owi).Jak na razie tak to wygląda .Będą koła bd może ciut niżej , się zobaczy . Edytowane 14 Maja 2015 przez deafca
deafca Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Napewno wpadnie nowe koło .Zastanawiam się jeszcze nad wzorem , i czy ori Wczoraj przywiozłem ,a dzisiaj mała przymiarka .Narazie tak to wygląda . 19 et 38, 8,5J przód ,tył 9,5J Teraz czekać na opony No i w końcu oponki przyszły Foty na szybko : Edytowane 21 Czerwca 2015 przez deafca
dawid7737 Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Kawał dobrej furki, dawaj ją tylko troche niżej jakie tam masz opony naciągnięte na tym? aa i pozdr SPS
main Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 gratki furki. fela ładnie pasuje do sedana, szkoda że nie brałeś 20" . w naszej okolicy robi się bardzo popularny wzór :grin: :grin: śmiali się tutaj z rotora :kox:
deafca Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Kawał dobrej furki, dawaj ją tylko troche niżej jakie tam masz opony naciągnięte na tym? aa i pozdr SPS Chciałbym ale nimogę , tam gdzie jeżdżę są potworne dziurska i studzieńki .Tak już lekko przycieram przodem . gratki furki. fela ładnie pasuje do sedana, szkoda że nie brałeś 20" . w naszej okolicy robi się bardzo popularny wzór śmiali się tutaj z rotora Teraz tak patrząc też żałuje ,no ale 19 też ujdą .Co poradzę ze akurat ten wzór do mnie przemawiał
main Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 gratki furki. fela ładnie pasuje do sedana, szkoda że nie brałeś 20" . w naszej okolicy robi się bardzo popularny wzór śmiali się tutaj z rotora Teraz tak patrząc też żałuje ,no ale 19 też ujdą .Co poradzę ze akurat ten wzór do mnie przemawiał jest dobrze. a grunt, że Tobie sie chłopie podoba. w końcu robisz autko pod siebie
deafca Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Przyszedł czas na kolejny modzik ,pora na zrobienie przodu .Jest grubo po 10 wiec można poszaleć 1 paczuszka przyszła od kolegi WRC ,serdeczne dzięki za graty Dzisiaj przyszłą mi paczuszka ze zderzakiem s-line ,zderzak oczywiście do malowania pod kolorek Dzisiaj bixy przyszły ,oczywiście nie pożałowałem kasy i kupiłem skrętne .I dorwałem lotkę od niby S4 do zderzaka . Edytowane 22 Września 2015 przez deafca
Rekomendowane odpowiedzi