jaguś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam forumowiczów . Chciałbym przedstawić wam nowy nabytek Audi a6 avant kolor Ice Silver Metalic rok 2011 silnik 2.0 tdi przednio napędowa sprowadzona osobiście z Niemiec i oczywiście Niemiecki samochód. Bardzo dobrze trafiony zakup poprzedni właściciel dbał o samochód i na bieżąco serwisował w Aso Audi. Zapraszam do oglądania wątku na pewno coś będzie się działo heheh J.Na szybko zrobione zdjęcia i rozkodowane wyposażenie samochodu. Mmi 3G Low Nawigacja w języku niemieckim Odtwarzacz DVD z wejściem 2 slot kart pamięci i zmieniarka CD System Bluetooth Kolorowy ekran licznika Bez oznaczenia modelu Sportowe zawieszenie Pakiet chrom Pakiet wewnętrzny oświetleniowy LED z sterowaniem z MMI Oświetlenie bocznej tapicerki LED Podświetlane lusterka zewnętrzne LED Oświetlenie przestrzeni nóg LED Oświetlenie przestrzeni wsiadania LED Zmiennej prędkości związane wspomaganie kierownicy (Servotronic) Napęd na przednie koła Osiowe i kolumnę kierownicy regulowaną w pionie Wzmocnione zderzaki Obszytej skórą kierownica wielofunkcyjna dla systemu poduszki powietrznej Dziecko kotwica siedzenia dla dziecka systemu ISOFIX siedzenia Ręczna regulacja wysokości dla siedzeń przednich Siedzenia tylne niedwojonych, oparcie dzielone i składane Tylna klapa / odblokowania pokrywy bagażnika od zewnątrz Podgrzewane fotele przednie fotele oddzielnie dla sterowane Przednia szyba ze szkła termoizolacyjnego z osłoną Ręczna blokada rodzicielska Radio zdalnie sterowany centralny zamek Boczne i tylne szyby w ciepła insulatingglass Zanurzenie rozruchowy wewnętrznym lusterkiem wstecznym Szyby z wyłącznikiem pracy komfortu andcircuit Poduszka powietrzna dla kierowcy i pasażera z przodu Boczne poduszki powietrzne z przodu i kurtyny poduszki powietrznej Aluminiowe wstawki dekoracyjne Osłony przeciwsłoneczne z Podświetlane lustro na boczne kierowcy i pasażera siedzącego z przodu Przechowalnia podłoga przedziału pokrycia Prawe lusterko zewnętrzne: asferyczne, duże pole widzenia Tylny panel wykończenia (ECE) Lusterka zewnętrzne regulowane elektrycznie: / podgrzewane/Led Tempomat System ograniczenia prędkości Gniazdo 12 V w bagażniku System nawigacyjny (LOW) Czujnik parkowania Oddzielne światła do jazdy dziennej z asystentem mijania i "Coming Home"Leaving home” Funkcja Wycieraczki przerywany sterowania z czujnika deszczu / światła Bixenon (LED) automatyczne reflektory, zakres dynamiki regulacji (samoregulujące w czasie jazdy) Tylne z diodami zespoły (LED) Podgrzewane przednie fotele System kontroli trakcji (CCS) Tylne światła przeciwmgłowe, lewa i prawa System spryskiwacze reflektorów Klimatronik Przypominający o zapięciu pasa, elektryczny kontakt z klamrą Wyświetlacz wielofunkcyjny / Sterowanie wyboru computerwith na pokładzie Głośnik (aktywne) Przygotowanie do telefonu komórkowego z systemem hands-freespeaking Podłokietnik 6-biegowa manualna skrzynia biegów Alu felgi RS6 Oryginalne Telefon samochodowy Sterowanie głosem Dodatkowe światła (oświetlenie wnętrza) Cyfrowy odbiór stacji radiowych System głośnomówiący Pakiet Business Plus Pakiet Biznes Wykonane : -Program MTM 184 PS 400Nm -Pomalowany tylni dyfuzor pod kolor samochodu -Wymienione oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED -Wymiana wszystkich filtrów Oleju Motul -Nabita odgrzybiona Klimatyzacja -Wymieniony kompletny rozrząd z pompa wody -Wymieniony pasek klinowy rolki napinacz przy okazji jak przód rozebrany Podziękowania za części dla Dzika -zmiana foteli oraz tapicerki skóra -zmiana przedniej atrapy S-line czarny połysk Plany : Na bieżąco jak wpadnie pomysł będzie realizowany na pewno szukam tapicerki bananowej ze skóry kubełki jak by ktoś widział z góry dzieki za info. Nowe wnętrze zmiana przedniej atrapy S-line Znaczki na błotnikach S-line Listwy progowe S-line Edytowane 9 Lipca 2015 przez jaguś
peter22 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Na początek kiera i fotele do wymiany i bedzie oko
slavko87 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bardzo ładny furacz,powodzenia w modach. Jak tozkodowales wyposazenie?Ja w swojej od pół roku nie wiem jakie mam :-/
jaguś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bardzo ładny furacz,powodzenia w modach. Jak tozkodowales wyposazenie?Ja w swojej od pół roku nie wiem jakie mam :-/ kolego na wlepce masz wszystkie nr i dekodery sa w necie po kolei wpisujesz i ci rozkoduje.Ja mam wydruk z jakim wyposażeniem wyszedł z DE tylko przetłumaczyłem na polski
slavko87 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mi jakoś z tych dekoderów cyrki wychodziły albo na złe trafiłem :-/
filip1001 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Wejdź tu: --> http://audiklub.org/ w zakładkę kody wyposażenia i spróbuj rozkodować BTW: Do autora wątku, autko jak to polift, bardzo ładna. Aczkolwiek mam wrażenie, że felgi wzór RS6 już nie pasuje tak bardzo jak do przedifta
miedzikos Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 No no Jaguś śliczna jest, chodzi mi taka po głowie w sedanie tylko przedlift, ale to na przyszły rok. PS. kiedy fotele wpadają? bo pewnie wpadną jakieś
jaguś Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) No no Jaguś śliczna jest, chodzi mi taka po głowie w sedanie tylko przedlift, ale to na przyszły rok. PS. kiedy fotele wpadają? bo pewnie wpadną jakieś Szukam cały czas jak byś coś widział możesz dać znać bananowe kubełki. Kupuj kupuj a6 sedany zawsze miałem czas na coś innego Dziękuje za miłą opinie Wejdź tu: --> http://audiklub.org/ w zakładkę kody wyposażenia i spróbuj rozkodować BTW: Do autora wątku, autko jak to polift, bardzo ładna. Aczkolwiek mam wrażenie, że felgi wzór RS6 już nie pasuje tak bardzo jak do przedifta no mi też jakoś średnio leża myślalem nad modelem BBS skręcane speedline 19 cali tylko musze upolować za rozsądną kase Panowie wiecie jak wyglada sprawa z wnetrzem siedzenia i tapicerka drzwi czy sedan i avant sa takie same czy musze szukac typowo do avanta? Edytowane 1 Maja 2015 przez jaguś
marcintuchola Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Takie same tylko roletki w tylnych boczkach inne i wiadomo od sedna nie bedzie mocowań do rolety (siatki)
peter22 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Pasuje wszystko , szukaj od rs6 foteli na pewno bedziesz zadowolony .
jaguś Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 18 cali w a6 to 19 w górę fajnie wygląda Wpadł nowy środek co prawda jeszcze wszystko nie przełożone bo przeziębienie chwyciło jak się podoba?
jaguś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) no i wkońcu uporałem się z boczkami efekty rezania. nowa aktualizacja zmiana przedniej atrapy Listwy progowe s-line Edytowane 3 Czerwca 2015 przez jaguś
jaguś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2015 jednak nie bedzie składam całego s-line ale nie wiem czy zamysł się do końca uda bo zakochałem się w audi A6 C7 będzie rozmyślanie ale na dana chwilę rezamy zobaczymy co czas pokaze a zderzak pójdzie na sprzedaż. Kolejne rezanko listwy progowe
niestandardowy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 W koncu dotarlem do Twojego watku oblukana na zywo, jest sliczna
slavko87 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Skóra kozacka,można wiedzieć jaka cena? gril spoko tylko szkoda że nie s line
Rekomendowane odpowiedzi