dzik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dziękuję Panowie za pozytywne opinie. Robimy co się da Na dniach powinna nasza oferta zdecydowanie się poprawić dzięki czemu zamierzamy być dla Was bezkonkurencyjni jeśli chodzi o dostępność towaru oraz ceny. Pozdrówkimarcin ps. Gdyby ktoś nie uzyskał odpowiedzi - proszę ponowić pw albo po prostu dzwonić Jesteśmy do dyspozycji! Hornecik kubek na Ciebie czeka!
hornet Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 dzisiaj dzwonie do Was....ale o ludzkiej porze hyhy
miszaq92 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wszystko w najlepszym porzadku, przesylka ekspresowa polecam
xXPiotrekXx19 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam kolego jaki olej możesz polecić do audi 80 1.8 z 1988r przebiegu 285000 o ile prawdziwy na jakim oleju jeździ nie wiem interesuje mnie głuwnie motul chyba ze masz jeszcze jakiś równie dobry olej jak motul podaj cenę oleju banki 5L oraz filtra oleju najlepiej knecht lub mann
szybki34 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mimo tylu pochwał ja też dodam od siebie - rewelacja. Nie spotkałem się jeszcze z tak ekspresową obsługą i rzeczową rozmową.
swiro84 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 0 problemów i niedomówień. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i konkretnie. Bardzo miły kontakt (kolega Marcin służy nie tylko pomocą przy wyborze filtrów i oleju ;] ). Jestem na prawdę bardzo miło zaskoczony profesjonalizmem i serdecznością. Takiego sprzedawcę to ja rozumiem. Oby takich więcej! 100% polecam z czystym sercem i pozdrawiam! Na pewno wrócę
dzik Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie Udanej Majówki. Odpoczywajcie i spędzajcie czas z najbliższymi i ładujcie tak jak my baterie. Słyszymy się niebawem. PozdrówkiMarcin
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dziku potrzeba wosku do recznego nakladania zeby dal lepszy efekt niz ten syf co dostalem do testowania od k2
fireman tom Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Witam kolegę! Potrzebowałbym olej - najlepiej Motul do VW Golf V 1.4 75KM silnik o oznaczeniu BCA. Jaki polecasz i jaka cena?
Damjan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Otrzymałem swoje zamówienie od Dzika. Mogę to podsumować w 3 słowach: tanio, szybko i profesjonalnie . Szczerze polecam zakupy u kolegi. Ja na pewno jeszcze tu wrócę.
dzik Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 dziękuję za miłe słowa. Staramy się jak się da. PozdrówkiMarcin
_Bartek_ Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Polecam ponownie! Szybko, tanio i super sprawnie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Warson Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wczoraj zamówiłem Olej, Filtr i Klocki. Dzisiaj o 15 Otrzymałem Paczuszkę! Mega Szybkość z jednego końca Polski na drugi! Dziękuję, Pozdrawiam i Polecam, pewnie nie pierwszy mój zakup w tym Sklepie!
rrrudy25 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Najszybsza paczka !!!! Zamawiam o 13-tej a rano o 9-tej kurier puka do drzwi Dzięki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
dzik Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Piotrze wrzuć nam te fotki na [email protected] i przy kolejnych zakupach rzuć hasło kubas Pro Choice
rrrudy25 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Spoczko ,zaraz lecą Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Polecam Dzikusia, jak zawsze wszystko gitara zwłaszcza że za towar zapłaciłem kilka dni po jego otrzymaniu ...
dzik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Polecam Dzikusia, jak zawsze wszystko gitara zwłaszcza że za towar zapłaciłem kilka dni po jego otrzymaniu ... za Ciebie Tomek ręczy i Bielun także luz blus
Rekomendowane odpowiedzi