Wąski Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Może warto zagrać ,ciekawe co można zrobić z taka kasą ,i czy obecne życie było by takie same http://www.tvn24.pl/-1,1569715,0,1,kto-wygra-100-mln-euro,wiadomosc.html
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ze co? ze gdzie? ze 100 mln. euro?! :wink4: Wąski, napewno zycie nie byloby takie samo z taka masa kasy, a moznaby dostac niezlego swira, majac 100 mln. euro. Mialbys urlop do konca zycia za free
Hugo Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 A pomyślcie jaką mielibyście dużą rodzinę i grono przyjaciół po takiej wygranej.Na początek to chyba trzeba by sp***rzać z kraju bo zaraz by się chcieli do kasy dobrać [br]Dopisany: 22 Październik 2008, 09:33_________________________________________________ Ja wiem nowe S4 Jedno ?? Chyba 7 , na każdy dzien tygodnia inny kolor
Wąski Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 Piękne życie :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Popieram Prezesa, z kraju to trzebaby wiac, bo wielu by chcialo tej kasy skubnac... :gwizdanie: zycie byloby gwiazdorskie, tyle ze bez pracy, furek bys kupil na kazdy dzien miesiaca jedna...
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja to bym chyba ocipiał ze szczęścia .. Zrobił bym swój wałsny Monster Garage ..Ragga Garage I pełna paleta Audi w garażu .. pare egzotyków ..i wycieczki
Gość mmcv Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 o nic nie mowicie nawet... tyle pieniedzy :)jakie mozliwosci ... banan na ryju kazdego dnia gdy wsiadasz do innej furki ... a mowia ze pieniadze nei daja szczescia , moze i fakt same w sobie nie ale spelniaja marzenia RS4:), RS6 M3, Gallardo , Q7 ,nowe X5 i X6 :)hmmm... RX-8 i jakies ciekawe kabrio ... i cos w dieslu moze a4 avant b8:P heheh . juz wiem ...porsche w kabrio z hardtopem
szogun0 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 A ja wam powiem. Oddalibyście..... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Państwu
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja za te pieniądze postawiłbym elektrownię wiatrową.
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja za te pieniądze postawiłbym elektrownię wiatrową. dobrze gadasz, nie dosc ze prad bys produkowal to jeszcze na tym zarabial... cwana bestyjka
qoperek Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 :kox: ja bym kupil sobie wyspe i bylbym krolem , prezydentem i tak jak mowisz pieniadze szczescia nie daja ale szczescie mozna kupic i moze bym otworzyl bank bo pieniadz robi pieniadz
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja za te pieniądze postawiłbym elektrownię wiatrową. dobrze gadasz, nie dosc ze prad bys produkowal to jeszcze na tym zarabial... cwana bestyjka Z zarobionych pieniędzy kupowałbym tanie działki i sadził lasy, bo to moje hobby.
Gość mmcv Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Z zarobionych pieniędzy kupowałbym tanie działki i sadził lasy, bo to moje hobby. "Moze Ty sie jeszce hodowla jedwabnikow zajmiesz":) BTW ... Panowie z taka kasa byscie ociepieli napewno nie lezalbym caly czas na urlopie bo to niemozliwe - po paru miesiacach bym zwariowal. mieszkania domy - nieruchomosci to nawet dobry interes , pozatym zylbym pewnie z procentow - po co wielkie inwestycje stres i klopoty na glowie - stres gorszy niz rak. A pracaowalbym dla hobby , zeby cos robic i nie zwariowac.
taktuś Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ...gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem, gdyby niedźwiedź nosił rogi, nie byłby niedźwiadkiem, gdybać można, gdybać trzeba, z gdybaniem życie mija znośnie, szkoda tylko, że od gdybania stan konta nie rośnie!!!
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ...gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem, gdyby niedźwiedź nosił rogi, nie byłby niedźwiadkiem, gdybać można, gdybać trzeba, z gdybaniem życie mija znośnie, szkoda tylko, że od gdybania stan konta nie rośnie!!! dobre i prawdziwe...
Michas Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 nie każdemu taka kasa na zdrowie wyjdzie... :gwizdanie: , ja bym tam na początek zrobił troszkę dobrych uczynków, a potem zajął się sobą autko, domek...podróże...big zakupy ...
M.Audi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ja bym se wybudowal jakis tor Formuly 1 a pozniej bym smigal na nim moja audiczka ha ha ha
fahrenheit Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 developerka, "holding", etc...
T-żółw Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 hmm..thalia, honda city, logan sedan, siena sedan, nissan note sedan, fabia sedan i na niedzielę ....Ssang Yomg Kyron - oczywiście wszytkie auta w LPG, co roku wczasy w Licheniu, no zyć nie umierać...oj pmarzyć można
Rekomendowane odpowiedzi