Opublikowano 7 Czerwca 201115 l zapiernicz coś w hydrografice - nie ważne co - ważne żeby fajnie wyglądało
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l Autor zapiernicz coś w hydrografice - nie ważne co - ważne żeby fajnie wyglądało jakoś w a4 nie widzę miejsca gdzie można takowe coś sieknąć..
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l no jakbys wyrezal ledy na ori lampach z tylu to by bylo cos a że jest to możliwe pokazał kolega guardian już jakiś czas temu
Opublikowano 7 Czerwca 201115 l na hydrografikę zawsze się coś znajdzie, nie powiem, koszta nie małe ale efekt warty tej ceny, kwestia dobrania odpowiedniego motywu i
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l no jakbys wyrezal ledy na ori lampach z tylu to by bylo cos a że jest to możliwe pokazał kolega guardian już jakiś czas temu ale Guardian pokazal to w przednich lampach chyba mialem na mysli taki mod w tylnych lampach. Adam podsufitka w alcantarze bedzie mega ciekaw jestem jakie koszta ....
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Adaś ja mam jakiś MCE high od B7 tylko stopy nie działają wszystkie graty już mam..potrzebuje tylko kable i piny masz ? Adamo, będzie rezał swap MCE z B7? A wiesz gdzie kupić albo od kogo pożyczyć wyjmaki do pinów?
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Pakuj panorame dach z B8 kombi to będzie mod lipa ciągle słyszy się że przecieka ale solar dach juz nie
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l co by tu nowego wymodzić ? jakieś propozycje ? Postaraj sie o potomka
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l zapiernicz coś w hydrografice - nie ważne co - ważne żeby fajnie wyglądało jakoś w a4 nie widzę miejsca gdzie można takowe coś sieknąć.. i dobrze co by tu nowego wymodzić ? jakieś propozycje ? Postaraj sie o potomka To chyba najlepszy pomysł jaki padł do tej pory
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Autor zapiernicz coś w hydrografice - nie ważne co - ważne żeby fajnie wyglądało jakoś w a4 nie widzę miejsca gdzie można takowe coś sieknąć.. i dobrze co by tu nowego wymodzić ? jakieś propozycje ? Postaraj sie o potomka To chyba najlepszy pomysł jaki padł do tej pory zboki
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l zapiernicz coś w hydrografice - nie ważne co - ważne żeby fajnie wyglądało jakoś w a4 nie widzę miejsca gdzie można takowe coś sieknąć.. i dobrze co by tu nowego wymodzić ? jakieś propozycje ? Postaraj sie o potomka To chyba najlepszy pomysł jaki padł do tej pory zboki Pomyśl o tym bo skończysz jak Poziek ..
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Autor Rób rs4 B7 albo zmień silnik na jakiś bezdymny silnik jest ok..ścigać się nie ścigam, mało pali..w dzisiejszych czasach kryzysu to podstawa a przód z b8 dobry pomysł
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Rób rs4 B7 albo zmień silnik na jakiś bezdymny silnik jest ok..ścigać się nie ścigam, mało pali..w dzisiejszych czasach kryzysu to podstawa a przód z b8 dobry pomysł Silnik mu potrzebny jak on tylko z garażu do domu z domu do garażu