Rosemeyer Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 E alcantara nie wyglada zle jak chcesz live szara na suficie zobaczyc to daj znac - mozemy sie jakos zlapac i sobie lukniesz. wyglada calkiem ok, mimo ze caly srodek mam czarny.
adamooo Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 A byla w oryginale czy rezales? Jak z utrzymaniem jej w czystosci?
Rosemeyer Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 A byla w oryginale czy rezales? Jak z utrzymaniem jej w czystosci? byla w oryginale. A jak z utrzymaniem - mam w kazdej kieszeni w boczku kpl takich foliowych rekawiczek. Za kazdym razem jak wsiadam to je zakladam. To samo robia pasazerowie. A na serio to jest ok. Co prawda ani razu jej nie czycilem, ale wyglada ok. Dzieki temu ze alkantara jest "mechata" to ew. zabrudzenia nie sa zbyt widoczne, bo nie ma jednolitej struktury, tzn "wlosy" roznie sie ukladaja i w jednym miejscu jest jasneijsza w innym nieco ciemniejsza itp.
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dzieki temu ze alkantara jest "mechata" Tylko ta alcantara którą masz w aucie kosztuje 300 zł / neto za mb. A ta którą chce Adaś kosztuje 23 zł za mb. Wykonanie i sam materiał w użytkowaniu to kolosalna różnica
adamooo Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 to najlepszy jaki posiada Raga..next step is oem alcantara 450 with tax
Reggi Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 to najlepszy jaki posiada Raga. Ja Ci mogę zamówic co chcesz .. na oryginalną alcantarę nie miałem jeszcze klienta bo to nie ten budżet jak już robić to porządnie Ja bym na jego miejscu kupił ori czarny sufit
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Ale sufit w ciemnej alcantarze jest kosa
Rosemeyer Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ale sufit w ciemnej alcantarze jest kosa akurat z plastyki (uchwyty, wieszaki, zaslepki air bag, lampki) lepiej komponuja się w wersji szarej niz czarnej. czarna alcantara w odroznieniu od carnej podsufitki nie jest czarna tylko powiedzmy antrazytowo-grafitowa. W konsekwencji jest jasniejsza od plastykow i wg mnie troche slabo to wyglada. Wersja szara ma wrecz idealnie dobrany odcien i wszystko jest "z jednej parafii" Oczywiscie ciamna alcantara na fotelach, boczkach i suficie wyglada fajnie, ale gdyby nie ta roznica w odcieniu to byloby ZAJEB.SCIE
adamooo Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 tutaj macie foto fury Patroxa ex ex b7..alcantara jest czarna z porsche cayenne :
marcin_o23 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 jak dla mnie tylko czarna, szara nie, nie do twojej fury
bajk Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 może i na zdjęciu nie wygląda zachęcająco, ale alcantara na suficie to sztosik
HiRide Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 tozto ani czarny ani szary tylko brąz i wyglada marnie
adamooo Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 to jest ori czarna alcantara..dlatego chyba zostanę przy szarym kolorze..fotele mam szare lusterko z kompasem też szare..[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:43_________________________________________________dzisiaj przyjechały gadżety do auta [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________będzie tak jak na 1,49minucie
variocustoms Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 butla i trąbki , weź pod uwagę naszą gęstość i wilgotość powietrza, nie będzie tak jak w US
variocustoms Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 lepiej uważaj na swoje cojones bo fala dźwiękowa może je urwać, butla ile ma litrów?
Rekomendowane odpowiedzi