Reggi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Adaś... tak chce mieć Ps. Takiego efektu nie uzyskasz tanią alcantarą. Ta na obrazku jest zbita, gęsty włos.. ta turecka nie da takiego efektu Przynajmniej nie szara. Ale zawsze możemy spróbowac.. bogaty jesteś to co Ci szkodzi [br]Dopisany: Wrzesień 06, 2011, 10:13:25 _________________________________________________AAaaa i pamiętaj, że obiecałeś mi załatwic rangę " VIP"... bez tego nawet nie dotykam Twojego sufitu
HiRide Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Nie wiele widac ale nie bylo jak zrobic tego zdjecia.Jesli masz po tej stronie drugi icek to tam trabki nie zamontujesz.
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 nowe graty wczoraj wziąłem się za robienie słupków..
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 do końca nie wiem czy dobry kąt wyszedł bo tak naprawde powinno się pociągnąć instalacje i ustawiać z głośnikami..ustawiłem na 10m do środka od lusterka..
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 hmm czemy nie masz wlacznika z funkcją auto ?
hornet Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 dalej masz silnik TDI ?? Dziwnie musi się kręcić obrotomierz bo tylko do 5 tys a jest od RS
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 hmm czemy nie masz wlacznika z funkcją auto ? Przeciez Adas ma MCE LOW ...... i dlatego ma lampy przerobione z RS6 :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 jak ktoś mi wyreza kabelki to wyrezam..MCE high mam..lusterko też..przełącznik z literką b też mam..generalnie wszystko tylko kabelki trza podłączyć WRC wyrezasz mi ? albo Bart ?
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 wiesz..nie wiem czy mogę mu zaufać..przecież ma bana na forum
Flyer Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 nie wiem, czy ktokolwiek z nas udzwignalby stawke godzinowa Andyego
boberek Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 nie wiem, czy ktokolwiek z nas udzwignalby stawke godzinowa Andyego Adaś da rade
HiRide Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 troche z innej beczki -przy obklejaniu "alcantarą" slupkow A,B,C trzeba zwrocic uwage na kurtyny ? czy mozna lepic jak popadnie?Nie wiem gdzie dokladnie otwiera sie kurtyna dlatego pytam
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 możesz śmiało przyklejać na plastik..kutryna strzela w dół nie przez plastik..
malik Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 jak ktoś mi wyreza kabelki to wyrezam..MCE high mam..lusterko też..przełącznik z literką b też mam..generalnie wszystko tylko kabelki trza podłączyć WRC wyrezasz mi ? albo Bart ? Ten koleś robi wiązki http://vagpartsforsale.blogspot.com/2011/06/for-sale-rain-light-sensor-anti-dazzle.html Zamowiłem u niego wiązkę do czujnika deszczu/światła do TT. Zobaczymy jak sobie poradzi.
adamooo Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 ale ta Twoja wiązka to pikuś w porównaniu z tym co trzeba u mnie wyrezać..z MCE
Rekomendowane odpowiedzi