wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja mam bateryjki od kroliczka :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja mam bateryjki od kroliczka :gwizdanie: mozesz miec i od zajaca bateryjki a nie wiadomo czy dojdzie sygnal
AndyN Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja mam bateryjki od kroliczka :gwizdanie: 39mm czy 42mm?
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Musiłbym popatrzec dokladnie jakie mam Na wolnej przestrzeni z kumplem virus sygnal lapal sterownik z 600 m
adamooo Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 webasto na miejscu..kable przepuszczone do środka..zostaje kosmetyka podłączenie kabli w kabinie i odpalanko.. w czwartek przepuściłem kabelki do podświetlania lusterek : jedna informacja dla tych co chcą montować podświetlenie ori z a6,a8.. nie można zamontować tych spodów ponieważ nie podchodzi do stelażu lusterka więc nie obyło się bez dremelka..:
AndyN Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 (...) w czwartek przepuściłem kabelki do podświetlania lusterek : (...) Mam zamiar założyć zewnętrzne lusterka fotochrom (podgrzewanie już mam, foto wewnętrzne założone). Muszę pociągnąć wiązkę fotochromu do drzwi. Dużo jest zabawy by przeciągnąć wiązkę przez ten gumowy przepust w drzwiach?
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 webasto na miejscu..kable przepuszczone do środka..zostaje kosmetyka podłączenie kabli w kabinie i odpalanko.. w czwartek przepuściłem kabelki do podświetlania lusterek : jedna informacja dla tych co chcą montować podświetlenie ori z a6,a8.. nie można zamontować tych spodów ponieważ nie podchodzi do stelażu lusterka więc nie obyło się bez dremelka..: Jak bedziesz odpalał webasto to musi być polączenie ze mną ON LINE inaczej nie odpali
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Mam zamiar założyć zewnętrzne lusterka fotochrom (podgrzewanie już mam, foto wewnętrzne założone). Muszę pociągnąć wiązkę fotochromu do drzwi. Dużo jest zabawy by przeciągnąć wiązkę przez ten gumowy przepust w drzwiach? OK 2 h na jedną stronę jak wszystko idzie sprawnie
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Mam zamiar założyć zewnętrzne lusterka fotochrom (podgrzewanie już mam, foto wewnętrzne założone). Muszę pociągnąć wiązkę fotochromu do drzwi. Dużo jest zabawy by przeciągnąć wiązkę przez ten gumowy przepust w drzwiach? OK 2 h na jedną stronę jak wszystko idzie sprawnie aaaaaaaa...... Adas smial sie ze mnie ze montowalem u siebie 3 godziny
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Bo Adaś ma 4 pary rąk i u niego wszystko szybciej idzie
adamooo Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 w poniedziałek zamontuje sobie lusterka bo we wtorek wielkie rezanie okablowania
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Jak masz jakies fotki z rezania webasta to slij mi na PW
HiRide Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 przeciaganie kabelkow od lusterek zew. do wnetrza auta to tragedia czasowa :gwizdanie: nie wiem jak kto to robil ale ja wyciagnalem lusterko dopiero po uniesieniu ramki szyby Adam dobrze ze napisales o tych nie pasujacych spodach lusterek z A6 bo ze z A8 nie pasuje to juz widac na zdjeciach.Nie jest tak zle skoro dremel zalatwia sprawe.
adamooo Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 niektórych takie rezanie odstrasza :gwizdanie: a z przeciągnięciem kabli do środka nie ma raczej problemu.. mam nowy sposób na podłączenie led lusterek..jak zadziała to powiem we wtorek co i jak.. [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 13:47_________________________________________________ Jak masz jakies fotki z rezania webasta to slij mi na PW za dużo nie mam bo Mario mówił że marnie wygląda i żebym nie robił
HiRide Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 niektórych takie rezanie odstrasza :gwizdanie: a z przeciągnięciem kabli do środka nie ma raczej problemu.. mam nowy sposób na podłączenie led lusterek..jak zadziała to powiem we wtorek co i jak.. [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 13:47_________________________________________________ Jak masz jakies fotki z rezania webasta to slij mi na PW za dużo nie mam bo Mario mówił że marnie wygląda i żebym nie robił co to za nowy sposob mowiles mi cos przez telefon ze nie bedziesz przeciagac kabli do auta tylko wepniesz sie gdzes w drzwiach - to do podswietlenia lusterek. Moze i tak da sie zrobic ale chyba to nie bedzie dzialac tak jak lampka podsufitki :gwizdanie:
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 nie wiem jak kto to robil ale ja wyciagnalem lusterko dopiero po uniesieniu ramki szyby jest na to patent zdjęcie lustra i włożenie go z powrotem da się wykonać bez zdjęcia owej ramki i bez uszkodzenia uszczelki obsadzonej na stałe w ramce
adamooo Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 wystarczy rozpiąć kostkę i tyle..[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 16:03_________________________________________________dzisiaj wymyśliłem nowe rezanko :gwizdanie: efekt w przyszłym tygodniu
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 masz zamiar się ogolić czy co
alvaro Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 na jajkach bo na głowie ma niewiele
adamooo Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 ma ktoś z Was taki gadżet na sprzedaż ? :
Rekomendowane odpowiedzi