Opublikowano 29 Maja 201511 l Witam, Koledzy i koleżanki, potrzebuję opinii i nowych pomysłów na nazwę dla mojej przyszłej firmy. Ślęczę już nad tym tydzień i nic do głowy wpaść nie może. Potrzebuje jakieś nazwy, niekoniecznie musi nakreślać sferę informatyki, może być wyciągnięta z kosmosu, z czapy, nic nie znaczące słowo, ale "wpadające w ucho", w miarę proste w wymowie i piśmie. Firma dotyczyć będzie: hosting, sklepy internetowe, naprawa komputerów, strony www, obsługa techniczna, pomoc komputerowa online, zdalna pomoc, szablony allegro, hosting zdjęć, administracja stronami itp. ... moje propozycje są chyba dość marne: oxoo.pl zenvo.pl vhosting.pl nova-system.pl offermedia.pl vossen-media.pl i nie mam pomysłu już.... Czekam na Wasze propozycje i opinie Pozdrawiam! Edytowane 29 Maja 201511 l przez szymon_2304
Opublikowano 29 Maja 201511 l Autor Wiem, dlatego mi się to skojarzyło bardzo pozytywnie Duńskie superauto, testowane przez panów z TopGear (tego programu już nie będzie! )...
Opublikowano 29 Maja 201511 l Autor Drutex, Plandex, Siateks, Kanaltex są już zarezerwowane jak by co Hahaha To są chyba standardy, których się już nie stosuje A więc od mojego imienia to będzie..... SZYMTEX
Opublikowano 29 Maja 201511 l Drutex, Plandex, Siateks, Kanaltex są już zarezerwowane jak by co Hahaha To są chyba standardy, których się już nie stosuje A więc od mojego imienia to będzie..... SZYMTEX Ale saymex.ltd ? Albo samex ? Edytowane 29 Maja 201511 l przez piotrsob1
Opublikowano 30 Maja 201511 l Infor-matic In_4-matic Jak lubisz nazwy kojarzące się z autami Edytowane 30 Maja 201511 l przez Joziek79
Opublikowano 30 Maja 201511 l Autor Panowie, bardzo dziękuję za propozycje. Mam jeszcze jedną prośbę. Jak Wam się podobają następujące nazwy: StarkWeb.pl oraz EnterComp.pl ?? Sensowne? Która lepsza?
Opublikowano 31 Maja 201511 l Autor egon_81 Dzięki! Dochodzi jeszcze jedna propozycja: SynComp.pl EnterComp.pl StarkWeb.pl Edytowane 31 Maja 201511 l przez szymon_2304