Opublikowano 18 Września 201115 l Chyba bym mu morde obil :gwizdanie: Szkoda auta bo wiem ze dbales o nie i lubiles je. ;( Odruchy odruchami , dobrze ze ty caly ale bylo walic w tego patataja co wyjechal Podrzuc mi na gadulcu foty moze nie jest tak zle z tym autem
Opublikowano 18 Września 201115 l Chyba bym mu morde obil :gwizdanie: Szkoda auta bo wiem ze dbales o nie i lubiles je. ;( Odruchy odruchami , dobrze ze ty caly ale bylo walic w tego patataja co wyjechal Podrzuc mi na gadulcu foty moze nie jest tak zle z tym autem Ja tak samo Mój szwagier do tej pory się sąduje z gościem, który mu wyjechał z podporządkowanej (bez wyroku nie dostanie $ z ubezpieczalni). Zresztą ja tak samo miałem sprawę bo zamiast walić w autobus uciekałem na pobocze. To jest najgorsze jedziesz sobie normalnie a nagle jakaś pipka wyjeżdża i bum [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 11:30_________________________________________________Plus, że Huziowi nic się nie stało. Samochód kupi się inny ale żal zostanie, szczególnie jak samochód był czymś więcej niż przedmiotem od poruszania się z punktu A do punktu B.
Opublikowano 18 Września 201115 l Autor Ci którzy mnie znali wiedzą że samochód był dla mnie czymś więcej niż przedmiotem z poruszania się z punktu A do B zresztą pewnie jak dla większości ludzi tu na forum. Zdjęcia jutro tu jakieś wstawie.
Opublikowano 18 Września 201115 l Huzio dawaj toto do mnie moze sie znajdzie jakas prosta karoseria Nie lam sie gosciu Jak to poopierdzielasz na czesci to Ci starczy na nową Wazne ze ty w porzasiu
Opublikowano 18 Września 201115 l To jest najgorsze jedziesz sobie normalnie a nagle jakaś pipka wyjeżdża i bum wallbash miałem to samo.... myslałem za zatłuke pacienta
Opublikowano 18 Września 201115 l Huzio współczuję ;( ;( ;( :wallbash: Ważne że Tobie się nic nie stało :!: :!: :!: To tylko kawał blachy..
Opublikowano 19 Września 201115 l :wallbash: :wallbash: taka ładna zielona- trzeba było walić w tego co wyjechał :wallbash: no chu.. najważniejsze że Ty cały.
Opublikowano 19 Września 201115 l Autor :wallbash: :wallbash: taka ładna zielona- trzeba było walić w tego co wyjechał :wallbash: no chu.. najważniejsze że Ty cały. Wtedy z nim miał bym czoło bo jak pisałem wyżej gościu z lewego pasa z naprzeciwka skręcił w lewo na wjazdek czyli prosto mi pod koła. jego uderzyłem w bok już prawie na tyle jak odbiłem więc wydaje mi się ze lepiej niż od razu z nim na czoło. [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:55_________________________________________________ Huzio mam nadzieje że dalej sie będziemy znać! Pewnie że będziemy [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:56_________________________________________________ Huzio dawaj toto do mnie moze sie znajdzie jakas prosta karoseria Nie lam sie gosciu Jak to poopierdzielasz na czesci to Ci starczy na nową Wazne ze ty w porzasiu Coś będziemy myśleć tylko niech to wszystko do końca sie wyjaśni, jakieś pieniądze niech oddadzą i będziamy działać. Jedno jest pewne moja historia z B5 jeszcze się nie kończy
Opublikowano 19 Września 201115 l :wallbash: :wallbash: taka ładna zielona- trzeba było walić w tego co wyjechał :wallbash: no chu.. najważniejsze że Ty cały. Wtedy z nim miał bym czoło bo jak pisałem wyżej gościu z lewego pasa z naprzeciwka skręcił w lewo na wjazdek czyli prosto mi pod koła. jego uderzyłem w bok już prawie na tyle jak odbiłem więc wydaje mi się ze lepiej niż od razu z nim na czoło. [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:55_________________________________________________ Huzio mam nadzieje że dalej sie będziemy znać! Pewnie że będziemy [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:56_________________________________________________ Huzio dawaj toto do mnie moze sie znajdzie jakas prosta karoseria Nie lam sie gosciu Jak to poopierdzielasz na czesci to Ci starczy na nową Wazne ze ty w porzasiu Coś będziemy myśleć tylko niech to wszystko do końca sie wyjaśni, jakieś pieniądze niech oddadzą i będziamy działać. Jedno jest pewne moja historia z B5 jeszcze się nie kończy rezaj body z RS
Opublikowano 19 Września 201115 l Autor http://www.straz.starachowice.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=704:wypadek-trzech-samochodow-osobowych-&catid=35:wypadki
Opublikowano 19 Września 201115 l ;( Szkoda. Szkoda auta, szkoda właściciela bo tak jakby stracił część własnego ciała.
Opublikowano 19 Września 201115 l No kur%a stary do naprawy to ona sie raczej nie nadaje :gwizdanie: Tzn nadaje nie takie robia a tutaj widze ze glownie zerwalo zawiszenie a podluznica w miare ok nie wiem jak kielich. Tylko ja bym nie chcial chyba potem tym jezdzic Ale cos sie zawsze odzyska... Ladnie przyjeb#$es Dobrze ze tobie sie nic nie stalo naprawde bo dzwon konkretny a b5 niestety sa plastelinowe
Opublikowano 19 Września 201115 l Odłoz recaro do stodoly Felgi ( jedna mam w domu luzem ) i inne fajne detale Reszte opierdzielic i kupic nową jak wylgasz kase z ubezpieczenia Chociaz tej reszty za duzo nie zostanie :gwizdanie: Najgorzej to wnerwia wlasnie jak nie ze swojej winy. Bo ze swojej to kij a tako jest zal do zycia a z pasazerem co ?