Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] spojler do a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdy ma swoje zdanie to jest normalne, juz mi przeszlo z tym spojlerem jak zobaczylem na żywca to masakra :naughty:

Opublikowano

spojlerom w a4 mowimy nie :D

Opublikowano

takim wynalazkom mówimy NIE, nie ma sensu po co psuć linię nadwozia, miałem spojler w mojej starej Audi 80, ale tylko chwile i poszedł w odstawke, wg mnie nie potrzebny gadżet :sick3:

Opublikowano

do 80 moze jeszcze pasować, ale rzeczywiscie do a4 nie ma co psuc kufer jest ok :evil:

Opublikowano

Ja też jestem na zdecydowane NIE! Moim zdaniem szpecący auto gadzet!

Opublikowano

wygląda jak wiatrochron :decayed: mi tam spojler też nie pasuje :tongue4:

Opublikowano

Już tak nie krytykujcie :tongue4: Ja mam spojler na klapie i nawet nie jest źle :naughty:

Opublikowano

Do b5 sedan to tylko spoiler z evo pasuje idealnie :polew:

Dobrze że nie z Subaru :polew:

Opublikowano

Też zastanawiałem się nad takim małym spojlerkiem ala S4 jak zaprezentował śmieszny[ quote]http ://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_kilka_opinii_na_temat_lotki_na_tylna_klape-t47510.0.html Ma ktoś może więcej zdjęć jak to wygląda na b5

Opublikowano

Odpuść sobie, zostaw ori tyłek :tongue4:

Opublikowano

Zanim nie zobaczę tego na żywo napewno nic nie kupię, bo łatwiej zepsuc niż dodać troszke uroku. Poza tym obawiam się że w audi krawędź klapy jest zbyt obła i to się razem nie zleje

Opublikowano

Dlatego ciężko dobrac spojler do A4. Jedyny jaki mi podchodzi to taki jak u siebie mam zamontowany :tongue4:

Opublikowano

Witam jestem tu nowy ale nie jestem swiezak w tej dziedzinie ;D ostatnio pozegnałem sie z goferkiem 3 a teraz pokupiłem a4 i własnie moje pytanie brzmi jak sie pozbyc tej brzydkiej lotki i czym dziury ładnie zaslepic ??

Opublikowano

bez malowania klapy sie nie obejdzie żeby to wyglądało. A cóż za lotkę masz?