czester Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Z reniferami i przy domku są fajne, też tak uważam 2 lata czekania na śnieg, ale w końcu się udało Jak by ktoś szukał zimówek, to mogę z czystym sumieniem polecić Nokianki WRD4 w połączeniu z Q nie do zatrzymania.
dudas307 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cześć Kolego! Widziałem na pierwszej stronie, że masz bagażnik dachowy. Jak Ci się jeździ z "ciulem"? Zastanawiam się nad czymś takim do C6.
czester Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bagażnik średniej wielkości, także jeżeli nie planujesz przewozić dużo rzeczy to jak najbardziej polecam. Jakość na najwyższym poziomie, pokrywa otwiera się na dwie strony co jest bardzo przydatne przy pakowaniu i co ważne jest bardzo stabilna przy większych prędkościach no i wygląd idealnie pasuje do lini auta Wada to cena i brak używek.
czester Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Tak Thule Dynamic 900 Czyżby to grzałki z radaru taką zebrę zrobiły ? kostenlose bilder Edytowane 24 Stycznia 2016 przez czester
MARCIN607 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przedostatnie :- )))))) ale ją odśnieźył :- ) Zazdroszczę Q.
czester Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Małe spy foto gratis bilder hochladen
griga-st Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Ładne kapcie;-) Ma być grzane kanapy? Czy podłączenie grzania do maxicosi?:-P
czester Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Audik po dużym przeglądzie w ASO, można teraz jeździć spokojnie. Poniżej skan dla przyszłego właściciela oraz aktualne ceny rozrządu i nie tylko w ASO. Jeżeli komuś słabo dogrzewa sie CAHA niech wymieni termostat u mnie po wymianie łapie temperaturę momentalnie. gifs upload Pakiet bagażnik na pokładzie foto hochladen
Kooga Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Przydatna rzecz, nic nie lata po bagazniku przy zakretach
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 I można jechać na zakupy ze swoją Czester z innej bajki masz jeszcze fotki jak te białe dekory w B6 wyglądały bo zdjęcia w temacie umarły
czester Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajnie wyglądały wrócę do domu tj. w poniedziałek to podeślę
andynl Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Siatka i taśma się przydaje, tej alu lagi ja nie kupowałem bo mi nie potrzebna a tylko by zawalało miejsce, ogólnie modzik jest OK
czester Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta poprzeczka wbrew pozorom najbardziej się przydaje jak narazie A tu taki mały modzik, poliftowe nawiewy. bilder kostenlos hochladen
andynl Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 No i zaczyna wygladać jak u mnie, czyli w pytę
Kooga Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta kierownica robi robote, auto od razu inaczej wyglada w srodku. Musze jakos pomyslec nad jej nabyciem
amaradaar Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Praktyczne tylko miejsce zajmuje o to to niestety a najgorzej jak trza coś przec kanape przerzucić wtedy to wręcz wkurza pytanko.. termostat i szybko ąłpie znaczy po około 8-10km ?? bo ja tak mniej wiecej mam
Rekomendowane odpowiedzi