amaradaar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Co ty żone z tyłu wozisz ? a co będzie jeszcze torebka może schowek rysować.. o to to nie z tyłu sobie moze siedzie no niee a tak serio serio gratuluje i kanapy i bobasa i odwagi przy porodzie i szybkiego i wogole btw.. własnie wróciłem z rezania w garażu pakiet filtry i oliwa :D buehehehehehe
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzisiaj ostatnie rezanie, także auto gotowe na przyjęcie nowego członka rodziny Oliwy wymienone przy ostatnim rozrzadzie. Niestety w najbliższym czasie raczej nie będzie czasu na takie zabawy także dzisiaj wszystko pokonczylem. Schowki pod fotele, i update licznika pod ACC zrobione Bilder hochladen Kostenlos Bilder hochladen
amaradaar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 a no nie bedzie nie bedzie Panie tak z rok
LukiKRK Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Te nakładki na pedały co tutaj masz to jakieś z allegro typu http://allegro.pl/nakladki-na-pedaly-audi-a4-b8-s4-rs4-8k-08-15-i5680747896.html czy jakieś ORI ? Co warto kupić z aledrogo czy z ASO za 580 brutto zestaw cały do B8 ? a jaki numer ma zestaw do b8 za te 580 zł ?? Właśnie miałem pisać chyba że bez podstopnicy. Za 2 dni odbieram, ale ASO zarzeka się że z podstopnicą. Tak samo widzę na alledrogo komplety ori: http://allegro.pl/oryg-audi-nakladki-na-pedaly-audi-a4-b8-podstop-i5963638922.html więc może jednak staniały ?
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A takie to może i tak, ja mam inne
LukiKRK Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A takie to może i tak, ja mam inne Dlatego pytałem o te Twoje, czy to ori czy z jakiegoś innego modelu ?
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ori ori, wszystkie nowe modele takie mają chyba z pakietem s-line czy wersje S.
LukiKRK Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ori ori, wszystkie nowe modele takie mają chyba z pakietem s-line czy wersje S. No właśnie z S-Line w B8 nie dawali niestety tego... tylko chyba wersje S dostawały. Masz gdzieś symbol tych Twoich ? Z tego co wiem są dwa kolory ori.
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No i MMI 3G+ SIM 8R1 035 670 J z 2015r na pokładzie bilder kostenlos fotos kostenlos Kostenloses Bilderhosting
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja, 20 min roboty jeszcze tylko CP zostało.
krystian3769 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No Panie, to ten zając bidny ... Wymłóciłeś z niego wszystko super modziki Ale najlepszy Twój "MOD" lada chwila Trzymam kciuki Nie padnij CHOPIE
Gibons Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To teraz jeszcze klima 3strefy bo razi w oczy.
simon__75 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez simon__75
griga-st Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 3G+ rwie cyce? Można powiedzieć że to pierwsze prawdziwe MMI. Wreszcie można np. muzę bez żadnych kabli przesyłać?.
czester Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To teraz jeszcze klima 3strefy bo razi w oczy.Wiem, że razi w oczy ale po pierwsze nigdy nie używam wiecej jak jedej strefy, a po drugie to za duzo rzeźby Szkoda, że nie da się samego panelu wymienić. 3G+ rwie cyce? Można powiedzieć że to pierwsze prawdziwe MMI. Wreszcie można np. muzę bez żadnych kabli przesyłać?.No na pewno jeszcze nie mialem czasu pobawić się wszystkimi funkcjami
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wiem, że razi w oczy ale po pierwsze nigdy nie używam wiecej jak jedej strefy, a po drugie to za duzo rzeźbySzkoda, że nie da się samego panelu wymienić. Mówiłeś że żonka będzie jeździć z tyłu więc zaczniesz używać koszt to max 2tyś zmienisz na panel polifotwy od razu i będzie kox a potem daj znać jak będziesz sprzedawał
amaradaar Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 no tak ale Panel liftowy to tak chyba nie do końca ogarnia prawda ??
Osta Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dużo jest rezania przy zmianie na mmi 3g?
Rekomendowane odpowiedzi