Kamyk Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 jest lepiej na marginesie - kolor tych felg mi tak średnio podchodzi
Booster Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 jest lepiej na marginesie - kolor tych felg mi tak średnio podchodzi pójdą całe w kolor gunmetal
Kamyk Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Dobra decyzja ! Edytowane 9 Lipca 2015 przez Kamyk
chudy30 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 nierób chociaż wszystkiego w czerń bo się zleje w jedną wielką kupę
Booster Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) jeszcze jedno foto by Kacper Kopko Czorna morda już jest w przyszłym tygodniu koło Edytowane 11 Lipca 2015 przez Booster
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 karoserię jakoś specjalnie traktujesz? wosk czy carnauba?
Muskel1 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak dla mnie osobiście troche za dużo wymodzona. Moim zdaniem w dobrym kierunku idziesz powracając do ori. To tylko kwestia gustu. Najważniejsze, że Tobie się podoba. Gratuluję i bezawaryjnej jazdy, bo jest czym jechać.
Booster Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 karoserię jakoś specjalnie traktujesz? wosk czy carnauba? jest powłoka kwarcowa, a co weekend nakładam wosk Meguiars Jak dla mnie osobiście troche za dużo wymodzona. Moim zdaniem w dobrym kierunku idziesz powracając do ori. To tylko kwestia gustu. Najważniejsze, że Tobie się podoba. Gratuluję i bezawaryjnej jazdy, bo jest czym jechać. dla mnie też było trochę przesadnie, dla tego będzie jak najbliżej serii, z nowości wpadnie ori klapa z RS5
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 a co weekend nakładam wosk Meguiars serio ????? i kto trze i pucuje?
Booster Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Nabieramy powoli wprawy, godzinka roboty i załatwione rezanie zderzaka zakończone, w 100% przywrócony do oryginału w sobotę zabieram się za felgi
Kamyk Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 a środek w tych felgach też będziesz korygować?
Ogi Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zostawilbym, dobrze to teraz wyglada, 100x lepeij niz z tymi bialymi czy tam srebrnymi wstawkami. Ten przedni zderzak jest od RS5 ?? On podchodzi plug&play czy jakas rzebe trzeba robic ?? Bo wydawalo mi sie ze RS5 jest szerszy niz s5 ??
Booster Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Felgi idą całe w inny kolor, zderzak jest ori RS5, jest szerszy od S5 i żeby go wpasować potrzeba błotników od RS albo delikatnie zmodyfikować zderzak. dzisiaj ukończyłem kolejny mod, wnętrze 100% led complete + podświetlenie rejestracji
Rekomendowane odpowiedzi