Adam87 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Tak jak pisałem kiedyś.. cały czarny, pięknie Kierunkowskazy w błotnikach też przyciemnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Kierunki, relingi i listwy też idą w black ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Oficjalnie temat hebli zakończeny. Tył 330 mm też już na miejscu. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Modzik konkret ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Wszystko co chciałem zrobić w tym roku praktycznie już zrobione ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Bnadyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja bym tu jeszcze osmolił Chromy wokół szyb, relingi i rurki fmica,bo jakos tak yyyy...za jasno z tym tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 1 minutę temu, KoJ@K napisał: Ja bym tu jeszcze osmolił Chromy wokół szyb, relingi i rurki fmica,bo jakos tak yyyy...za jasno z tym tutaj Już mam ugadane oklejenie listew i relingów Jedna rzecz za którą się sam za to nie biorę i czekam na termin . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 11 godzin temu, danielstol napisał: Już mam ugadane oklejenie listew i relingów Jedna rzecz za którą się sam za to nie biorę i czekam na termin . o lampach tylnich nie zapomnij jak ma być prawdziwy bandito to wszystko trzeba osmolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 6 minut temu, niwet napisał: o lampach tylnich nie zapomnij jak ma być prawdziwy bandito to wszystko trzeba osmolić No właśnie jeszcze lampy tył na czorno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Kozacko, groźnie! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Szybki serwis, wymiana oleju na ROWE, czyszczenie filtra powietrza itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bknz Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Na tych felgach wygląda zaje$@#$@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Filtr już do czyszczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adakiahz Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Widziałem na fejsie właśnie firma od której brałeś felgi dodała posta z Twoim autem, elegancki czarnuch, chyba wracam do czarnych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Kurła dobrze to stroi Chyba ma zimę pomaluję fele na czarno albo psiukne plastidipem na próbę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Aa jeszcze nie był jakiś bardzo brudny ale miałem czas to się ogarnęło. A i dzięki za miłe słowa, oczywiście to nie koniec modów przyszły rok będzie jeszcze ciekawszy myślę jeśli chodzi napewno o moc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Przyszła ładna paczuszka od H4mm3R do Q5 a i niedługo dojadą fajne graty do czarnej B7 ? akurat jeszcze przed zimą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Byku co to się stało na ostatnim spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 W dniu 13.11.2018 o 17:32, mateusztbg napisał: Byku co to się stało na ostatnim spocie? Mała usterka Ale już śmiga BPW znowu tryska mocą ? No i przyjechało , swapik Q od 3.0 TDI ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi