krecik002 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) MARKA: Volkswagen MODEL: Golf MKII '90 Wolfsburg Edition USA SILNIK: 1.8 GTI CAT - PF - Wielopunktowy wtrysk Digifant MOC: 79 kW / 107 KM + ( brak katalizatora to pewnie ma ze ~110 KM ) MODY POD MASKA: LPG Sekwencja ZAWIESZENIE: ORI UKŁAD HAMULCOWY: ORI KOLA: Stalowe 14" NADWOZIE: Jetta Front - szeroki zderzak przód i tył oraz plastiki na nadkolach, obrysówki. WNĘTRZE: Welurowa tapicerka, wspomaganie kierownicy, klimatyzacja. AUDIO: Radio z Biedronki, głośniki bez membran z przodu i tył nie wiadomo pierdzące coś. Samochód kupiłem w czerwcu 2015 roku jest to mój drugi samochód z rodziny VAG. Przebieg oryginalny w milach 132k mli. Wszystko ori w środku. Auto zostało wyprodukowane w Meksyku, wysłane do USA - New York, gdzie stąd zostało sprowadzone do Europy, Polski. Zdjęcia po zakupie wymianie lamp na europejskie ( było 1 usa hella 1 no name ) i przerejestrowaniu. Zmiany przeprowadzone: - Światła Hella od Jetty ale do wymiany (zniszczony odbłyśnik) - H4 4200k z OSRAM - Wymiana paska rozrzadu. Plany: - Zmiana kolory na Blue Candy - R32 + clean look - [z audi a3 r32 sport q] Kilka zdjęć dawcy z dnia 17.10.2015: - 4Motion - [podłoga z syncro w garażu] 11.02.2016 - Silnik w komorze plus wymiana tajli 02.16 - Nowe klajdy Projekt: - Turbo - Alufelgi : jakies stylowe BBS na 5 srób - Hamulce - porshe / brembo - Gwint - Soczewki (bi-Xenon) ____+ Spryskiwacze reflektorów - Wnętrze : ____+ Obszyta deska rozdzielcza z Polo V ____+ System radiowy "Composition Media" i System nawigacji satelitarnej "Discover Media" ____+ System "Rear Assist" - kamera cofania ____+ Niebieska podsufitka ____+ Siedzenia Audi RS5 : full elektryczne siedzenia kubełkowe, 2 osobowa dzielona tylna kanapa ____+ Czujnik deszczu ____+ Centralny zamek, zdalnie sterowany - Park Pilot - czujniki parkowania z przodu i tyłu - Elektryczne szyby - Elektryczne Lusterka - Dynamiczna regulacja zasięgu reflektorów - Kontrolka poziomu płynu do spryskiwaczy - Oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED - Światła do jazdy dziennej - Światła mijania i drogowe w technologii LED cdn. Edytowane 25 Lutego 2016 przez krecik002
instruktor83 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 jak dla mnie bordo jest najlepszy , a tak wogóle super golfik
franciszek Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) :thumbup1: Przedni golfik :naughty: Kolor nr.2 Edytowane 11 Lipca 2015 przez franciszek
Joziek79 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Super maszyna.Miałem takiego białego Żałuję że sprzedałem....Poszukam jutro foty to się pochwalę może jak znajdę Niestety tylko takie znalazłem Było to baaardzo dawno temu (ok 11 lat chyba ) a ja dalej miło go wspominam. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Joziek79
krecik002 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Mała zmiana planów, swap na r32+trubo, dodano zdjecia audi - dawcy dla golfa
C4NC3R Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Grubo. Podłoga do przespawania pod napęd .Też miałem kiedyś golfika .
rookie1984 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Lekka buda i 3.2 + turbo ... będzie torpeda.
krecik002 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Proflem z serwerem fotosika, znowu. A tak nawiasem chce minimum 500 KM i mam takie pytanie do tych co się znają, czy mogę zamontować air ride czy lepiej gwint ?
C4NC3R Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Lepiej gwint. I to jakis konkret a nie tatechnix. Edyta. Z fotkami przeżuć się na imgur.com . Też miałem swoje fotki na fotosiku i pojawił sie ten sam problem co u Ciebie. Jak taką moc chcesz to może przydałaby się klatka bezpieczeństwa? Edytowane 2 Listopada 2015 przez C4NC3R
krecik002 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Dobra, uporałem się z nowym hostingiem. Aktualizacjia. Dodany projekt wnetrza. Dzisiaj nowy update zdjęć w 1 poście oraz ciąg dalszy prac Update, zdjęcia deski plus klajdy
misiek95 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie wiem jakim cudem dopiero teraz tu trafiłem! Gdzieś Ty dorwał takiego rodzynka?! Nie szkoda go ciąć? Chyba miał bym ostry dylemat czy trzymać takie cudeńko w serii czy rzeźbić na ostro...
black4 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Witaj, Szacuneczek za podejście do projektu! Buda + silnik + napęd = unikatowy setup Kto Ci składa całość do kupy? Jaką skrzynie biegów wrzucasz? Ile całość będzie ważyć? Czy wnętrze wygłuszasz? Może wrzuć jakiś lakier z palety Audi: np. Nogaro Blau czy Misano Rot Wrzucaj updaty na forum Pozdrawiam!
krecik002 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem jakim cudem dopiero teraz tu trafiłem! Gdzieś Ty dorwał takiego rodzynka?! Nie szkoda go ciąć? Chyba miał bym ostry dylemat czy trzymać takie cudeńko w serii czy rzeźbić na ostro... Szkoda nie szkoda - trudno powiedzieć, no ale postanowiłem, budę chce uratować i mody jakieś wprowadzić. Witaj, Szacuneczek za podejście do projektu! Buda + silnik + napęd = unikatowy setup Kto Ci składa całość do kupy? Jaką skrzynie biegów wrzucasz? Ile całość będzie ważyć? Czy wnętrze wygłuszasz? Może wrzuć jakiś lakier z palety Audi: np. Nogaro Blau czy Misano Rot Wrzucaj updaty na forum Pozdrawiam! Dwóch składa Silnik i strojenie: Frog Racing https://www.facebook.com/FrogRacingpl/?fref=ts Blacharka, środek i malowanie: Kameleon https://www.facebook.com/kameleon.org/?fref=ts Skrzynia manualna 6 biegów chyba drp z golfa 4 vr6 jak dobrze pamiętam, nie lobię automatu. Ważyć ma ok tony +/-. Nie wiem jeszcze czym wygłuszać będę, pewnie kolega doradzi. Edytowane 25 Lutego 2016 przez krecik002
Mushu123 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 No właśnie jak tam projekt bo zapowiada się imponująco
Ben3k Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kurde, chciałbym zobaczyć wnętrze już po wszystkim jak to wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi