dliwski Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) ... żeby nie było, że się poddałem ? Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez dliwski 1
radimm Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 świetnie wygląda! jedynie nie leży mi ta taśma holownicza
Zgasio Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Te lusterka to satyna? Gdzie kupiłeś allegro?
krzysiek_f Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 11 minut temu, Zgasio napisał: Te lusterka to satyna? Gdzie kupiłeś allegro? Satyna występowała tylko w RS4 i oba były symetryczne.
szafa Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Zgasio napisał: Te lusterka to satyna? Gdzie kupiłeś allegro? Lusterka to chrom, na allegro pewnie dostepne, jak juz szukaj obu duzych ? oryginalnie byly w s4 ?
krzysiek_f Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na chrom to nie wygląda, poza tym do niczego nie pasowałby tutaj. Na 1 stronie tematu jest odpowiedź: lusterka są pomalowane na srebrno ?
dliwski Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Lusterka wzięte ze srebrnej budy ?
instruktor83 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 jestem w szoku jak zaje...ście może wyglądać B5szacunek za prace przy aucie
dliwski Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Od montażu wtryskiwaczy 216 i wystrojeniu wszystkiego u spankiego wiele się nie działo poza typowym serwisem (wahacze, hamulce, płyny, filtry itd.). Dzisiaj natomiast odebrałem auto po grubszym serwisie, a właściwie remoncie tj. pierścienie, zawory, głowica i wszystko inne co się z tym wiąże + czyszczenie turbiny + wymiana rozrządu, filtry, płyny, poduszki, kilka wahaczy i innych pierdół. Tak że jestem zadowolony, bo mam na dzień dzisiejszy ogarnięty lakier i silnik w całości. Teraz tylko wbijać kolejne kilometry. Edytowane 22 Lutego 2020 przez dliwski 1
dliwski Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Opublikowano 22 Lutego 2020 Zrobione 1500 km po remoncie. Spalanie wróciło do normy (w trasie 5,1), silnik pracuje zupełnie inaczej. Udało mi się w końcu wymienić lampki tablicy rejestracyjnej - okazuje się, że takie jak u mnie nie są już produkowane i są tak mało popularne, że zamienników (nawet chińskich LED-ów) też nie ma. Zaktualizowałem historię auta na pierwszej stronie i dorzuciłem zdjęcia robione na przestrzeni kilku ostatnich lat.
krzysiek_f Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Duży plus za wymianę kierownicy. Dobrze że nie wymieniałeś na tą Pro Line, bo ta wygląda o niebo lepiej. Brałeś z A6 C5 bo pasuje P&P? Kostka od poduchy jest chyba identyczna.
krzysiek_f Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 W dniu 22.02.2020 o 23:06, dliwski napisał: Zrobione 1500 km po remoncie. Spalanie wróciło do normy (w trasie 5,1), silnik pracuje zupełnie inaczej. Udało mi się w końcu wymienić lampki tablicy rejestracyjnej - okazuje się, że takie jak u mnie nie są już produkowane i są tak mało popularne, że zamienników (nawet chińskich LED-ów) też nie ma. Nie masz takich? NOWA LAMPKA TABLICY REJ LEWA AUDI A4 B5 SEDAN 8878339064 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 75 zł - NOWA LAMPKA TABLICY REJ...
dliwski Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Opublikowano 26 Lutego 2020 Tak, właśnie takie kupiłem - na pierwszej stronie podałem nr części dla zainteresowanych
mar_1981 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Ładna B5'ka ale...na jednym ze zdjęć dupcia Sierry wygląda?
dliwski Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Wpada nowy gwint i kilka innych gratów, tak poza tym to bezawaryjnie kolejny rok zleciał Edytowane 28 Marca 2021 przez dliwski 1
sahipp Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Auto cudo, ile ja był dał za takiego bez szpachli w jednym kawałku czarnego AFN`a w kombi i quattro... - sporo bym dał ale bez przesady ;-)
dliwski Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udało się dorwać od kolegi z forum lusterka składane elektrycznie z wiązką i przyciskiem. Najpierw idą do oklejenia albo malowania w satynowy srebrny, a potem będzie montaż. Do tego przy okazji zrobię kilka poprawek lakierniczych - niestety na parkingach nie brakuje niedzielnych kierowców... No i felgi poszły do malowania - jednak będzie black piano, może nie będę żałował. Fotki będą pewnie na przełomie czerwca i lipca jak wszystko ogarnę. Teraz jest poobijany i na 15-calowych seryjnych kołach, więc wstyd pokazywać
dliwski Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) Jeszcze nieumyty, ale koło już siedzi. Potrzebowałem takiej zmiany. Edytowane 10 Lipca 2021 przez dliwski
a4a.fanatic Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Ładnie się prezentuje, jeździłby w planie jeszcze kręcenie gwintem czy tak zostaje?
Rekomendowane odpowiedzi