Dominik93 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Wszystko spoko tylko szkoda że poziomowanie tak wolno trwa. Działa to w bixenonie z przetwornicami koito d4s?
deamone Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Na zwykłych silniczkach szybciej się nie da. Jak dorwę uszkodzona lampe xenon to pomyśle nad wersja dla xenon bixenon Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
Gwerty Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 samopoziom, czy tam imitaca samopoziomu. nie ma nic do tego jakie w lampach są palniki przetwornice . mogą byc nawet zwykłe żarówki h7
deamone Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Tak, ale jednak większość która ma xenon/bixenon ma lampy z silniczkami krokowymi, a tych ten moduł nie wysteruje. Wszystko zależy od tego jaki silniczek macie w środku Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Marca 2016 przez deamone
Gwerty Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 do lamp xenon bez problemu pasują zwykłe silniczki, wystarczy zamienić piny i założyć wtyczkę 3 pin lub uciąć 5 pin do 3 pin, jeden kabel zostaje pusty tak samo w przypadku ori bixa żeby zadziałało wystarczy wsadzić silniczki z passata b6 : i ten sam zabieg z wtyczkami zyskujemy elektryczna regulacje z wnętrza i wtedy działa ta imitacja
deamone Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 No racja, ale niektórzy chcą mieć szybka regulacje z silniczkami krokowymi i też sterować z wnętrza samochodu. Myślę że da się to zrobić montując trochę inny moduł w lampie Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
Sebastianb6 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja się piszę. A czy jeśli mam auto nie wyposazone w xenony a je zamontuje to będzie działać regulacja wysokości?
deamone Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeżeli silniczki ze zwykłych lamp zamontujesz do xenon to będzie działać Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
Sebastianb6 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ok,to piszę się na to.Jest jakaś lista chętnych w tej promo-cenie ?
KrzychB6 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 hej mam pytanie w moim audi miałem zwykłe lamy na h7/h7 teraz mam założone BiXenon i wszystko fajnie działa poza jednym regulacja w zakresie od 0 do 3 nie działa :[ czy można to jakoś uruchomić? Tez jestem zainteresowany samo poziomu o którym tu piszecie
deamone Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ten moduł który opisałem wspiera jedynie silniczki ze zwykłych lamp. Mam w planach zrobienie modułu do bixow bez zmiany silniczków, jednak jego cema też będzie większa Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
KrzychB6 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Wiec będę czekał aż zrobisz działaj kolego
deamone Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ok, dam znac Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka
czarny Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Witam, czy coś się zmieniło w temacie bixenonu? Mozecos do b7? Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka
Penzo_ Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 witam ma ktoś może kontakt emeil do kolegi deamone interesuje mnie zakup układu pw mu machnalem juz ale nie wiem czy zauważy ;P
KoD1K Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) ja chętnie zabiore taki moduł jak bedziesz miał do bixenonow przyda mi sie jeśli bedziesz miał daj znać biere! Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez KoD1K
deamone Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ktoś chętny na imitacje pod zwykłe silniczki? do silniczków od bixow jeszcze nie zrobiłem.
Damiyc Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam! Ogarniasz jeszcze taki module? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi