Dibo Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Mimo indeksu V to i w lecie byś się mógł do tych 240 nie rozpędzić
WiesiekM Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Moja też już w zimowych 'bamboszach'
Smieszny Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja na zimowych juz od piatku Wsumie to sie pospieszylem ale zalozylem 17"na zieme i to wplynelo na szybsza zmiane :>
lewy_jelcz Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 też założyłem tylko że teraz bardziej śmierdzą przy ruszaniu
!Tommy Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 no ja już tydzien na zimowkach. może bym jeszcze nie zmieniał, ale w tyle jedna opona była przekladana z przodu i byla źle starta i dziwne odgłosy były powyżej 80 km/h
Michas Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ja tam jeszcze trochę poczekam , w sumie mam już założone oponki na felgi więc kwestia tylko przełożenia kół, więc nawet pod domkiem w razie czego... , dzisiaj jak jechałem obok wulkanizatora to chyba z 6-7 samochodów stało, więc niektórzy się już szykują na wielkie śniegi
jacko998 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja jeszcze śmigam na letnich. W garażu czekają stalówki z nowymi Goodyerami Ultra Grip 7. Poczekam aż średnia dobowa temperatura będzie się wahać ok. 5 stopni, dopiero zmienię.
GILI Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 W zeszłym tygodniu zaczęło się robić coraz chłodniej i wielu zmieniło opony.Jednak od soboty temperatura rośnie. To prognozy na następne dni więc wygląda,że idzie zima...? http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
musti Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Moja a4 stoi już także na zimowych laczkach.
Madas Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 kurcze dzisiaj w poznaniu było 13 stopni a jutro ma być 12 więc opony zimowe mogą poczekać
Piechol Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 środę już co najwyżej 6 ma być :gwizdanie:
piotrcar Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ja juz mam od dzis i to nawet z kolcami
lester0071 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Z kolcami to lekka przesada takie tylko zaklada sie na sniegu !!
TOM77 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Z kolcami to lekka przesada takie tylko zaklada sie na sniegu !! Zgadza się, ale może u kolegi jest już śnieg
Madas Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Z kolcami to lekka przesada takie tylko zaklada sie na sniegu !! Zgadza się, ale może u kolegi jest już śnieg u kolegi to na pewno juz śnieg skoro z kolcami jadzie
piotrcar Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 i tu nie dokonca zgodze sie z wami ze kolce to tylko do sniegu.narazie nie ma u mnie sniegu ale z racji ze mam zimowki z kolcami to takie zalozylem.jesli sie jedzie po zwyklym asfalcie to poprostu kolce sie chowaja do srodka a jak poczuja snieg to wychodza
Dibo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 i tu nie dokonca zgodze sie z wami ze kolce to tylko do sniegu.narazie nie ma u mnie sniegu ale z racji ze mam zimowki z kolcami to takie zalozylem.jesli sie jedzie po zwyklym asfalcie to poprostu kolce sie chowaja do srodka a jak poczuja snieg to wychodza To tak jak Wolverine z X-Menów, jemu się też kolce chowały A co do pogody to jeszcze trochę ciepła się zapowiada także narazie można się jeszcze lansować na letnich :>
piotrcar Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 na zimowych tez sie mozna lansowac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Akurat zimowe mam na 15" stalówkach, także w moim przypadku byłby to ubogi lans Dlatego lansuję się na letnich.
Rekomendowane odpowiedzi