Nosb Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Wiec mam lampy po drugim lifcie i zastanawiam sie nad wlozeniem lamp LED. JEDYNE jakie mi podchodza to te : http://allegro.pl/item472283159_diodowe_lampy_tyl_audi_a4.html Szukam zdjec aut na tych lampach i co o nich sądzicie ? Druga sprawa to drewno ze srodka : osobiscie nie widzi mi sie ono w aucie utrzymanym na sportowy styl. Zakładam do srodka listwy aluminiowe i tu pytanie czy ma to byc surowe aluminium czy raczej polerowane na lustro nie moge sie zdecydowac
ykk Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Prosim: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_moja_a4_moje_mody-t19564.0.html Jestem za "surowym aluminium"
radi Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja mam takie ledy,na czarnym ladnie sie prezentują http://moto.allegro.pl/item457660182_lampy_tyl_lexus_look_led_diody_audi_a4_a_4_cz_wawa.html a oto na samochodzie
Dibo Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Te co pokazałeś to chyba najładniejsze LEDy do B5. Bo tych lexusów to bym nie założył.
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 ykk te mcm00 widzialem juz i na tych foto jakies takie pstrokate :/ Widział ktos gdzies jeszcze ja na innym aucie ? Co do listewek to własnie jedną sobie tak zaczalem polerowac i lustro jest ale jakos tak hmmm sam nie wiem Troche znów za elegancko by było Wiec będzie surowe alu Cos jak w S4 : No chłopaki tylko te ledy co pokazalem ... Tylko sam nie wiem czy są ładniejsze od ori po drugim lifcie :/
soolek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Panowie, proszę Was, tylko nie zakładajcie tych ledów do Audi. Audi to nie Calibra, nie Lexus itd. No gdzie białe ledy do czarnego Audi.
Snap Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 białe też mi sie niepodobają... ale te z likna od Nosb są
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Mi sie tylko te jedne podobają bo kształtem i kolorystyka nawiazują do ori po drugim lifcie. Zadne inne lampy mi sie nie widzą i sam nie wiem czy lepsze/ladniejsze te ledy czy ori II lift...
soolek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Mi sie tylko te jedne podobają bo kształtem i kolorystyka nawiazują do ori po drugim lifcie. Zadne inne lampy mi sie nie widzą i sam nie wiem czy lepsze/ladniejsze te ledy czy ori II lift... Tylko ori - do B5 jeszcze nie widziałem ledów, które by pasowały - wszystko zalatuje WT.
rafalekx Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Nosb te co pokazałeś są mega widziałem je na żywo, jechałem za jednym z naszych klubowiczów i miał właśnie te ledy (podobne do II liftu) i wg mnie są super Dlatego jak chcesz coś zmienić to tylko i wyłącznie te ledy
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 To jak sie sprzedadzą moje lampki to dołoze sobie moze do led'ów Panowie tak patrze na to foto z S4 i te listwy jakos tak narzucaja sie strasznie :/ Niby fajne te listweki moje w alu (drewno juz pogoniłem) ale kurcze w aucie juz nie tak fajnie wyglądają Moze polakierowac listewki na czarno ? Oczywiscie polysk
Nowak_zg Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Moze polakierowac listewki na czarno ? Oczywiscie polysk eeee... to moj pomysl byl ;P hehe a tak serio to ja bym tak zrobil listwy pomalowac lakierem fortepianowym sam sie na to mierze ... ale nie moge sie zebrac za ich demontaz co do swiatel to bierze te ledy bo to jedyne ledy ktore sa ladne do b5 sedan bo wygladaja jak ori ....
Nosb Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 heh Ja to zwykły akryl po co jakies fortepiany Bede robił sobie panele drzwiowe to tez pomaluje potem na czarno żeby wszystko pasowalo ))
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Lampy led te które wyglądaja jak polift sa najładniejsze .. Co do dekorów ..jak wypolerujesz to bedziesz bluzgał bo wiecznie bedą poodciskane paluchu Chyba , że zrobisz sobie alu szczotkowane Inny motyw to pomalowanie w kolor .. ale wtedy zniknął zupełnie.
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja mialem jeszcze plan zeby dekory obic w skore ... pomysl tez nad tym
Nosb Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 W tej chwili listwy mam aluminiowe ... I jakos tak przecinają na moje oko deche :/ Odcinają sie i zbyt narzucają zamiast tworzyc spojną calosc ... Luzem są sliczne ale jak sie założy tną wnetrze na poł bardzo.... Biore sie na dniach za panele i zadecyduje czy wszystko pojdzie w lakier czy w materiał jakis
rafalekx Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Tzn ? jakas okleina ? Ragguś mówi o ori carbonach takich jak on ma ten chromowo-carbonowy chlopczyk
Nosb Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 cFaniaczek jeden Nie wydam tyle kasy na nie i nawet nie chce mi sie szukac Chyba pomaluje na czarno razem z panelami A jak sie sprzedadzą moje lampki kupie ledy [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 21:13_________________________________________________Odgrzebuje : listwy w malowaniu i dotarły do mnie ledy. Jakies pstrokate są Kto ma typ na dobrą termokurczliwa ciemna folie zeby je troche przyciemnic ?
Rekomendowane odpowiedzi