Matek Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Zdecydowałem się nie kontynuować starego wątku i założyć nowy, A4 B5 1.9 TDI AJM LZ5K Przeprowadzone przeze mnie modyfikacje: Lampy Bixenon Nowy lakier z palety Mazdy Velocity RED A27 Zderzak S4 Progi S4 Biała skóra w środku + dekory z alkantry Prawe lusterko z angola Grill RS4 FAKE Zawieszenie Gwintowane Montaż FISa Końcówki wydechu Felgi Fat Five 8.5 cala pomalowane na 0-1-0670-2 MIPA (kawa z mlekiem ) + nowe opony Nankang 215/35 Dystanse 20mm tył Usunięcie dolnych listew z drzwi Turbo AWX Program na 163 HP 360 NM Plany: Kierownica trójramienna z B6 Dekory w hydrografikę Osłony VR5 Air Ride Dokładka Cupra (pomalować na czarny połysk) Hamulce 312 lub 320 przód Lampy przód ORI Gałka z B6 Głośniki 16 w przód Łokieć skóra Wahacze LEMFORDER komplet Końcówki drązków Półosie GWINT Weitec PRZÓD Kilka fotek Jak znajdę kiedyś więcej wolnego czasu to powrzucam więcej zdjęc z czasu prac, zakupów itd bo mam tego dość sporo Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Matek
radimm Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 piękna jest, kolor auta + kolor felg fajnie do siebie pasują. Jedynie co wyrzuciłbym jak najszybciej to ten siatexowy grill ala RS, nigdy mi sie nie podobał i moim zdaniem nie pasuję, już chyba lepszy ori polift z ramka w czerń
GorylTST Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Kolejne B5, które udowadnia, że w czerwieni A4 też może dobrze wyglądać Nie myślałeś nad OOOO na tylnej klapie? Ja przez chwilę nie miałem i strasznie pusto mi się wydawało Ori lampy z przodu to dobry pomysł, nadadzą fajnego wyglądu
Matek Opublikowano 7 Września 2015 Autor Opublikowano 7 Września 2015 Grill moze wpadnie z S4, a znaczek był ale DOPE Jakos nie ma chęci go przykleić
Pucek Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Matek, widywałem jakiś czas temu Twoje auto w Gotartowicach, od razu pomyślałem kto zrobił tak fajną B5tkę
Matek Opublikowano 7 Września 2015 Autor Opublikowano 7 Września 2015 Moja jest z Gotartowic, auto serwisuje także u kumpla w Gotartowicach.. : ) Do fajnej jej jeszcze sporo brakuje, fakt faktem zostały same detale do ogarnięcia ale to psuje efekt.. Ale dzieki za miłe słowo!
Marek24 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Fajnie ze smakiem poleciałes w temacie autka, mi się podoba pozdro
Matek Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Jeszcze coś od Lower Nation W tym tygodniu czeka mnie kupno wosku bo pozostałe fanty do domowego SPA lakieru już mam
zenekbrudny Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Z zewnątrz dopełniłbym o pełny pakiet od S4 no i może pomyślał nad zmianą felg
Matek Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Mówisz o lusterkach i zderzaku S4 tył?
Matek Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 Jastrzębie Zdrój Tył pójdzie w dół jak znajde trochę czasu by pokręcić gwintem Yo Nowe fanty pod maske Malować na czerwono czy czarny połysk? Wpadła rozpórka górna i dolna
PiterA4 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 taki sam zestaw jak umnie bedzie pan zadowolony
slavko87 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 To jest ta granatowa,później biała a teraz czerwona ?
Matek Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 To jest ta granatowa,później biała a teraz czerwona ? Yes. Piotrku a zmieniło się coś w prowadzeniu? ) Bo jeszcze jej nie montowalem, najpierw ją musze pomalować
PiterA4 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 To jest ta granatowa,później biała a teraz czerwona ?Yes. Piotrku a zmieniło się coś w prowadzeniu? ) Bo jeszcze jej nie montowalem, najpierw ją musze pomalować powiem ci tak zmiany na plus ale ........ zawsze jest ale jak beda na pokladzie i pojezdzisz to dojdziesz do wniosku ze teraz by sie cos na tył zdało
Matek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Kilka fotek ze Spotu w Koniakowie W ubiegłym tygodniu wymienione wahacze na Lemfordery oraz hamulce przód
booster70 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Ku$%# ale sie prezenci..
Rekomendowane odpowiedzi